Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    26. Siječanj 2017. 23:09

Sanjarka kritizirala sam nevistu, pa se opet sama uspavala.
    Sutra ce znat, al.nedilja ili ponediljak.
    Jojjjjj

Tpol viber mi uvik krati vrime.

Mashoooo dodi na viber i ti!!!

ejic
    26. Siječanj 2017. 23:12

Napisala prije post i refresha mi sam od sebe stranicu 😠😠😠 Da vidim koliko sam upamtila 😊

Katji sretan minic!!! ❤❤🎉🎊

Znaci, moram poceti paziti kakve zelje imam. Jucer sam pisala da si zelim da zamjeni ritam budenja prije i poslje ponoci jer se uvijek poslje ponoci vise budio nego prije. I bas tako je i bilo. Jucer se prije ponoci probudio 4-5x, a poslje nisam sigurna jel 2 ili 3x. Uglavnom jedna od boljih noci. Nadam se reprizi nocas 😉

TPol, nadam se da uzivas sa svojima 😉 Bravo za cupavicu i njezino kupanje! 😊

Abies, mama htjela pomoci pa bacila varivo 😁😁

Jambica, jadnicka mala. 😔
    Mene samo strah tog prvog pada. Mislim da cu izgubit glavu u toj situaciji ali znam i da necu to izbjeci 😕 Evo, danas kod prematanja na kaucu se poceo okretat i ja segnula po pelenu kad sam ga u zadnji cas primila da se ne odkotrlja na pod 😥

Sanjarka, znaci istina je to s pola godine 😨😨 Kako da ja Marcela procjenim do sad? Ja se nadam da je do sad bio u kategoriji "zlocesto" i da sljedi kategorija "dobrica" 😉 Mantram si mantram 😂😂

Ugolina, bravo za zlicu i njezino postavljanje na noge!! 😍😍❤❤
    Kako sam znala da je ona sljedeca 😉

Llr, super sto je terapija pocela djelovati! Nadam se da cete uskoro naci uzrok tog kihanja 😙

Ellie, mislim da je bolje sto se neces vratiti na posao u takvu negativnu atmosferu. Ipak ako malo realno pogledamo, vecinu zivota provedemo na poslu i nije dobro ni za nas ni za obitelj ako smo nesretni na poslu. Mm je u prijasnjoj firmi bio jako nezadovoljan. Bilo je to jako tesko razdoblje puno svada zbog njegove slabe volje koju je donio s posla. Naci ces vec nesto gdje ce ti biti bolje 😘

Masho, jesi napunila kadu nakon sto su djeca zaspala? 😉

Miska, i Marcel je zadnjih dana brljavio s kasicama u podne. Sad ih je poceo opet lijepo jesti ali ne pojede vise tu kolicinu kao prije. Drzi decko do linije 😁😁
    To ti je samo faza 😉
    Ni mi jos nemamo zubica ni naznake za iste. Ali ima i vremena, tek je 5 i pol mj 😉

Deeka, znam kako ti je. Ja sam znala ici na poslovni put na 2-3 dana pa mi izgledalo ko vjecnost bez mm. Kad sam radila 3mj u nj i dolazila kuci svaka 2 tj, pred kraj sam vec bila luuuda. Nije mi se vise dalo ici natrag nakon vikenda provedenog kod kuce. Ali sve prode. Mi cemo ti kratit vrijeme da prode sto prije! 😘

Mare, sad si me sjetila kad si napisala da je tm reko da su to hlace za decke. I ja sam sad kod zadnjeg online shopinga nadobudno vidjela jedne plave hlacice u c&a i narucila. Kad su dosle vidjela sam jos i sljokice u njima i rozu vezicu u struku 😂😂😂 Prekjucer sam ih natrak slala 😉

Sve se mislim dal da idem citat zaostatke na viberu, al onda cu opet bit do 1h na mobu, a ujutro opet moram ustat u 7 jer se instalater najavio izmedu 8 i 10 (kad zavrsi ko Vjeverice 😂😂😂😂) kad je u utorak zaboravio na termin.

Toliko od mene. Zelim vam laku noc! 😙

Abies
    27. Siječanj 2017. 00:10

Brojčana Nelica je slatka!
    Kreće u hodanje za koji dan uuh.
    Potjera za ekipom gotovo uspješna. Bellaru zeza. 
    Kad klinci kreću s onim igračkama tipa kutija s rupama u obliku zvijezde krug... 12mj ili oni koluti što u toranj idu. Nekako mi se čini da su joj ove zvečke dosadile i da moram u kopanje po kutijama. A rano mi za te... 
    I moram se pohvaliti, već dugo ne mijenjam spol djetetu. I zovem ju njezinim imenom. Jeee. Mame 2-5 djece me shvaćaju hihi.
    Summer ma super da je sve ok prošlo. Veliš vrtić u privikavanju. Ja imam putni kinderbet umjesto vrtića. Samnom su bile ba cr dvije mame s blizancima. Jedne se bolje sjećam, bez inkubatora osim jedne bebe jedan dan i problemi s dojenjem. I posebno praćenje dojenja. Još je i noću htjela bebe 😑 No ostala je duže u bolnici zbog ranijeg poroda. 
    Gubitak nisi mogla znati ako si izašla nakon 15 dana jer u to doba se vraća beba na porođajnu. No šedijatri govore svaki dan o bebinom mekoniju i kg.
    Jesi imala lokalnu ili opću anesteziju?
    Zaspala napokon. Ln

TPol
    27. Siječanj 2017. 00:33

Oo bas ste vrijedne ispisale ste nekoliko stranica, meni se spavalo pa sam se razbudila. Moji dosli odma naravno oko bebe ona se veseli smije uziva..... Sunshine izgleda da je to jer smo tu iz istog kraja hahaha.... Vidit cu bas kako ce se ponasat ova dva dana jer dok je bila samnom sama cendra , place vamo tamo a oni dosli druga beba ... Ista stvar i kad odemo negdje bas cu je pratit da vidim jel to to .... 
    Ejic super za spavanje
    Crazy kad je onda useljenje?
    Ilani, elle da bas ste ste napatile sa vasim Bebicama
    Brojcana pa dal sw tvoja sad voli kupat? Kad planirate za hr?
    Da donesli su moji speka i sira tako da sam lijepo se najela a oni zabavljali i izmorili bebu tak da je u 23zaspala
    Laku noc svima

vjeverica8
    27. Siječanj 2017. 07:16

Možda ako Sanjarka podmitim kavom sjetit će me se 😂😂
    Evo kave i kolača ☕☕☕☕☕☕🎂🎂🎂🎂🍫🍫🍫🍪🍪🍩🍩🍩🍩 ljeto je daleko, nema još dijeta 😊😊😊

mare1989
    27. Siječanj 2017. 07:21

dobro jutro

vjeverice moze meni jedna kava

ejic sa sljokicama hlacice dobila😁 mogu mislit sto si se iznenadila. Moja djeca su tamnoputa pa im te boje lijepo stoje.Zelena,zuta ,crvena,a svi curama kupuju rozo😄

Ja sam ustala u 6h jer mm isao na teren pa da mu marendu pripremim😍 pa sam napravila slatko,slano,voce,sokove,kava😁
    sad u tisini pijem kavu ☕

vjeverica8
    27. Siječanj 2017. 07:35

Nas probudio zločesti trbuščić. Imamo osjetljiva crijeva pa nisam sigurna jel mu smetalo onih par žličica pastrnjaka od jučer ili nešto što sam ja pojela... Imam fobiju da je alergičan na kravlje mlijeko jer mi se čini da bljuca jedino nakon što ja jedem mliječne proizvode 😱 moram to još istražiti..
    Tpol Čupavica nije solo igrač, voli ona društvo 😊 šta ti je karma, kad nam djeca i zaspe lijepo mi svejedno noćarimo 😏 glavno da si sita legla!
    Ejic evo šaljem instalatera, gotova sam s njim 😉 može Marcel još koju noć bolju imati da se odmoris 😊 mantraj, mantraj, vidiš da djeluje 😊
    Ellie jeste odlučili ti i tm jel ostajete u RH? Kad ti je ispit za sudskog? Ili tek upis pa ćeš prijaviti kad si spremna? E za one košulje, mm našao neki recept na internetu. Uglavnom pomiješas jednake količine sode, vode i hidrogen peroksida. Namažes i čekaš pola sata pa isperes. Operes košulju i divis se rezultatu 😊 onda ju speglas i skužis da je cijela kragna žuta, ne samo crta s unutarnje strane 😂😂😂 mm želi da ponovim postupak 😂😂
    Ugolina bravo za Zlicu 😍 ode i ti na trening ko Abies 😂
    Šta još... E da, dva Virgula na ljetnicama 😊 Ilani i Sunshine postavite kamere po kućama 😉

Mali se unervozio, neće se više sam igrati. Odoh ga zabavljati 😊

vjeverica8
    27. Siječanj 2017. 08:00

Abies ja imam one kolute što se nižu, piše na kutiji 6+. Ma P je napredna, kasnis već 😁
    Deeka jednom si već izdržala dragog na terenu, sad će samo biti lakše s Aurorom dobricom. Još će ti i dosadno biti 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.