Ugolina bravo za zlicu 😍💖💝
Ilani nije duboko ali preko kapilara na ruci pa boli.
Tpol uzivaj sa svojima,bravo za cupavicu u za lijepo spavanje
Ellie imala je ona nesto sitno preko 2 kg, na pocetku su je hranili spricom jer nije mogla povuci mlijeko, ali nakon par dana dobila na tezini i sve 👍
A i genetika nosi svoje, ja imam 50 kg, bilo bi cudno da sam takva sitna rodila neku veliku bebu 😄
Da se nadovezem. i moja prijateljica rodila ima 2 dana bebu od 1830 i 42 i normalno da je u inkubatoru.
Hej!
Ja ću izludit s tim očima. Evo joj valjda kapilara pukla ili se ogrebala nečim. A ne možeš blizu da vidim. Svi me popljuvali što brinem.
Meni sad nos curi i sva sam 😷 još i menga stigla.
Ilani Ipokloni za kalendare. Prije sam tu dala za sina u prvih 10ak mj njegova života. Sad sam većinu tih slika ponovila.
Summer a kolika je Farr procjena? Jesi imala tretman čestih dojenja kao nedonošče?
Sinu je bila farr manja i baš se osjetilo.
Ugolina mi idemo bez kolica na iduću kavu?!
Ne čitam ponovo. Mah mah
Cure meni danas mene zao. Pa Boze moj ne stizem nist. Ubijam se za higijenski minimum. Mali nece s mene. Prije sam bar rucak stigla skuhat za spavanac. Sad ni to. Mala i ja pravile pizzu. Kuplheno tijesto. Juhu kelj mrkva krumpir maloj i meni. Smiksala. I hocu njemu kasicu ne - vrisak. Uzmem ga - mir. Pricamo mu..mala mu plese...ma kaki. Spotipam se od gaze, robu. Zbljuvo me dvaput. Kosa mi prosijeda. Obrve ko Mesiceve. Van mogu bosa kolko sam dlakava. Debela. Mrzim zene zrtve al danas sam si ko one.
I da Boze hvala ti sto si mi dao zdravu djecu. Oprosti sve gore navedeno. Pusa svima
Abies, moja frendica oftamolog kaze da to kad pukne kapilara...je ruznije gledat neg sto je. Ne brini i suti. Ne hrani nesigurne jadnike vlastitom nesigurnoscu. Ja sam odlucila da necu vise. Drz se. Idem vas sad citat. Omamila malog na balkonu. Sad ga vozim u sobu na spqvanac 15 min
Bravo za žlicu😍
Rita se jučer cijeli dan diže od kauč,radi male koracice lijevo desno😊
Kratka ali slatka kava s St curama😆
Abies brzo ozdravi...pusa Petri za oko😘
Masho to je takav dan biće bolje brzo će klinci narasti...ostavi ih mužu i na neki tretman uljepšavanja😘ja iscupam obrve i odmah se bolje osjećam 😂😂
Ejic terapija djeluje jutros samo 4 puta kihnula😉pusa Marcelu ljepotau😘
Hej zene!
Znam da ste to pricale ali neka mi neka dobra dusa ponovi. Onaj umetak za kuhanje na paru...on se moze po sirini prilagoditi loncu, a po visini? Tipa ako imam malu zdjelicu gdje kuham evi, hoce li stati? I samo ikea to ima? Jel imaju oni dostavu? Bas mi nije usput a rijetko idem
Mi danas pali s kreveta. Ostavila ju da spava i nakon 15 min tup i plac. Valjda se probudila u tisini i otpuzala. Presla jastuke i sve. Sad sam ju u kindac stavila iako to znaci da ju moram opet na rukama uspavljivati pa prebacivati. Inace se odmah preokrene u puzacki polozaj i nema mira. Ajme bas sam jadna. Ima dvije sljive sa svake strane lica 😓
Sortiraj odgovore
Najstariji