Babycoming mogao bi muz kao slucajno veceras ostat na kaucu spavat 😂😂😂
Mi papamo danas po prvi put teletinu vidit cu jos sta cu ubacit u juhu od povrca moram vidit sta imam u frizu.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brojcana ajme kad ce se vise vase noci unormalit 😏
Dobra fora sa kopiranjem teksta no ja sam i za to lijena 😂😂
Lovre i Marko sretan vam veliki polurodjendan 🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Mozda cestitka natjera Sandrich i Helu da nam se jave 😂
Sanjarka ostane li na kaucu dobit ce izgon na balkon😂 pa nek vidi sta mu vise odgovara..ja se mislim napravit K teleci rizot s povrcem 😀😀 e pitala si za babylove kasice, nisam bas obracala paznju, budem drugi put kad budem kupovala..a one mullerove altea il kako se vec zovu? snimila sam samo da su povoljne,al nisam sastav gledala
Ilani jecam dobro prosao? nije bilo nezeljenih nuspojava? doduse Nikolina je starija od mog K pa su joj crijeva vjerojatno zrelija, mozda da sacekam bar jos desetak dana🤔
Brojcana i u vas vesela noc opet 😂 bar nam nije dosadno, nikad 😂😂 i mi cemo u setnju kasnije, kad se digne jos malo sunce
Joj grijanje. Ja volim svog muza jer imamo digitalni termostat povezan s mobitelom I pali se u 6 grijanje I ne pada temp ispod 18.
Cari topline
E sad da bacim koje slovo!Noc opet za ubit se!al bile prosle dvije ok pa se nadam da se mozda sa iducom posreci!
Sretni minici Lovri i nasem tajnom prijatelju Marku😘😘
Ejic,hvala za cestitku❤
Danas mi opet i cure kuci pa se borimo😥
Masho,dodi na viber!Svi pisemo kad uhvatimo vremena,al ovdje su svi jako pristojni,tamo ces vidjet pravo stanje😂
Masho hvala na savjetu, baš ću probati!
Baby možda sam pretjerala s riječju "alergija". Možda više intolerancija na km. Sjećaš se (viber) da je S počeo odjednom bljucati poslije svakog obroka... Ja sam prvih nekoliko mjeseci baš izbjegavala mlijeko i onda sam ga kasnije uvela u prehranu. I čini mi se da se poklapa s njegovim bljucanjem. Ali to je jedini simptom. Nemamo krvave stolice ni takvo što. Ali crijeva su mu od rođenja osjetljivija, prvih par mjeseci ga je puno budio po noći i plakao dok je sisao... Nadam se da samo umišljam.
Ellie i ja volim svog m jer je sve digitalizirao. Grijanje, topla voda, ovlaživač zraka, čak imam i noćnu lampu koja se na mob pali :-)
Sanjarka lako tebe potkupiti, jedna kava i sjećanje proradi :-)
Sretan minić slavljenicima
Sortiraj odgovore
Najstariji