Ilani kakva lipa profilna, Nikolina je ko med! 😍😍😍😍
Brojcana moram radit ne mozemo na jednoj placi 😥 kapula ide od 8mj a moze i prije ja mislim 👍
Deeka jel nevista ponovila samouspavljivanje ? 😉
Ugolina bravo za tvoju zlicu super napredna curka 😍
Ejic moj je do 6mj dobrica nakon toga postao zahtjevan dosta tako da ima nesto u tome sto kažu
Mare boli ruka? 🤗
Summerbaby probali vrtic?
Mala Jambica pala s kreveta 😓😓
U Mashe obrve 😂😂😂
Abies ja cu i kavu ovdje popit unatoč poslu 😉
Tonka hej 😊 nisam dojila pa ne znam. No ako je beba vesela i dobro raspolozena ne mislim da je neki problem. A i dobio je prva dva mjeseca dosta pa mislim da je to ok
Prozivam viberusu Crazy da se javi 😂😂 od Miske i Bellaru cu jos malo dignit ruke 😋
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eto sam vas pohvatala na brzinu da nisam u zaostatku.
Rucali, pa nas tata vodio u setnju i na kavu ☺
Babycoming pricali smo o dm bio kasicama a jesi probala babylove? Super povoljne a isto bio i cine mi se po sastavu skroz ok
Katja sretan 7. minic 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Vecer. Evo nas iz shoppinga I kave.
Ena bila dobra, u birtiji je toliko od srece vrsitala da su ju svi culi.
Sutra popodne tata je dadilja a rodjakija I ja cemo do centra. Da malo vidi zg
Masho jednan od onih dana. Ako nista drugo poslusaj bar Marin savjet I u kadu.
Summer genetika i tvoje kile nemaju veze s tim sto si rodila nedonosce od dvije kile. Bebe koje su nedonoscad zbog manjka masnog tkiva moraju biti u inkubatoru ili toplom kreveticu jer im se tako odrzava tjelesna temperatura.
Nisi odgovorila na koliko je pala grama? S koliko ste pusteni doma? hranili su ju na spricu a bila je s tobom u sobi?
Zanima me bas takva praksa
E da nisam vam rekla. Ja sam danas poslala mail da dajem otkaz nakon porodiljnog.
Izdogadjale su se ruzne stvari u firmi. Cijeli moj tim na celu s direktorom su otisli.. I sad na vrh svega upleli su mene I mog muza u neka ogovaranja (vlasnik nam je ajmo rec poznanik). Uglavnom ne vracam se.. trazit cu produljenje I onda trazit drugi posao ili krenut s uredom za prevodjenje.
Sad kad sam (smo) to odlucili bolje se osjecam
Sanjarka nije!!! Iako je zaspala za par minuta, ali sam.morala sidit kraj krevetica.
Ellie bolje se maknit od negativne sredine.
Mm ide opet na teren minimalno 15 dana. 😢😢😢😢😢😢😢😢
Spasila se zadnji cas sanjarka ne dizi ruke evo me 😂😂😂😂
Procitala zadnje tri stranice! Netko spominje spavanje i ad! Moja se budi dva puta obevzno! Glaaaadna i popije svaki put 200 ml! Luda sam vise od tog budenja!
Drugi dan mucimo muku s ruckom! Nece pa nece, place dere se! Nisam joj davala nis novo! Danas cak samo krumpir i mrkvu i nema sanse! Sat vremena sam se borila s njom! Nije do zubi jer sve drugo pojede, samo taj rucak ko za inat nece!
Kratki pozdsav svima cekam moje da dodu
Tonka kolko ti beba ima kg sada? Normalno je da dobivaju manje na kilazi kako su veci, ja doijim i moglo bi se rec vitka mi je beba ali sve je ok znaci pred nekih 3 tjedna je imala 6,5kg na 66cm ...
Miska pa mora malo I mila zafrkavat
Abies uh steta variva bas
Elle ma odlicno za odluku sad si mirna meni isto pase da nisam vezana za firmu iako ki je sefica rekla da e javim pa ce me ugurat negdje al otom potom
Dekka a joj dugo je to 15 dana izdrazt ces mozda lakse s nama na viberu da ti skratimo dane :)
Sortiraj odgovore
Najstariji