Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Siječanj 2017. 18:06

Ilani kakva lipa profilna, Nikolina je ko med! 😍😍😍😍

Brojcana moram radit ne mozemo na jednoj placi 😥 kapula ide od 8mj a moze i prije ja mislim 👍

Deeka jel nevista ponovila samouspavljivanje ? 😉

Ugolina bravo za tvoju zlicu super napredna curka 😍

Ejic moj je do 6mj dobrica nakon toga postao zahtjevan dosta tako da ima nesto u tome sto kažu 

Mare boli ruka? 🤗

Summerbaby probali vrtic?

Mala Jambica pala s kreveta 😓😓

U Mashe obrve 😂😂😂

Abies ja cu i kavu ovdje popit unatoč poslu 😉

Tonka hej 😊 nisam dojila pa ne znam. No ako je beba vesela i dobro raspolozena ne mislim da je neki problem. A i dobio je prva dva mjeseca dosta pa mislim da je to ok

Prozivam viberusu Crazy da se javi 😂😂 od Miske i Bellaru cu jos malo dignit ruke 😋

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Siječanj 2017. 18:07

Eto sam vas pohvatala na brzinu da nisam u zaostatku. 

Rucali, pa nas tata vodio u setnju i na kavu ☺

Babycoming pricali smo o dm bio kasicama a jesi probala babylove? Super povoljne a isto bio i cine mi se po sastavu skroz ok

Sanjarka88
    26. Siječanj 2017. 18:08

Katja sretan 7. minic 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Ellie00
    26. Siječanj 2017. 18:41

Vecer. Evo nas iz shoppinga I kave. 
    Ena bila dobra, u birtiji je toliko od srece vrsitala da su ju svi culi.
    Sutra popodne tata je dadilja a rodjakija I ja cemo do centra. Da malo vidi zg

Masho jednan od onih dana. Ako nista drugo poslusaj bar Marin savjet I u kadu. 

Summer genetika i tvoje kile nemaju veze s tim sto si rodila nedonosce od dvije kile. Bebe koje su nedonoscad zbog manjka masnog tkiva moraju biti u inkubatoru ili toplom kreveticu jer im se tako odrzava tjelesna temperatura. 
    Nisi odgovorila na koliko je pala grama? S koliko ste pusteni doma? hranili su ju na spricu a bila je s tobom u sobi? 
    Zanima me bas takva praksa

E da nisam vam rekla. Ja sam danas poslala mail da dajem otkaz nakon porodiljnog. 
    Izdogadjale su se ruzne stvari u firmi. Cijeli moj tim na celu s direktorom su otisli.. I sad na vrh svega upleli su mene I mog muza u neka ogovaranja (vlasnik nam je ajmo rec poznanik). Uglavnom ne vracam se.. trazit cu produljenje I onda trazit drugi posao ili krenut s uredom za prevodjenje.
    Sad kad sam (smo) to odlucili bolje se osjecam

deeka
    26. Siječanj 2017. 19:27

Sanjarka nije!!! Iako je zaspala za par minuta, ali sam.morala sidit kraj krevetica.

Ellie bolje se maknit od negativne sredine.

Mm ide opet na teren minimalno 15 dana. 😢😢😢😢😢😢😢😢

miska
    26. Siječanj 2017. 19:29

Spasila se zadnji cas sanjarka ne dizi ruke evo me 😂😂😂😂
    Procitala zadnje tri stranice! Netko spominje spavanje i ad! Moja se budi dva puta obevzno! Glaaaadna i popije svaki put 200 ml! Luda sam vise od tog budenja!

Drugi dan mucimo muku s ruckom! Nece pa nece, place dere se! Nisam joj davala nis novo! Danas cak samo krumpir i mrkvu i nema sanse! Sat vremena sam se borila s njom! Nije do zubi jer sve drugo pojede, samo taj rucak ko za inat nece!

TPol
    26. Siječanj 2017. 19:48

Kratki pozdsav svima cekam moje da dodu

Tonka kolko ti beba ima kg sada? Normalno je da dobivaju manje na kilazi kako su veci, ja doijim i moglo bi se rec vitka mi je beba ali sve je ok znaci pred nekih 3 tjedna je imala 6,5kg na 66cm ... 

Miska pa mora malo I mila zafrkavat 
    Abies uh steta variva bas 
    Elle ma odlicno za odluku sad si mirna meni isto pase da nisam vezana za firmu iako ki je sefica rekla da e javim pa ce me ugurat negdje al otom potom
    Dekka a joj dugo je to 15 dana izdrazt ces mozda lakse s nama na viberu da ti skratimo dane :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.