Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Siječanj 2017. 20:46

Vecer mame! 
    Konačno kraj dana. Mislim da nas opet muce zubi jer je prstić stalno u ustima, a spavanja skoro ništa. Dopodne jest odspavala sat vremena ali bila i preumorna nakon onakve noći. Popodne samo pola sata. Bez obzira na dvije šetnje. Bar jede. Danas sam joj kuhala puretinu s keljem, krumpirom i ubacila žlicu ječma. Fino je ispalo, dobro je podnijela, nije je napuhalo. 
    Sutra sistematski jedva čekam da vidim koliki smo narasli. Navečer vježbe. Ovaj put imamo čime se pohvaliti. Krenula je cura. Danas sam je našla ispod stola u dnevnoj sobi 😀. 

Abies, i ja se pitam hoće li forum utihnuti kada krenete sve redom na posao. Ali eto ja i Mare ne idemo raditi pa ćemo kuhati kave. 😁A sad i Ellie dala otkaz, pa će i ona neko vrijeme, jel da Ellie? A Sanjarka će valjda otvoriti temu na jasličarima😉

mare1989
    26. Siječanj 2017. 21:06

Vecer cure drage

Sanjarka bolje ruka mm ljubio 😁😁 i isli u shoping

Ellie nek si se maknula sa takvog posla

Deeka vjerujem da zvuci strasno 15 dana ali proci ce brzo

Tpol jesu li stigli roditelji? Kako je cupavica reagovala?

Mi bili u gradu,navratili u Lidl nasla joj zelene hlacice i bodi😁 mm kaze to je musko a meni se bas svida,sad joj moram kupiti zelene tenisice i trakicu😁😁

summerbaby
    26. Siječanj 2017. 21:47

Ilani, nije mogla sikiti ali to je bio jedini problem, napisala sam ranije da je imala nesto preko 2 kg, kad je prosla zutica pustili su nas kuci, ne sjecam se tocno koliko je imala kg pri otpustanju
    Ne zelim se pozivati na bolnicu, jer mozda je samo moj takav slucaj, mozda ostale zadrze duze, ne znam, pedijatri procjene, moja bebica je rodena mjesec dana ranije i nije bila u ink.jer je sve bilo u redu, usprkos maloj kilazi
    Ako ces bas da prepricavam sve u detalje, onda moramo na kavu ☺

26. Siječanj 2017. 21:53

Summer, i još samo jedna stvar. Tvoja je beba prva i jedina za koju znam da nije gubila ništa na prodajnoj težini.

vjeverica8
    26. Siječanj 2017. 21:54

Sanjarka je već digla ruke od mene pa me ni ne spominje 😂
    Stalkam vas, najčešće u zaostatku par dana pa ni ne pišem jer živim u prošlosti 😂
    Mi smo dobro, napredujemo svojim tempom, polako ali sigurno 😊 imamo dva zuba i jako smo aktivni na trbuhu. Ima nekih naznaka puzanja za koji mjesec 😁 volimo društvo, nešto manje volimo biti sami 😉
    Spavamo solidno, može bolje ali može i puno puno gore tako da se ne žalim 😊
    Baš sam danas napisala da mu je jedina mana večera u krevetu, bez toga nema laku noć... 
    Pridružujem se klubu iščekivateljica proljeća

Sunshine1
    26. Siječanj 2017. 21:54

Ajme ilani kad se sjetim tih prvih podoja. Znala sam se navlacit s njom po sat i pol. Pa jednu pa drugu,pa sve poze,pa navlaci...uovi sestre pa me one usmjere...a sise male pa se sva moram izvitoperit da bi ona mogla uopce uzet bradavicu...i onda sve premorena i preznojena zovi sestre da je nahrane a ja pod tus.
    Tena nije bila u inkubatoru,al sad jos ima 'nezrela crijeva' . Nema problema sa probavom ali je muci prdenje povremeno tako da sam bas u strahi sa tim nekim namirnicama.

Sanjarka ma jednom se podigla i to na vjezbama sad u sri. Al one znaju finte iz kojih polozaja ih se moze potaknit na bilo sta. Tak da ja ne forsiram. Kad joj se neda lezat vise onda sjedimo i vjezbamo ruke. Sad je sama skuzila dase jednom moze oslonit a drugom dolovit. Fascinantno je to kako nakon sta im nekoliko puta pokazes sami rade😍😍😍
    Ja sam jaaako sretna da se napokon dize na dlanove na trbuhu. Kako nasa teta kaze,krenulo je...sad ce to sve jedno za drugim.

Premorena sam,nabrzinu sam citala. Aaaa evo posalji

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    26. Siječanj 2017. 21:55

Summer meni je jako drago sto nije bilo komplikacija. Al ponavljam ti. Nije ni Ena imala ikakakvu dijagnozu osim da je bila premala. Ne moze beba tako mala izvadjena prerano biti sama vani bez inkubatora. Ona je jos trebala biti u trbuhu a inkubator joj sluzi tad ko zamjena. Kontrolirani uvjeti gdje ju mogu pratiti ljecnici. Ovo nisam ja izmislia to su rijeci pedijatrice kada mi je objasnjavala zasto mi je beba u inkubatoru.
    Ja sam jos '86.bila u inkubatoru jer sam prerano rodjena.

Mene samo zanima tvoja prica. Kako je tako mala beba funkcionirala? Nije padala u tezini? I to se jako rijetko dogadja i kod beba rodjenih na vrijeme. 

I Illani I ja smo svasta prosle,.bile tjedinima razdvojene od bebe. Zato me zanima kako je to kod tebe bilo drugacije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.