Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    27. Siječanj 2017. 08:10

Juutro. 
    Mi pjevamo I cvilimo (od veselja) od 7.

Vjeverica zavrsit cu si za sudskog tumaca sad sigurno..e sad hocu to hnorarno Ili day job moram odluciti. Mozda skola. Mozda s frendicom krenem radit u njenoj firmi.. vidjet cu.ima opcija. 
    A van..e da I to je jos u zraku. Mm mora mora odluciti jer se radi o niegovom poslu, a onda I mi moramo sjesti ozbiljnije. A puno odluka

Tpol uzivaj s svojima

Sunshine1
    27. Siječanj 2017. 08:44

Nisam jucer nekome sa kesenskih odgovorila za dobivanje na tezini.
    To je ok,takav pad. Tena je dobila prvi mjesec 1200,drugi 1100,a treci i 4ti zajedno 1400

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    27. Siječanj 2017. 08:49

Jutroooo 😘 
    Mi papamo. Probudili se u 8.10h. Jeo je sinoc oko 1h . Oko 2h je nesto cvilio kroz san duda nije upalila pa sam ga stavila kraj sebe. Joj kako se meni neda nocu uvodit disciplinu 😏 prvo cmizdrenje ako ne rijesi duda ide boca a ako ima jos koje cmizdrenje koje ne rijesi duda odma ga stavim sebi u krevet i nastavimo spavat blah

Kuca ledena, mm isao za Dubrovnik u 3h pa nije palio grijanje cini mi se bas hladno vani. Al sunce je 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    27. Siječanj 2017. 08:57

Jutro ekipo! 
    Sanjarka u deke i crtić! Dok se ne ugrije kuća. 
    Počinjem dobru noć smatrati ako spavam 2-3h u komadu. Ja sam valjda jedina kojoj dijete jede kašicu oko 21 i noću 100 buđenja.

Littleladybug
    27. Siječanj 2017. 09:05

Jutro..pijem kavu, citam viber i face, malo glođe majmunu uho u tisini..dobro je
    noc ajme majko, cendranje i samo cendranje, prebacim ga sebi u krevet u nadi da ce prestat on se razbudi i krevelji se..mm se digao u 6 jer mu ga se vise nije dalo slusat😅 bude bolje jednog dana
    Sanjarka nemam ni ja disciplinu, pogotovo tako u snu..najlakse mi napravit bilo sta samo da zaspe natrag i da mogu i ja nastavit spavat..vec sam pisala mislim ozbiljno angazirat muza da pokusa on s tim nocnim cendranjima nesto napravit, nadam se uspjehu
    Vjeverice zasto bas pucas na km? sta ga nebi mucila onda probava? nadam se da vam nije u tom problem
    Pitanje dana: sto ce beba papati danas? 🤔

Littleladybug
    27. Siječanj 2017. 09:06

Sretan polurodjos Lovri 🎉🎉🎉

Sanjarka88
    27. Siječanj 2017. 09:07

Ugolina veselo tebi sad sa zlicom 😍 meni drago da moj joj ne izvodi jos nista, više mira za mene 😂😂

Miska izdrzi izdrzi, nije da imas drugih mogucnosti 😂😂 a tm se pravi da je ne cuje haha 😂😂 moj se ne pravi on stvarno ne cuje 💪
    I mi smo prvi zubic dobili koji dan prije punih 6mj.

Ellie si vidila kako sam ih dovela u red s javljanjem na forum 😂 a sve telepatski haha. Za uglavljivanje u kreveticu pojma nemam moj u vreci za spavanje ne mrda nigdje

Crazy ti izgleda imas veselog i dobrog bebija 😍 nema veze sto ne hoda jos 😂 i da ja sam pisala ko luda u trudnoci iz ureda 😁

Deeka ma bravo za nevistu 😍 a za muza... sranje....grlim te 🤗🤗🤗

Ejic ajme svaka cast sto nakon gubitka posta opet napises ovoliki post 😲 ja kad mi se to dogodi rasplacem se i idem spavat 😂😂😂
    Marcel je nesto izmedu dobrice i zlocka pa ce tako i ostat haha. Dosao instalater ?

Abies mislim da je rano za takve igracke no s obzirom da nam je imenjakinja ful napredna mozda ona to odma pokopca 😉 da Bellaru jos sabotira haha

Vjeverice hvala na kavi, sad te se sjecam 😂😂😂

Masho ne idi na viber! To vas one vrbuju da ne moraju pisat po forumu 😋😋😋

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.