Masho tu smo. I baš srednji dio posta je to..
Evo da ekipu i tu nasmijem.
Noćas se radio ručak (varivo) da svekar dođe po to i kruh. I sve ok. Kruh ispekla. Dolaze moji. Super. Mama se uvali u kuhinju. Pitam gdje je spremila sinoćnje varivo, bacila je. Sad moram ponovo kuhat... Aaaa
Masho zeno,pusti sve muzu djecu neek se snalazi kako zna i umije i bjezi iz kuce. Makar na 2h
Jambica ni prvi ni zadnji put da padne. Znam da je strasno jer su mali.
Abies mama ti je vrhunska kako je to ona strucno bacila😁😁
😁
E jbg nista masho makar 1h da uzivas u kupatilu u kadi (nemoj mi rec jos da nemas kadu) 😂😁😂
Pa napokon se kravim! 💪
Danas sam ja skitala, bez sina 💪
Evo ga spava drugi spavanac. Mislim da nece dugo jer ce ga glad probudit zadnje mi jeo 12.30 voce zitarice i taman bi sad trebao jest dok sam se ja mislila uspavat ga ili prvo nahranit on zaspao 😂😂 al budan je od 11h nije mogao duze.
Ja stavila kuhat tjesteninu i umak od poma, ima pohanog od jucer uz to. Njemu se kuha krumpir i batat. Jucer smo bili van kuce od 10-16 pa smo rucak preskočili.
Noc nam je bila dobra. 20-2.30-8 s tim da je sve ultra mirno odspavao tako da sam se bas naspavala
Bila jutros do vrtića po papire koje trebam predat. I ugl kad upadne upadne..jave maltene dan prije da je upao. I dalje stoji prica bolje 1.9
Nista vise ne znam ni kako cu ni kad cu...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine bravo za Tenu. To se sama postavi u cetveronoske? Brzo ce i ona za imenjakinjom i zlicom 👍😉
Brat stariji od mene 3 god a sestra mladja 8. S njom se bolje slazem iako sam s njim odrasla a nju odgojila. No ne mogu rec da nije bio tu za mene kad je trebao biti 👍
Mislim da je i Mila na ad pa zeza nocu 😁
Kako izgleda Tenin nocni raspored?
Llr Carobni pianino nam jedini izbor
Evo muza idem dovrsit rucak pa vas citam dalje 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala cure za ovo oko vrtica vec sam to bila ispitivala al ieno meni bez veze da ju sam moram vec roijavit a za 2g ce krenut pa zato preispitujem 😀
Masho uh to je mozda i do zime, sve ce bit lakse na proljece heheh tako se ja tjesim Moja oce evo da se nosa place kad ju polegnem .., uh
Sanjarka nadam se da ces sredit to oko vrtica bas komlicirano
Mare nadam se da si dobro zamotala ruku
Abies pa sta ga je bacila 🙄🙄🙄 bas bez veze
Ja sam htjela pospremit malo al nemogu od moje cuoavice bili smo jedino u trgovini cekam muza pa cu onda na brzaka pospremit jer vristi i dere se
Ilani da bas sam odahnula kad vidim da voli vodu jer to deranje me izludi haha
Skuhala mahune. A što reć, valjda mislila da nisam ja bacila. Bio velik lonac od 6l a ja svekru spakirala nekih 4,5l.
Dečki na trening. Nas dvije na pod. Opet muke po jelu. I mislim da zubi žuljaju. Uvlači obraze non stop. Uh zubi... Eto muke do starosti s njima.
Sanjarka vrtić. A što imam birat. Moram go saznati kako ću i mora ići u jaslice. Brrr jezim se tog, a skoro će. I neće bit jutarnjih kava tu. Nadam se da će mame ostati aktivne i dalje, bar navečer.
Odoh se kravit i pričat babababa... Iq samo takav 😀
Pozdrav mame!
Malo sam zalutala na vašu temu (mi smo jesenska beba) jer ste najaktivnije pa se nadam odgovoru. Uglavnom, moja beba je prvi mjesec dobila 1350 grama, drugi 1400, a treći samo 450. Isključivo dojim. Zadnji mjesec jede otprilike svaka 3 sata, po noći odspava i 4, a prva 2 mjeseca je jeo svaka 2 sata. Pedijatrica je rekla da mu nakon obroka ponudim još svojeg izdojenog mlijeka ili formulu pa da vidim hoće li htjeti još jesti. On od rođenja jede vrlo kratko, između 5 i 10 minuta i kad je gotov makne se od sise. Ne mislim da je gladan, jer je zadovoljan nakon obroka, ali me muči što je tako malo dobio na težini ovaj mjesec. Je li koja od vas imala sličnu situaciju?
Sortiraj odgovore
Najstariji