Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    26. Siječanj 2017. 09:08

Jutro. 
    Mi budni nasmijani smo I razbijamo po dnevnoj sobi. Mali rambo.
    Mi cemo danas malo s rodjakinjom do Arene pa poslije negdje svi skupa na rucak. 

Summer stvarno me zanima u kojoj si bolnici rodila gdje bebu od 2 kg ne smatraju da je nedonosce. Ena je imala 1980g kad se rodila I samo zbog kilaze smo bili 10 dana u inkubatoru I 10 dana u toplim kreveticima. 

Ugolina malo zeza Josipa s spavanjem? Da Ena malo poprica s njom? 
    Ejic super za cizme. Ja danas planiram do CCC. mmmm 😁

Ugolina
    26. Siječanj 2017. 09:17

Ellie,daj molim te nek ena porazgovara sa zlicom ovom zlocestom 😂

TPol
    26. Siječanj 2017. 10:19

Jutro ! 
    Ma vidim ja oko ovih nasih beba se ne isplati trudit neka spavaju kad hoce hahha .... 
    Mi smo nasu cupavicu jucer kupali napokon je uzivala i lupala rukama po vodi e to nam je stvarno promjena i olaksanje 😀😀😀😀

Spavanje u 23 zaspala budenje u 2 i7 i pol 9 ok je... Mislim da cu poksat da zaspe uvijek u 23 al s njom se nikad ne zna ... Uzalud nam trud haha ... 

Sto se tice vrtica znaci dijete od 2g drugacije reagira? Pitam jer mi se vec sad moramo prijavit , ne zelim joj stvarat stres ako ne moram mozda mogu nekako rastegnut do 3g....

Ejic ma vidit ces marcel ce postat super beba mozda i on zeli ic spavat u 23 a ne u 20 hehehe 😀😀 super za cizmice
    Summer mada moja je kod rodenja imala 3750 znaci nije bas previse se udebljaka ali pedijatrica mi kaze nije problem. U utorak imam kontolu bas me zanima kolko sad ima. 
    Sunshine Tena tebe isto trenira , slatka je bas na profilnoj 

Moji mi danas dokaze na dva dana pa imam dost posla .... Vidit cemo sta cu uspjet a sta ne 😬

Ugolina
    26. Siječanj 2017. 10:35

STALA JE NA NOGE U KINDACU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😂😂😂😂😂😂💕💕💕💕💕💕💕💕

26. Siječanj 2017. 11:06

Dobro jutro ili dan mame! 

Mi krenuli na prvi spavanac. Noć bila grozna, svakih sat vremena buđenje ma i češće. Baš se osjecam umorno, u očima kao da je pijesak. 
    Bili u šetnji, usisale sobu, sada kuhanje, složit ves i to je sve od mene za danas. Još ćemo jednom u šetnju. Uopće nemam kondicije i u groznoj sam formi. 

Ugolina, čestitam! Bravo za zlicu medenu! 👍😍😁

Ellie, sretno u shoppingu! 

TPol, pa nije loše spavala čupavica😀 Mogu si misliti koje ti je olakšanje sada kad je zavoljela kupanje. Ja sam prošla to sa starijom kćeri. Ta toliko vrištala svaki put na kupanju da sam mislila da će mi netko zvat socijalnu službu, baš je bilo stresno. 

Brojčana, sretno ti sve danas obaviti. I nadam se da će se Nelici svidjeti ručak 😊

Crazy, jesi li ozdravila? Javi se malo 😘

Baby, Sunshine, ječam kažete? Vidiš vidiš imam i ja domaći, mogla bih probati ubaciti malo u neku kašicu. 

Ejic, Nikolina nikad nije dobro spavala, osim prvih deset dana po povratku iz bolnice. Tako da ne znam što bih rekla na teoriju o prvih i drugih šest mjeseci. Do treće godine će spavati svi možda uz samo poneko buđenje 😉

Mare 😨, mrzim se porezati tako, ništa onda ne možeš s tom rukom. Nadam se da nije duboko i da će brzo zarasti. 

Sanjarka, gdje si?

summerbaby
    26. Siječanj 2017. 11:06

Ellie, u vu, pise njoj u papirima da je nedonosce, ali nismo imali nikakvih posebnih uvjeta zbog toga, pluca su bila razvijena, beba zdrava i sve super, jednostavno nije bilo potrebe za inkubatorom 

Ugolina cestitam!!!!🎉🎉🎉🎉 i ja zeljno iscekujem taj trenutak

summerbaby
    26. Siječanj 2017. 11:10

Mi smo takoder probdjeli noc pa suosjecam s mamama nespavalicama 😞

Kupili smo vrtic i iskreno se nadam da ce ga prihvatiti 😀

Pozz svim mamama, cujemo se kasnije 😘

Ellie00
    26. Siječanj 2017. 11:15

Summer pitam jer je Ena bila savrseno zdrava beba. Apgar 10/10. Svi organi su joj bili razvijeni ali zbog tezine svaka beba od 2 kg mora u inkubator. Ona je imala sondu,infuziju I pratili su joj puls. Pogotovo zato jer bebe jos padaju na tezini prvih dana.. na koliko je pala? Mogla si ju odmah dojit? Mogla je tako mala povuci? 
    Oprosti na puno pitanja al zanima me jer jako puno znam o palcicima I upoznala sam puno mama I provela dugo vremena u bolnici I prvi put cujem za tako nesto. 

Mare ajoj za rez. Pazi se

Tpol ako mozes odgodibl vrtic bar do god I po (tako mi pricale tete odgajateljice).

Ellie00
    26. Siječanj 2017. 11:33

Sunshine vjerujem ti. Ena je doslovno svo vrijeme bolnici prespavala I mozda sam joj par put oci vidjela.. 
    A njima je veelika razlika 2300 I 2000

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.