di ste mamite? ja se kravim.na kaucu, mali hrce svoj 3. spavanac..bili u setnji 2ipo h danas 😀😀
Ilani sretna godisnjica 😍😍 wow koja brojka, tako veliko mi zvuci 😁
Masho 😂😂😂😂😂
Sunshine javi kako je proslo s mahunama,ja bi rado jecam uvela jer imam bas lijepi domaci al me strah da ga ne napuse pa da ne tucem glavom u zid cijelu noc 😥
E pa ugolina svi se pitamo gdje si i kakva je to aplikacija ccc....
Moja totalno mjena raspored i raspolozenja cas place cas je super nemam pojma vise, spava cak malo duze nemam pojma sve je pobrkala
Uh moramo je kupat :)
Imala sam goste popodne i opet se pravi dobra i fina , kazem muz i ja smo dosadni
Brojvana super ti je ta ideja za otiske
Ilani sretna godisnjica !
Mascha hahhahah bome ismija se za tvoj komentar
Evo uspjela sve procitat,zapamtila malo toga.. Masho,izjava ti je 🔝🔝🔝 😂
Ellie,saljem 😘😘😘
Ilani,sretna godisnjica,super,jos pet i srebrni pir covjece 💪💪💪💪
Sanjarka,i moja ko da se konacno ukalupljuje u novi raspored koji mi se btw bas svida, dva spavanca od najmanje sat vremena,super!!!
Za veceru jede frutek laku noc kasicu.. Jutarnju vocnu kuham obicno jabuku s nekim keksom il piskota il petit il plazma,sad kad te potrosim imam neke lino za bebe kekse, popodne mijesano povrce razno ili to isto s mesom i uvijek tako,pase joj..
Jucer popodne isli s tatom u petrovu 3, tata nam je darivatelj krvi 💕,jucer darovao 45.put pa smo ga gledali i isli na gablec u njihov restac,tata dobi dzabe,mama mora platit..jeftino,cijeli meni 25 kn i tri dcl cedevite je tri kune 😲😂😂😂😂💪💪💪💪 eto,to nam je bio izlazak zajednicki nekud hahaha.. Navecer da cu vam se javit,mala nesto sanjala,probudila se urlajuci,jedva ju smirila i tak sam samo otisla s njom spavat..
Jutros se probudila sva pokocena,nisam ujutro mogla pogledat u desno niti prema dolje i cijelo desno rame me rastura 🔫🔫🔫 a mala cendrava jer joj curi nos,mozda i ti zubi ju zezaju,samo bi mi plazila u krilu a mene to boli jedva ju dignem s tih njenih deset kg..i jos ko za vraga,ona nikada ne kaka,i danas se pokaka dva puta 😂😂😂 prestrasno..vecinu dana sam provela sjedeci s njom na podu dok ona plazi oko mene i po meni... I onda jos dode muz s posla i oce se zaljubljivat..a ja to ne mogu odolit 😂😂😂💕 mala cvrsto spavala,ajde... I eto ode dan..valjda ce popustit do sutra, nadam se... Sad cemo ju ic kupat i pidzamu obuc pa kad zaspe..
Jeste mi dobro??
Hahaha,tpol,ap je mrak, igras kvizove doslovce o svem i svacem s bilo kim iz svijeta i tako,skupljas bodove i to...ti bi rasturala star trek!!! Ja recimo igram gospodar prstenova i mislim da sam peta u hrv 💪💪💪💪💪💪 idem polako prema vrhu,haha,a sto i neka u svijetu... A frik,kaj ces
Baby za sada je sa mahunama sve 5. Cak je i kakala popodne. Morala sam nesto uvest,a polako cu morat sve... Njoj bilo iznenadujuce fino,nije cak niti onu facu napravila kad joj da nesto novo.
Ja bi isto jecam al me strah😂😂😂
Sad ti daj probaj jecam pa javi😂😂😂🤗🤗
Mozda se kroz tjedan dva odvazim i carsku mjesavinu probat. Al jede oslica pa i to mogu kombinirat i jogurt je probala.
url=https://lilypie.com]
Sunshine, kako si spremila mahune? Miksala? I još te zaboravih pitat, Tena sjedi sasvim samostalno?
Ugolina, napokon! Zabrinula si nas, skoro smo u potragu krenule. Inače mala nikad ne kaka😂😂😂😂😂
Ugolina koji ludi izlazak. Veliš i jeftin.
Ja mislim djecu tamo izvest da imamo krvne grupe. Kad tata neće saznat svoju.
Sortiraj odgovore
Najstariji