Sanjarka si ti onda probala dat mahune? Kako je to proslo?
url=https://lilypie.com]
Illani profilna je ❤.
I veeelike cestitke za godisnjicu. Wow
Mi papali vocnu kasicu, pojela je ok.popodne cemo batat (I mama I tata I Ena)
Nego gdje je ta Ugolina????
Hej!
Mi se vraćamo na prve kašice. Jabuka i mrkva. Odmah ujutro ona keks ja kavu. Sad ćemo vidjeti ovo. Neću ništa novo zbog cijepiva. Za koji dan ide cikla. Nekako. Samo ne da se baci.
Spavala i petra dugo. Ručak gotov.
Stigli mi kalendari. Kad kasnim. A i kad?! Oboje klinaca siječanj i prva slika s par minuta. Pa veljača s mmj dana starosti i tako dok ide. Uz kombinacije još... Sva sam cmoljava kako mi fora. A djedovima i baki poster- kalendar s njih dvoje. Stavila bi tu koju sliku al nemam volje...
Ilani sretna godišnjica. Nadam se da je kao i prva bogata ljubavi!
I profilna je slatka. Ja još nisam kopirala onu prošlu sa svojim klincima. Sa ogledalom.
Sunshine jesam i tvoju profilnu rekla da je aaaaawh. Kao naslikana je Tena. Ne mogu se nadiviti... Komad na mamu
Sanjarka izvjestaj;sifra 'rucak'😂
Piletina,mrkva,mahune(ledo)
Piletinu nasjeckala mrkvu i mahune sa stapnim. Mahune ne mogu nas zdrepat.
Sto reci? Imam zderonju😄
Sad cemo vidit hoce joj skodit
url=https://lilypie.com]
Ilani profilna je predivna
sunshine i tvoja cura je medena
Mi smo bili vani na buri,malo da se smrznu i da veliki istrose baterije inace cu ih u topove strpat.Sin je sinoc belaj radio pa ga je mm na frizider dignuo,samo je govorio necu vise,bit cu dobar.
Brojčana, Nikolina korigirano ima osam mjeseci. Luk smo jeli više puta, ali danas ja samo ubacila cijeli jedan manji dok se kuhalo meso pa poslije sam ga izvadila.
Abies, gdje si naručila takve kalendare? Zvuči predobro. Divna uspomena.
Mare, super mi je metoda tm za smirivanje malaca👍👍😁
Deeka, pa tvoja Aurora prava dalmatinka, kako joj ne bi godilo sunce. 😀 jooj i ja bih malo sunca baš smo se ga svi ovdje u Zg zaželjeli.
Dakle nisam stigla nist pa ni na Sopot po Ugolinu.
Dakle, podgrijala varivo, ispekla piletinu i oprala dve masine vesa..i slozila. I crknuta. Boze mili sve mi je u rasulu. Nis ne stizem. Kosa koma. Mali bi se nosio samo i samo.
Ima to crvenilo oko yboda..i oblogic mu mjenjam.
Abies mi jeli jabukicu prvu danas. A jucer cjepivo. Ne bivtrebala??
Ilani profilma pre pre. Cestitam godisnjicu. I mislim si nedo Bog da ja uvodim dohranu za 20.godisnjocu braka!!! Ja cu vec bit u debelom klimaksu.
Nist ne stizeeeeeem samo nosaaaaaam.
Ugolinaaaaaaa.
Sortiraj odgovore
Najstariji