Masho,sto su ti djeca naopako???
E da nisam pohvalila zlicu,danas ona u kindacu,ja na krevetu kopsm po mobu,pogledam ju,a kad ona stoji na koljenima onako uz ogradicu,glava i ramena iznad ogradice,sva si ponosna smije se i gleda me 😲 opet spustali madrac..pitanje je vremena kad fe na noge stat,a pocela je i to radit kada ima oslonac ili kada puze po podu,stane cetveronoske,ono digne koljena i stoji na dlanovima i stopalima 💕 brzo raste
Ugolina zasto bi im bio prevelik som? Zbog puno djece?
Ilani prokuhala sam ih i mrkvu i njih sa stapnim smrvila.
Tena se nije jos posjela sama. Ali kad je posjednem na podu..bas lijepo sjedi. I u viperu se vise ne zeli naslonit nego sjedi tako da sam ga digla na zadnji polozaj danas.
Ja bila u shoppingu. Trebale mi neke cizme 'za doma'. Jos prosle zime sam ih trazila. Sad par dana sam izisla u tenisicama pa mi puko film i otisla....e a onda vidjela jos neke na popustu velikom i jbg...😂😂😂😂😂🙈🙈🙈
url=https://lilypie.com]
Vecer zene I odbjegla Ugolina 😁
Stigla sestricna od mm, odigrali partiju Aliasa.
Ena standardno super bebo. Sad ima rodjakinju da ju gnjavi.
Strgana I umorna, citam sutra vas.
Nocka
Zato sto prilagodba vecine tak male djece traje tjednima..da bi se dijete priviknulo na vrtic treba
Prvo - dolaziti svaki dan u isti prostor i svaki dan biti slican,predvidiv..maloj djeci je jako stresno nekoliko tjedana prelaziti npr.iz sobe kada se konacno priviknu i na sobu, u kupaonu ili garderobu ili za izlazak van,jer je promjena,dok ne skuze sto i kako..placu..
Drugo,imati svaki dan iste odgojitelje u koje ce steci povjerenje kada ih upozna..dijete se cesto veze uz svoje odgojitelje ili jednog vise..ali i to je ono sto je predvidivo..
Ako dijete krene u vrtic na pocetku sestog mjeseca,a u sedmom pocnu ta spajanja,onda mu je to premalo vremena..
Zasto? Tijekom ljetnih praznika,kada zavrsi skola,pocnu godisnji odmori i manje djece dolazi..recimo da iz svake grupe dode po dvoje,troje, pet,deset djece, onda se ta djeca spoje u jednu grupu od dvadeset ili koliko vec i rade oni odgojitelji koji tad nisu na godisnjem..znaci maticnih mozda nema u vrticu.. I da, obicno onda niti ne boravi u toj svojoj sobi na koju se mozda i naviknuo..
Kada se konacno navikne,prihvati svoju sudbinu onda odjednom se nade u drugoj sobi,s hrpom nepoznate djece i s nepoznatim odgojiteljima..zlo i naopako.. 😂 a oni su s godinu dana tak mali i jadni i cesto pocnu plakat ako netko drugi zaplace prvi 😥 a opet,ne mora znacit da ce biti bas tako,mozda mu bude tak svejedno i ok...
Ellie u 36.tj.
...zao mi je zbog tvojih 😞
Baby ah da, uranila, ne znam kuda joj se toliko zurilo ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji