Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    25. Siječanj 2017. 00:04

Hvala cure na rijecima ❤❤❤. 

Summer u kojem si tjednu rodila, u kojoj bolnici? Super da se ne vodi ko nedonosce.

Littleladybug
    25. Siječanj 2017. 07:30

☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵
    dobro jutroooo..kavica i caj za vas
    🍩🍪🍳 dorucak za gladne 
    🍟🍗 pommes i batak za sirenu 
    🍰🍫🍷 za bellaru

Littleladybug
    25. Siječanj 2017. 07:50

ima li budnih? kakva je bila noc?
    mi budni od 6:35 😪😪 da je bar jos pola sata odspavao znacilo bi mi 😅 al ko mene sta pita 😂
    sad papamo pa igra, spavanje, papanje, setnja 😁
    Sanjarka K ce danas papat batat,tikvicu s maslinovim..nervoza kod Gigija prisutna? bas glupo to za vrtic, a sta bi po njima trebali roditelji kojima porodiljni istice u pola ljeta? bas nemas nikakvu opciju? seka mozda? kako gluuupo 😲😤 ja cu ti ga cuvat 😁
    Summer i tvoja Nika uranila malo 😀 super da je sve proslo ok na porodu i kasnije
    Brojcana super uspomena, vidila sam i ja na netu neki recept za to pa sam mislila pokusat no nikako uhvatit vremena 😅 
    Ellie draga, saljem hug 😘 ne mogu pomoc ali zagrljaj nikad nije na odmet pa makar i virtualni 
    tvoji mama i tata zive u tvojoj ljepotici i dobrici Eni 😍
    Ejic jel Marcel bio dobar sinoc?

25. Siječanj 2017. 07:56

Jutro mame!

Baby ,moze jednu kavicu,bude dosta.Noc je prosla ok,24-3-6-7 Eno je sada pjeva.

Ejic, 20 nam je tek

Danas nista posebno u planu,osim napraviti tortu i navecer vidjet cemo kakva ce biti situacija ,da malo sjednjemo s mm i popijemo casu vina. Prosetali bi ali bas je vrijeme nikakvo,sivilo,led.Vidjet cemo... Kako ste vi jutros mame?

lan@luk@rit@
    25. Siječanj 2017. 08:18

Jutro mame..

Evo mene u doktora ,prije godinu dana sam dobila  alergijski rinitis..ginekolog me uvjeravao da će proc čim rodin no nažalost nije...Konstantno kihanje(ujutro najviše-) ,curenje nosa ,svrab očiju...Jutros od 5 kisem pa sam napokon odlučila otic u dr...

mi smo imali ok noć kao inače 😄

Idem vas sad čitati 😚

Masha
    25. Siječanj 2017. 08:27

Ellie, gledaju te s neba i vole kao i uvijek. Ilani i Ejic isto 💗💗.

Kod nas crvenilo oko uboda malo. Ostalo ok. Jucer bila nervoza..damas cemo vidjeti. I mozda jabuku papati!!

Zimo prodji. Llr i crazy ozdravite brzo. Ugolonu idem trazit po Sopotu ak se ne javi do 12

TPol
    25. Siječanj 2017. 08:32

Evo kave...☕️☕️☕️☕️
    I sad mi sve isparilo sta sam htjela rec hehe 
    Spava mi se jos , al ustat cu i obavit neke poslice po stanu dok ona spava...
    Sinoc opet ns zeznula pa zaspala u oko 9i15 probudila se za pol sata i onda nista do polnoci 😕 Tu se igrala s mm smijala i ajd nekako u polnoc zaspala .... Bas nas zafrkava , sad ce spavat do 9 ... Mislim da je necu vise pokusavat u 22 neg neka ostane u 23 . Al sto je dobro tek je u 7 htjela jest opet 👍🏻
    A po danu totalno sve poremetila 

Sanjarka a sta si rekla zasto tvoja mama nebi cuvala Gigija?
    Abies petrica nasa frendica :)
    Summer moja je isto elegantna prosli put je imala 6,5kg a duga 66 .... Mada je imala dosta g kad se rodila slabo se udebljala 😬
    Elle ❤️❤️❤️
    Babycooming Kiki bome ranoranioc hehe

ejic
    25. Siječanj 2017. 08:58

Dobro jutro!

Baby, nije bas za pohvalu  Probudio se onda oko ponoc i popio 160ml ad i nadala sam se spavancu do 4/5, ali je mali gospodin odlucio da bi vec oko 1 jos malo sisao, pa negdje oko pol 3 opet, pa oko 4/ pol 5... I od onda spavao do pol 9. Stvarno ga ne kuzim... Ali ocito je stvarno jednostavno on takva beba 

Ilani, sretna vam godisnjica! I zelim vam jos puno, puno zajednickih godina! 

Llr, ajoj bas mi je zao zbog alergije. Nadam se da ce ti moci dati nesto sto sad smijes a da i pomogne! 

Masho, saljem cmokic (ne zeli mi ubacivato smajlice glupi mob a ja vise ne znam pisati bez njih...)

TPol, bas zeza ta slatkica cupavica. Ali ona bar spava nocu. Ja bi bila sretnija da Marcel zamjeni ta zezanja prije i poslje ponoci. Od 20-24h se manje budi...

Kako su nam ostali spavali?

Sanjarka88
    25. Siječanj 2017. 09:08

Jutro mamite 😘 vani lijep dan pa idemo s mojom kumom u djir malo. 
    Sad papamo. Noc ok 20-2-8.30 👍 jedino se oko 22.30h razbudio kad sam ga prebacila u krevetic pa je jedva opet zaspao. No mudrica nesto izvodila jer  nije mogla zaspat pa mi izgleda sve ko da sam bila i budna to tih 2h kad je on trazio jest.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    25. Siječanj 2017. 09:09

dobro jutro

Ilani sretna godisnjica 🎂🎇

summer bitno da je sve ok proslo i da je beba dobro

baby hvala za sirenin dorucak,salje ti 💋

tpol cupavica ne zeli ranije da spava 😊 sigurno ce kad naraste super spavati.

Mi smo imali ok noc,jedno budenje u 4.30 dala joj bocicu i ponovo je zaspala. Sinoc je pojela pola banane i jutros vidim nema nista u peleni. Nadam se da ce tako ostati. Najbitnije ona je raspolozena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.