Hvala cure na rijecima ❤❤❤.
Summer u kojem si tjednu rodila, u kojoj bolnici? Super da se ne vodi ko nedonosce.
☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵
dobro jutroooo..kavica i caj za vas
🍩🍪🍳 dorucak za gladne
🍟🍗 pommes i batak za sirenu
🍰🍫🍷 za bellaru
ima li budnih? kakva je bila noc?
mi budni od 6:35 😪😪 da je bar jos pola sata odspavao znacilo bi mi 😅 al ko mene sta pita 😂
sad papamo pa igra, spavanje, papanje, setnja 😁
Sanjarka K ce danas papat batat,tikvicu s maslinovim..nervoza kod Gigija prisutna? bas glupo to za vrtic, a sta bi po njima trebali roditelji kojima porodiljni istice u pola ljeta? bas nemas nikakvu opciju? seka mozda? kako gluuupo 😲😤 ja cu ti ga cuvat 😁
Summer i tvoja Nika uranila malo 😀 super da je sve proslo ok na porodu i kasnije
Brojcana super uspomena, vidila sam i ja na netu neki recept za to pa sam mislila pokusat no nikako uhvatit vremena 😅
Ellie draga, saljem hug 😘 ne mogu pomoc ali zagrljaj nikad nije na odmet pa makar i virtualni
tvoji mama i tata zive u tvojoj ljepotici i dobrici Eni 😍
Ejic jel Marcel bio dobar sinoc?
Jutro mame!
Baby ,moze jednu kavicu,bude dosta.Noc je prosla ok,24-3-6-7 Eno je sada pjeva.
Ejic, 20 nam je tek
Danas nista posebno u planu,osim napraviti tortu i navecer vidjet cemo kakva ce biti situacija ,da malo sjednjemo s mm i popijemo casu vina. Prosetali bi ali bas je vrijeme nikakvo,sivilo,led.Vidjet cemo... Kako ste vi jutros mame?
Jutro mame..
Evo mene u doktora ,prije godinu dana sam dobila alergijski rinitis..ginekolog me uvjeravao da će proc čim rodin no nažalost nije...Konstantno kihanje(ujutro najviše-) ,curenje nosa ,svrab očiju...Jutros od 5 kisem pa sam napokon odlučila otic u dr...
mi smo imali ok noć kao inače 😄
Idem vas sad čitati 😚
Ellie, gledaju te s neba i vole kao i uvijek. Ilani i Ejic isto 💗💗.
Kod nas crvenilo oko uboda malo. Ostalo ok. Jucer bila nervoza..damas cemo vidjeti. I mozda jabuku papati!!
Zimo prodji. Llr i crazy ozdravite brzo. Ugolonu idem trazit po Sopotu ak se ne javi do 12
Evo kave...☕️☕️☕️☕️
I sad mi sve isparilo sta sam htjela rec hehe
Spava mi se jos , al ustat cu i obavit neke poslice po stanu dok ona spava...
Sinoc opet ns zeznula pa zaspala u oko 9i15 probudila se za pol sata i onda nista do polnoci 😕 Tu se igrala s mm smijala i ajd nekako u polnoc zaspala .... Bas nas zafrkava , sad ce spavat do 9 ... Mislim da je necu vise pokusavat u 22 neg neka ostane u 23 . Al sto je dobro tek je u 7 htjela jest opet 👍🏻
A po danu totalno sve poremetila
Sanjarka a sta si rekla zasto tvoja mama nebi cuvala Gigija?
Abies petrica nasa frendica :)
Summer moja je isto elegantna prosli put je imala 6,5kg a duga 66 .... Mada je imala dosta g kad se rodila slabo se udebljala 😬
Elle ❤️❤️❤️
Babycooming Kiki bome ranoranioc hehe
Dobro jutro!
Baby, nije bas za pohvalu Probudio se onda oko ponoc i popio 160ml ad i nadala sam se spavancu do 4/5, ali je mali gospodin odlucio da bi vec oko 1 jos malo sisao, pa negdje oko pol 3 opet, pa oko 4/ pol 5... I od onda spavao do pol 9. Stvarno ga ne kuzim... Ali ocito je stvarno jednostavno on takva beba
Ilani, sretna vam godisnjica! I zelim vam jos puno, puno zajednickih godina!
Llr, ajoj bas mi je zao zbog alergije. Nadam se da ce ti moci dati nesto sto sad smijes a da i pomogne!
Masho, saljem cmokic (ne zeli mi ubacivato smajlice glupi mob a ja vise ne znam pisati bez njih...)
TPol, bas zeza ta slatkica cupavica. Ali ona bar spava nocu. Ja bi bila sretnija da Marcel zamjeni ta zezanja prije i poslje ponoci. Od 20-24h se manje budi...
Kako su nam ostali spavali?
Jutro mamite 😘 vani lijep dan pa idemo s mojom kumom u djir malo.
Sad papamo. Noc ok 20-2-8.30 👍 jedino se oko 22.30h razbudio kad sam ga prebacila u krevetic pa je jedva opet zaspao. No mudrica nesto izvodila jer nije mogla zaspat pa mi izgleda sve ko da sam bila i budna to tih 2h kad je on trazio jest.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
dobro jutro
Ilani sretna godisnjica 🎂🎇
summer bitno da je sve ok proslo i da je beba dobro
baby hvala za sirenin dorucak,salje ti 💋
tpol cupavica ne zeli ranije da spava 😊 sigurno ce kad naraste super spavati.
Mi smo imali ok noc,jedno budenje u 4.30 dala joj bocicu i ponovo je zaspala. Sinoc je pojela pola banane i jutros vidim nema nista u peleni. Nadam se da ce tako ostati. Najbitnije ona je raspolozena.
Sortiraj odgovore
Najstariji