Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Siječanj 2017. 09:20

Ilani sretna vam godisnjica braka bome lijep staž imate vas dvoje 😍😍😍😍
    Super noc ste imali i Nikolina nam se popravlja  ☺

Ellie 😢😢 tebi posebni hug danas 🤗🤗🤗

Abies imenjakinja nece povrce? 

Babycoming K. uranio danas 😥 
    Nemoj 2 puta rec da ces ga ti cuvat 😂😂😂 sestra je jedina teoretska sansa no ima ispite u 6mj. Mogla bi 7 i 8mj ako joj platim i prislonim joj pistolj na celo 🔫🔫😂

Llr  to jednom kad dobijes ocito je trajno 🤔

Tpol spavala je u komadu od 00 do 7? Ma odlicno dobro ti je i to 😁😁😁
    Mama i sveki rade 😢

Ejic ja sam ti isto dugo mozgala oko nekih nocnih scenarija i pokusavala svasta nesto no džabe mi on je uvik radio po svom tako da mozda je Marcel u takvoj fazi i dok ne prode nema pomoci 🙈

Mare super da nema vise proljeva nek tako i ostane 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    25. Siječanj 2017. 09:40

Jutro ili dan.
    Nadam se da cu napisat post do kraja...
    Bile na vjezbama,teta ju nahvalila. Lijepi sjedi,lijepo sama bocno uzima igracke,cak je krenula i 4 noske sad na vjezbama. I krenula sama kao da ce sjest iz tog polozaja. Treba je samo usmjerit. A cini mi se da je to meni jucer radila. Uglavnom krenuko je. Kazr da bi si ona sve to mogla kroz 2,3 tjedna poslozit u glavi.

Ellie saljemo puse. Nije lako znam,sta god ti mi napisale ... Al sve je lijepo kad pogledas u to malo cudo....ispricaj Eni o baki i dedi danas.😘

Baby bolji smo u spavanju za 5 min🎉🎉 6:40!!!

Sanjarka sestri🔫😂😂😂ti imas i brata? Jel se bolje slazes sa njom ili sekom? Oduvijek sam se pitala kakva bi ja starija sestra bila. Moj brat me maltretirao naravno ko svaki stariji brat. Al 100 puta mi podmetnuo leda😍
    Btw jel se meni cini ili nam je Petric zlocki jedini na ad a da zafrkava nocima?
    Ilani sretna godisnjica....mozete bit ponosno sta ste sve postigli zajedno.😇
    Tpol se bahati sa spavanjem....🔫🔫
    Mare super za malu kakalicu...prilazi jos za svaki slucaj 2,3 dana na prehranu njenu

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    25. Siječanj 2017. 09:43

Masho nek je samo ubod...i sretno sa jabukom!🙌
    Llr ajme gadno. Javi jesu ti kaj pametno rekli. Ja sam alergicar..pelud,prasina perje,macke,ambrozija...al uglavnom znam kad mi je sezona pa krenem na vrijeme sa tabletama i bude ok. Ponekad se 2,3 dana moram stavit u kucu u vakum...kad je bas peludna groznica najjaca jer mi brzo krene na pluca.

url=https://lilypie.com]

lan@luk@rit@
    25. Siječanj 2017. 09:48

Elie💟

Ilani sretna vam godišnjica ,imate lijep staž!!!Profilna predivna💝

Sanjarka u koje će jasle Petrić?

Ja dobila terapiju ,valjda će pomoć..

Tpol,Summer I  ja imam mabekenku..mi smo oko8 kg. Rodila se s 3820.Ne brinem raspoložena ,vesela papa kolko moze,lijepo se razvija i raste..takva je ..seka i braco s 3 mj.imali malo manje nego ona sada..nije svaka beba ista..Što je i moja pedica rekla nešto je i u genima zapisano..

Ellie00
    25. Siječanj 2017. 09:48

Jutro. 
    Prijavljujem glupu maglu I hladnocu. Grrrrr. 
    Sanjarka mozemo do tebe? 😁 sad sam se natjerala da pola sata vjezbam jer sam zakrzljala od nehodanja. 

Danas dolazi sestricna od mm. Moram joj krvet spremit I to.. glupo vrijeme, ne mogu s njom I bebo nigdje. Cuvat ce mm jedno popodne bebo a mi cemo u centar da bar nesto vidi.. 

Ena ne zeli pokazat zubic..pokusavam vec dva dana. Nece. Al ostjetim pod prstom. 
    Jucer je zaspala u 22! Spavala je od 11 do 13 pa od 16 do 18 I naravno da joj se nije spavalo do 22!

Sanjarka znam kako ti je s jaslicama.. ja isto ne znam sto cemo ak ne dobim produljenje. Najvjerokatnije uzet Go sto imam pa ostalo neplaceno...ne znam

lan@luk@rit@
    25. Siječanj 2017. 09:58

Bravo za Tenu,prava je to cura ..hoće ona sve kad odluči sama.ima cura karakter☺💋
    Što se tiče alergije mama,sestra,teta,baka svi su alergicari ,asmaticari...Ja nikad i prošle godine u ovo vrijeme glupi rinitis ..ne sta je samo kad sam imala virozu sam imala predah od par dana i nakon poroda mir nekih 10 dana..Bojim se da mi iz mog mikrookruzenja nešto smeta..dobila sam daseltu i neke kapi za oči..rekla je dr. Kad budem bez terapije da će me poslat na testiranje..mislim da mi smeta moj pas i prasina i ko zna šta još 😤😤😷od 5 jutros do jedno 7 nisam stala kihati..

25. Siječanj 2017. 11:02

Mame 😘
    Moje dijete je odspavalo, 1,5h😮 Pitam se hoće li to zatopljenje kad je tako?  Sarma se kuha, torta na pola puta. Nikolini kuham varivo - piletina, krumpir, grašak, mrkva, luk, buća. 

Masho, ajmo skupa po Sopotu tražit Ugolinu😂

Ellie, Ena skriva zubic 😀 ma samo da je ne boli, pokazati će ga. Ja nisam ni vidjela prvo, samo je zvonio na žličicu. 

Sunshine, ma bravo za Tenu! I ona nam već velika cuja😍, još malo, lovit ćeš je. 

LLR, joj alergije. Znam kako je. Prvi put mi se pojavila negdje oko tridesete i otad svako proljeće i jesen posebno kad je vjetrovito kišem, slinim. Isto kao i Sunshine uzimam lijekove, ali nisam išla na testiranja. Uglavnom to je trajna stvar. Nadam se da će ti terapija pomoći.

25. Siječanj 2017. 11:17

Hvala svima na čestitkama! 😘😘😘

deeka
    25. Siječanj 2017. 11:26

Zaspala sinoc sama u 22. Dala joj dudu i stavila u krevetic i dok sam isla bacit pelenu, vratila se, a ona glavu okrenila put zida i zatvorila oci. Hm..
    Budila se onda u 3ipo, pa u 6 (mm budilica), i konacno malo prije 9.

Sad je u tijeku prvi spavanac. Evo nekih 45min vec.
    Stavila je u kolica i rastvorila zavjese da se sunca. Ocito joj godi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.