Dobro jutro!
Nasa noc bolja 😊 20:30-21:30(uvaljivanje dude)-23:30(ad 100ml)-1(cica)-4(cica)-6:50(duda), ja ustala a on produzio do 8:30 😊 Moze se ponoviti 😆 Jos da izbacimo ovo u 1h i nitko sretniji od mene 😆
Danas mu slazem vise ad-a. Mozda onda preskoci ovo u 1h 😉 I ne dajem vise cicu kod prvog budenja 30min-1h nakon sto zaspi. Onda bude oko ponoci lijepo gladan i sve pojede 😆
Nadam se da ova noc nije bila opet neka iznimka kao sto je do sad znalo biti 😕
Nama morao doci instalater punit solarnu ali je pobrkao termine i sad nece doci 😕 A ja zbog toga ustala u 7 😡
Masho, ne trazim ja od njega da odspava cijelu noc, bila bi zadovoljna da poprimi onaj raspored koji je imao s 3mj, 20-23-4/5-7/8.
Nadam se da su kod Fabija samo zubici i da ce nervoza uskoro proci! 😙 A lijepo vrijeme i mi jedva cekamo. Sta se mene tice, meni je dosta zime 😆
Mare, kod tebe nikad mira, uvijek te netko budi. Ako ne djeca onda tm 😁😁
Ilani, super za vasu noc! I Nikolina se popravlja 😍 Pustote Nikolini sekama i braci a vi trk u welnes 😉
Brojcana, super noc i kod vas!
Sanjarka, kad sam u trgovini onda moram vuci karticu ili brojiti kes, po online platim kasnije dok dode racun pa mi ne izgleda toliko strasno 😁😁
Lijepo izgledaju vase noci! 😊 Nadam se jucerasnjoj reprizi vaseg dana 😘
TPol, a da je probas kojiput pustiti budnu tako dugo dok sama ne bude umorna da zaspi? Mozda si time ustedis to uspavljivanje od 2h...
Evo, Marcel odspavao 1.spavanac i vec prica 😍😍
Sanjarka opet vodenasta stolica
Ejic bas tako uvijek netko me budi 😁😁
Koje zatisje 😒
Ejic ponovila se noc i bila jos bolja! 😎 kad ce na kraju doc majstor?
Zvala pedicu u pon idemo na cijepljenje 😓
Cendranje se nastavlja u istom tonu 🔫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zaboravih rec da su me zvali iz vrtca da moram doc ispuniti neke papire. Mjesta hoce li bit ne znaju. Po njima bi bilo bolje kad bi krenuo 1.9 svakako jer 1.7 se spajaju grupe zbog dežurstva pa ce mu navodno bit prevelik sok 😑
Bili na sistematskom 9100/71 čekali dugo. Cijepljena. I luduje. Malo odspavala u trgovini i autu. Čim je prešla prag oči blink!
Sad idem čitat.....
Eto upamtila ništa, osim da se Masha javila i Sanajrka traži ručak i večeru. Eto moj ručak je pečeno pile a od krila će bit juha i meso petri. Mi imamo jučerašnju juhu
Abies super mjere.
Illani dohrana. Hm. Pauzirali sad par dana zbog povracanja. Danas kebuli opet. Za dorucak joj dala jabuku s rizinim a za rucak cemo carsku mjesavinu.
Ne znam kako da joj meso dam. Na najmanji komadic se zgrcne. Ima tu pomoci?
Zubic mi neda da vidim. Al gura danas bas stalno prst u usta svoj. Al dobra je, ne place.
Sanjarka ovdje je neka maglustina I temp se ne dize iznad -6..uzas. bas mi ovo vrijeme dosadilo. Ja bi seeetala.
Oprala kupaonu I promijenila posteljinu. Mislim da je to za danas dovoljno.
Cijepljeni 😷😷 nije uopce plakao. Micek moj.
7200g i 65 cm.
Sestra i ja se spremile na nervozu.
Abies bome lipe mjere ima cura, presisala imenjaka za kilo 👍
Masho i ti imaš pravog hrabrog decka 😊 odlične mjere!
Ellie ja njemu meso nasjeckam na sitne sitne komadiće. Zblendaj ga s juhom i povrćem
Bas zbog tog zg sivila nebi volila živit gore
P. Zaspao drugi spavanac odoh se uhvatit ručka.. domace kobasice, dinstani pire a ima i umaka s graskom od jucer.
Sortiraj odgovore
Najstariji