Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    24. Siječanj 2017. 15:13

Evo nas dvije smo bile u malom shoppingu uzela sma joj dvije jaknice 😬😬😬😬 jednu s muskog odjela koznu nako s krznom a druga je kao parkica malo duza i moze se maknut podstava jz nutra m racunam za proljece a ovdje je samo 7,8mj bas ono vrucina inace uvijek prohladno 
    Super je bila u ergu kao uvijek. Malo razgledava malo odspava divota 
    I sveki pisala u jutro dal mi treba pomoc da dode, reko ne treba al ako oces na kavu dodu , i ne dogovara nista ... I ja pise, da dolaze moji a ona odma okse moramo njima i tako, al en odgovara ocel doc ili ne, i oisem ja opet pa napisala doci ce tako da dosla malo se igrala s bebuljom i super

Ejic ma ona ti trenutno oko 7,8 odspava pola sata i to moram pustit jer je inace nemoguca , a onda ju drzim budno do 22 i usoavam traje 10min uz sumove no ona se za pola sata probudi kao da je spavala cijelu noc i onda tu je opet uslavljujem ili ako je pustim bila bi budna do 12 pola 1 a to mi je jos gore 😀😀😀
    Sanjarka domace kobasice mmmm 
    Mascha veliki decko Fabijan
    Petra bome isto :) 

Muz i ja se namjerili na gledanje serija haha

24. Siječanj 2017. 15:14

Dan mame! 

E bome i meni je dosadila zima ali ne zbog hladnoće već zbog sve te odjeće koju trebam navući djetetu da idem prošetati. Ona mrzi skafander iz dna duše. Razumijem je. Jedva čekam da možemo samo neku jaknicu i ajmo. 
    Mi bili u šetnji, ručali. Mrkva, tikva, krumpir sa malo maslinovog ulja. Za doručak joj bila dala plazma keks i bananu ali ne voli ona te slatke kombinacije pa je pojela malo mog razenog kruha sa abc sirom😁

Ellie, ja usitnim Nikolini ribu i meso sa štapnim mikserom skupa s povrćem i svime (riža, tijesto, što već) bude kao pire, bez ikakvih komadića. 

Abies, baš lijepa velika curka! 👍

Masho, bravo za Fabija! Pravi dečko. 

Sanjarka, zavidim na suncu i +10,idete li u šetnju? 

Bejbi zaspao, odoh pokupiti ves i stavit drugi sušiti. A sinoć kasno sam sve bila ispeglala. Nije potrajalo, večeras opet se družim s peglom.

24. Siječanj 2017. 15:20

TPol, ti nagovaras sveki da dođe a dobra si. Super za shopping, prava sminkerica Lea.

ejic
    24. Siječanj 2017. 17:30

Spava i 3. spavanac 😊

Sanjarka, majstor reko da ce doci u petak ako necemo mi u hrv ici. Doslo je do nekih problema s jednim terminom pa do sutra/prekosutra necemo znati dal cemo ovaj vikend ici u hrv ili sljedeci.
    Ajoj, bas komplicirano to s vrticem... 😕 Jel imas alternativu gdje ce biti ako bi morao ici tek 1.9

Abies, bas je velika Petra 😍 Nadam se da nece biti nikakve nuspojave na cijepivo 😙

Masha, mislim da su Fabijan i Marcel tu negdje po velicinama. Pravi decki vec 😉
    Nadam se da nece biti nervoze, a niti temperature 😙

TPol, bas komplicirana ta nasa cupavica po pitanju spavanja 😕
    Bravo za shoping! Bit ce ona prava ljepotica kad je mama dotjera 😘

Ilani, a kome nije dosadila vise ova zima 😬 A tek je 1.mj 😬😬

Brojcana, super ideja za uspomenu! 😍 Ja ssm razmisljala na one otiske od gipsa, ali neznam kako bi ja sad to njemu napravila kad ne moze 2 sekunde biti miran 😀

Djete mi spava vec vise od sat vremena 😮😮😮 Uspjela i skuhati i najesti i napisati cijeli post 😀

mare1989
    24. Siječanj 2017. 18:24

Vecer

Tpol bravo za shoping

Ejic ma zet je pravi momak pustio te da uzivas malo 😉

Ilani super za setnju i mala zna sta valja mamin domaci kruh 😊

ja se mucim sa sirenom i njezinim proljevom,zvala sam pedicu i sestra od pedice je rekla posto je raspolozena da joj dam malo banane i caj od sipka jer vec picimo po kasicama pa da nastavimo sa bananom danas😁 pojela je pola banane i cura bi jos ali se bojim dat joj.Rekla je da je ne dovodim kod njih jer ima puno bolesne djece,vjerojatno je to sve od zubica

summerbaby
    24. Siječanj 2017. 19:55

Vecer!

Ellie sve u blender i miksaj, ima vremena, naviknut ce se kasnije na komadice mesa

Tpol koji ergo imas? Mi smo uzeli 360, tek se sada priviknula na nosenje ali mi je nekako nezgodno nositi ju okrenutu prema naprijed 😕

Sanjarka, rucak - brokula, izraz njezine face je bio neprocjenjiv, mislim da ce potrajati dok ju prihvati 😀 Sutra cu joj probati dati tikvicu, kuhanu samo na pari 

2410 i ja sam imala slicnu ideju samo s glinom, ali ne znam kako oblikovati/ukrasiti rub. Ideja?

summerbaby
    24. Siječanj 2017. 19:58

Bili smo danas kod pedice - 6,300 kg i 67 cm, ona je elegantna 😊

mare1989
    24. Siječanj 2017. 20:15

Summer da to nije premalo kg za bebu od 6mj jer moja toliko imala sa 3mj.Mozda grijesim al to mi je malo kg

24. Siječanj 2017. 20:39

Vecer mame! 
    Jesu li dječica u krpama? 
    Ono što sam bila napisala oko 15 h da je zaspala, dakle to spavanje je trajalo dok je nisam spustila u krevetić, znači možda 5do 10 minuta sna je uhvatila i od onda cijelo vrijeme je budna. I raspoložena je kao da je spavala sat vremena. Evo sad se uspavljujemo. Večerali opet palentu s vrhnjem. Nemam ni ja ideja čime ću je hraniti, voće neće, instant kašice nekako nisam joj još ni davala, imam osjećaj da neće ni njih htjeti. Pomalo ćemo mi sve redom početi papati osim salama i sl. 

Dobro gdje je Ugolina??? Kakva je to aplikacija je potpuno odvukla s foruma? 

Mare, a može biti da je od zubica proljev. Nadam se da će se sve brzo stabilizirati. 

Brojčana, odlična ideja s otiscima. Slano tijesto? 

Summer, Nika je stvarno elegantna 😊a kolika se rodila? 

Sanjarka, nisam ti za tortu odgovorila.Bit će vjerojatno saher. Trebala sam je danas peći ali eto, Nikolina je drugačije isplanirala sve. 

Ejic, ma ne bih se ja mogla opustiti i uživati da ostavim bebu s braćom i sestrama. Ipak su oni djeca i tinejdžeri. To nam je malo zeznuto, nemamo baš nikoga odraslog s kim bi mogli ostaviti dijete. Tako da wellness će čekati, nema veze.

summerbaby
    24. Siječanj 2017. 21:12

Mare, Ilani, rodena je mjesec dana ranije sa 2 kg, tako da je ovo za nju odlucan napredak ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.