Vecer mamite 😘
Ja se kravim o jej! Malo pogledat tekmu pa na spavanje. P. spava.
Ne zelim se veselit prije vremena al ima 3 dana da nam dnevna spavanja izgledaju normalno. Imamo ritam + sto spava preko sat vremena. Jutros jutarnji 1.10h i popodnevni 1.40h. Nadam se iskreno da to napokon dolazi na svoje.
Popodne se pokenjao ko grlica sve mu probilo sto bas kod njega nije uobicajno. Ne znam jel ga sredila jucerasnja palenta sa sirom ili danasnji kruska-sljiva 😂😂
Za rucak mu skuhala spinat i stavila malo sira unutra on se jadnicak toliko stresao kad je probao da sam se iskidala od smijeha 😂😂😂
Pokusala mu uvalit koju zlicu al mi je izgledao kao da ce se ispovracat pa sam odustala. Daklem spinat-sir big no no 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol super shoping. Vidila sam slike jakni na fejsu savrseneee! Jedva čekam vidit L. u njima 😍😍😍
Ilani mogu si zamislit koliko ti imas robe za prat i peglat 😀😀. Sta se setnji tice ne idemo svaki dan jer za otic u šetnju trebam palit auto. Ovdje gdje zivim mogu jedino setat uz jadransku magistralu sto mi nije opcija a uz more je samo plaza pa nažalost kolica ne idu.... 2-3 puta tjedno odemo s autom ostatak izademo u dvorište 😏
I ja se mislim tko nam oteo Ugolinu 🤔🤔🤔
Brojcana i kod vas dnevna spavanja dolaze na svoje 👍
Ejic nemam nikakvi rezervni plan do 1.9. 😓😓😓😓
I Marcel lipo odapavao 😃😃😃
Mare nadam se da su samo zubici u pitanju 😘 jel joj bijelo ili nateceno?
Summerbaby ti imas manekenku ☺ ona je i utrostručila tezinu bravo! Kako je doslo do prijevremenog poroda?
Tpol vidila jakne na viberu ne fejsu 🙈
Summer, što se dogodilo da si ranije rodila? Jeste dugo bile u bolnici? Nikolina je isto nedonošče, šest tjedana ranije rođena.
Stresne utakmice 😓
Jeeej!😃😃😃😃
Odoh spavati, Gigi se stalno nesto vrti u snu
Nama se nije ponovila priča od jučer, evo od 21h već se treći put probudila. 😑
Sortiraj odgovore
Najstariji