Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Siječanj 2017. 08:12

Ilani evo me na kavu i slatko ☕. Moram nahranit gigija pa vas citam 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

23. Siječanj 2017. 08:18

Mi smo spavali dosta dobro 22-23- 24 - 1-3-4.30-6.30  I sad evo već je umorna a neće zaspati. Htjela sam u lidl ali bez nje skočiti i sad se predomisljam da ipak i nju spakiram pa idemo u šetnju do Lidla skupa. Hm, malo je hladno. 
    Za ručak ću tortilje, baš ste me nabrijale na njih neki dan 😁 Nikolinće će juhicu sa piletinom i povrćem. 
    Ovaj tjedan imamo sistematski, jel ide nam i sad cijepljenje, zna tko??? Dosad nismo ništa preskočili.

Ugolina
    23. Siječanj 2017. 08:28

Jutro,drage moje zenice..kako ste??
    Mogu rec da sam se stvarno naspavala, mislim da je bilo tri budenja,s tim da kad se probudila,nekad je palila samo duda 💪 a kada nije duda onda cica, s tim da kokoska uopce nije cicala nego dvaput povukla i zaspala dalje.. dulje je trajalo moje dizanje iz kreveta.. neka neka...ocito nije nocu gladna,sto je super..pa em cica em pojede pola te laku noc frutek kasice...
    Da se mama i tata nisu do ponoci zaljubljivali 💕 mozda bi mama jos i duze odspavala u komadu..
    I sad sam sva u cudu jer ona jos spava,a ja sam se ustala prije nje,otusirala, sad pijem kavu..onak whaaaat, to se nije dogodilo valjda nikada..obicno spavam dok god mi ona dozvoli koliko sam iscrpljena.. nije ovo niti lose..ne znam kaj bi sa sobom,nisam naviknuta bez priljepka bit u boravku,a ona da tamo u sobi spava..

Ellie00
    23. Siječanj 2017. 08:49

Jutro. Mi ozdravili..nadam se.
    Ena I ja nismo povravracale cijeli dan jucer. Ugl vikend ne za ponovit. Oprala i osusisla valjda 10 masina u 3 dana...
    Ena jucer popodne spavala 4 sata I onda smo imaleli party navecer..zaspala je u pola 11 (inace spava u 7). Al bila je vesela pa nam samo htjela reci da je ozdravila

Idem vas citat

Sanjarka88
    23. Siječanj 2017. 08:50

Evo papali smo. U viberu je dok ne krene cmizdrit da natipkam koju.

Noc je bila ok. Sinoc mi je rano jeo prije 19h pa sam sve cekala da se probudi da mu dam jest i odem spavat i tako docekala ponoc. Dala mu onda kroz san samoinicijativno i evo tek sad oper jeo. Spavao je mirno do 5ipo kad je tati svirao alarm pa sam ga prebacila sebi i produzili smo do 7.15h malo nemirniji. Sad gigi jeo, pa ce mama pa cemo se spustit kod bake na kavu. 

Jučer bili cijelo popodne kod svekica. On standardno dan proveo cendrav samo kad mi tako sveki tu pri ruci vise se ona bavi s njim pa ja malo odahnem 😆

Ugl. Cendranje i dalje aktualno od jutra do mraka...već se psihicki pripremam za ovaj tjedan

Sanjarka88
    23. Siječanj 2017. 09:05

Ugolina ajme i ja mrzim tako kad idemo negdje autom pa on zaspe tih 10-15min i onda nam se sve poremeti 
    O i zlica uvodi neke promjenje u noćni ritam 😎🤗
    I ja se sinoc zaljubljivala kasno 😂😂

Jambice dobar plan. Triba njih svaku subotu ostavit u babe na spavanju 😆

Abies dala muzu da se zaljubi 😂😂😂 genijalno!

Ejic posaljem ti link na viber 🤗
    4 djece planiraš? 😎 Marcel voli gumice 😁😁
    Bome lipo je on smanjio dnevno dojenje 🤔

Tpol ide u shoping danas 😎
    Dohrana- po par zlica prvih par dana pa bi odma dala i bocu pa koliko popije. Ubrzo sam izbacila nudenje boce nego kad zatrazi. Zamjenjen obrok bio kad je smanjio jednu bocu tokom dana. Ili eto tako kao i Sunshine  kad je bio sit 2h nakon.

Deeka bravo za rotiranje ☺

Brojcana 😓😓😓

Ilani kad ti zaspes navecer? Budes budna ova njena prva budenja? 
    Cijepljenje tek s godinu 😉

Ellie nek ste ozdravili 🤗🤗 kako je tm?

mare1989
    23. Siječanj 2017. 09:56

Dobar dan

ellie super da ste ozdravile

ugolina samo se ti zaljubljuj

Da pohvalim sirenu,vec 2 veceri je stavim u krevetic upalim magarca-uspavanku i ona zaspe,malo se buni ali nedam se ja.Jedno budenje bude i super.Dva dana je bas dobra,sama se igra po 2-3h,popodne odspava 3-4h stvarno me iznenaduje

Sunshine1
    23. Siječanj 2017. 09:57

Nama krenuo prvi spavanac.
    Inace je super volje. Jucer predvecer tolko dobre volje bila....nismo se mogli nacudit...noc🔫🔫🔫 jedva cekam 10 mj za ukidanje nocnog podoja. Prije 10 mj mi je nekako premala.

Sve bebe nesto pocele zafrkvat...mozda imaju negdje forum zajednicki.

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    23. Siječanj 2017. 09:57

Ilani,jel primila tri cjepiva ona svakih dva mjeseca? ako je onda je to to do godinu dana...

E sad da se nadovezem na ono sto si rekla da imam modernog svekra,haha..muzevi starci imaju svekrva 65,svekar 73.. oni su jako dobri ljudi i to sto kazes moderni i liberalni i sve..da vis kak mi se sveki oblaci, izlizane trapke,tenke, obavezno neka marama ili sal,ludoo..to mi je predobro kod njih..prije sedam osam deset godina smo cesto cijela ekipa visili kod mog muza doma,ono nekad jednom tjedno,nekad svaki drugi dan,narocito ako nismo imali love za konkretni izlazak van,njima ti nikada nije smetala niti muzika do duuugooo u noc,niti buka..to se pilo,pusilo,nas je znalo po 15 bit u toj sobi jer bi i neke druge ekipe dosle s nama kod njega..bas ih bilo briga..recimo jednom dosli neki poznanici s nama i pusili travu,nasa ekipa nije bila za te stvari,samo su rekli da nek drugi put odu na vrt ak bas moraju,nek ne puse u kuci jer im smrdi 😂😂😂 al bez obzira,bili smo obzirni prema njima ipak pa smo se oko ponoci znali stisat..nikada nisu nista rekli,cak su znali rec pa kaj,samo vi tu budite,barem ste na sigurnom 😂😂 a da ne pricam da me vole ko da sam njihova kcer..i s njima nema tabu tema,o svemu mozes..
    A svekar,pazi hrabrog pothvata sa 73, ne da je meni kupio selfi stap,nego je sebi kupio mobitel na touch,alo 😂😂😂😂 on sad surfa po internetu,svaki put kad dodemo pita a kaj ovo,a kak ono,hihihi,i dovro mu ide bome..

I zato sto su mi fkt dragi,bas mi bude zao sto me svekrva tak zna izbacit iz takta i nazivcirat.. cak i muz pizdi zak kad mu pricam i zna rec-a jebote,kaj se to mojoj staroj dogodili,pa nikad nije bila takva.. ono kaj mi se nametala i kaj zna imat te neke ispade.. a dobila je unuce,valjda popiz ditis dode s tim,nekog opali vise,nekog manje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.