Sanjarka sve u svoje vrime. Za sad zelim maximalno iskoristit vrime s njom dok je mala.
A bome nisu dolazili ovoliko puta kad su bili grcevi i kad sam pucala po savovima. Snadi se druze sam😊😊
Hello! Evo i naseg 3.spavanca 😊
Ja se mogu opet pohvaliti s spavanjem nocas, 20-21-23 (tu je dobio ad 50ml popio)-2-4-6:20-8:40. Za nas dobra noc 😊 A mozda je dobra zato sto sam i ja isla spavati vec oko 23:30 😀
Nocas sam vidjela da je nakon tih 50ml ad izdrzao oko 3h spavanha tako da mislim da njega moje mlijeko neczasiti dosta. Probat cu mu danas jos malo vise podvalit ako cu uspjeti. Ali kad mu je dosta onda pljzne i nemam mu sanse vise podvalit. Bitno da se za 2h ponovo probudi i trazi 😣
Sanjarka, da moja neka tajna zelja je imati 4 djece, ne pitaj zasto jer ni sama neznam zasto 😀 Ali prvo cu pricekat da Marcel odspava cijelu noc i onda mogu razmisljati o 2., a koliko cemo onda uspjeti imati do moje 40-te, to cemo vidjeti 😆
Super sto se gigiju svida u vrticu! Bar mama malo odmori 😉
Mare, bravo za snahu i njezino samouspavljivanje! 😊 Vidis kako je ona dobra, ona slusa sta joj decko prica a on tvrdoglavac i dalje po svom s tim nocima😀😀 Morat ce sirena to malo ostrije s njim 😁😈
Kako ste vi danas s prehladom? jel proslo?
Ellie, nadam se da se jucerasnji dan ponovio i da je viroza potpuno prosla!
Ugolina, sretnice s takvim svekicima! Moji su 20 godina mladi od tvojih a ponasaju se ko da su 20 godina stariji... 😕 Ali ok, ne vidamo ih cesto pa se ni ne mjesaju u nista.
Baby, bas zalosno sto se svekici ne zanimaju za unuka. Nekad imam osjecaj da je i kod mojih tako. Pita ona uredno kako je mali kad mm prica s njom. Ali to je i sve. Min nakon tog pitanja ona vec pocne o svojim problemima (vecinom zamisljenim problemima). A godinama mi tupila u glavu kad ce konacno ona postat baka... Zalosno...
TPol, sta je sad cupavici? Jel zubici?
Deeka, wooow kakva noc! Zavidim! I ja bi!! 😯
Vi poharale lidl i napravile stetu, a ja nisam bila ni blizu lidla pa napravila jos vecu stetu 😁😁 Marcel dobio novu veeeliku bocicu s sisacem 3 (vidjet cu nece li mu to biti preveliki protok mlijeka). Kupila i puzle, dosla doma i na amazonu nasla veci paket za 15€ jeftiniji. Prvom prilikom nosim ove natrag a ove iz amazona su vec na putu do nas 😆
Ja Marcela dam svakome tko ga zeli primiti kad smo negdje ili ako netko dode kod nas. Uspavljivanje, to nije jos nitko osim mene i mm, a mislim da kod njega nebi ni proslo uspavljivanje na rukama jer kad ga ja znam nekad nocu dignut da ga smirim, on jos vise cendra i zaspi odmah kad ga spustim. Ocito mu nocu treba nekad samo taj kratki kontakt samnom da zna da sam tu i onda dalje spava. Meni je veci problem ostavit ga s nekim samog jer moju mamu vidi 1x na 2-3tj, a svekice 1x na 2-3mj i bude prestraseni ako mene ne vidi.
Evo, ja napisala bibliju i djete se probudilo.
Hvala Ilani i Sanjarka za savjete😘
Tocno to Sanjarka.Jos malo i oni se i tako nece bi htjet nosat.A onda nek ih bake love okolo😂
Svaki post još bake čuvalice...
Svoj stav sam rekla.
Nikolina se skriva što sve zna.
Danas sam bjak. Neka temperaturica. Jedva gledam. Sve me boli, onako gripozno. Ručak spetljala na rubu ukusnog. Hb pa mm preuzeo većinu. I da prvi spavanac bio malo prije 16-16:30 kad su njih dva sjeli na zvono. I evo sad drugi spavanac.
Evo je budne...
Vecer.
Mm i bebo bebo pavaju. Ja pocistila, skuhala si caj i upalila mirisnu svijecu i kravljenje
Mi smo danas dobro. Ena jos ima proljevastu stolicu, ali mm i ja ozdravili skroz.
Danas sam uspjela pocistiti i oprati ostatak stvari i polako sve dolazi na svoje.
E da, velika vijest- Eni probija zubic, vidi se bijelo i osjetim pod prstima. Koliko sad to traje da izadje? Jel ovo sad sto izlazi boli ili to probijanje boli? Trebam neki prirucnik- Zubici za dummies
Bili svi skupa kratko do Supernove. Uzela zalihe pelena i prostirki i otisli do CCC. Kupila si cizmice i to na petu i mm neke visoke cipele. Super su cijene sad. Ena naravno zaspala do doma.
O cemu se danas pricalo? Svekravama naravno. Ja svoju bolje da ne komentiram. Zvala je neki dan, mm prica s njom i govori joj kako smo bolesni a ona melje o radijatorima u svom stanu. Ma...
Ja Enu ostavila do sad svojoj sestri par puta i opet bi ju bez razmisljanja. Imamo isti mind set i voli ju tako da tu nemam problema. Bila je i dadilja par puta i ujna ju pricuvala kad sam isla auto regat. Kad imam povjerenje u te ljude nije mi problem ostaviti.
A nosanje... Nek ju nosaju kad ju ne vide stalno i kad dodju u posjet. To kuzim i postujem. Al svekrva ona isto zna bas pretjerat. DIze pa spusta pa se Ena samo uznemiri...
Ugolina ti imas bas moderne svekice, iznenadila si me bas. Al da, kuzim kako te lako izbace iz takta...
Svjezi sir uvodite. Hm mogle bi i mi. Lol. Nismo sad jele par dana kasicu mozda me sad iznenadi pa pocne sve tamanit. aha
Dalje ne pamtim
Sortiraj odgovore
Najstariji