Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    22. Siječanj 2017. 15:15

Rita, sretan minic!!! ❤🎉🎊🎁🎀🎂 8mj vec 😮😮😮 kad je vrijeme proslo 😮😮 jos malo pa ce poceti 1.rodendani 😮😮

Sanjarka, posalji link ili sliku da pogledam ima li u kojoj trgovini i po kojim cijenama. Ako nademo stogod, mogu ici kupiti pa ti u petak poslati po posti 😉
    Znam da se moramo oboje naviknuti. Ali moramo poceti s tim jer za 9mj pocnu jaslice i onda vise nema natrag, onda mora ostati tamo 😢
    I na to sam vec mislila jel se mozda zbog toga budi nocu, ali nemam vise pojma. Sta god mu po danu nudim, ako nece-nece. Tvrdoglavo moje 😂😂 Probat cu dalje eksperimentirati, mozda nadem razlog 😊 Tjesim se da ce do 1.razreda prospavati noc (mozda) 😂😂 Ali do onda cu imati jos 1-2, a mozda i 3 kikica uz njega pa ako on prospava, ne mora znaciti da ce i ostali 😆

Ellie, a bas vas uhvatilo... 😔 Stvarno nemate mira, prvo tm, a ti bolesna pa sad ovo... Ozdravite brzo! 😙😙

Jambice, ja da ga odvedem nekud na cuvanje da ja prespavam u komadu, onda tek nebi mogla spavati 😁😁

Llr, bas mi je mama pisala da i oni za vikend idu u hrv i da ga ona moze pricuvati za to vrijeme. S njom mi ga mozda malo lakse pustiti nego sestricnom/tetom koje vidi 1x na 2-3mj. A dobro je i sto cemo u hrv biti i petak i subotu pa cu jedan termin napraviti za petak a drugi za subotu da mu ne bude predugo ako bi sve u komadu. 😊

Mi bili u setnji, Marcel uzivao. Iako je vani bilo -1 sad u podne, njemu ni nosic nije bio hladan, toliko sam ga zabundala 😁 A meni se kaziprst zaledio kroz rukavicu 😁😁 Kad smo stigli kuci, tata je jeo haribo, a ovaj nije pogled skidao od vrecice. U jednom trenutku mu je i ukrao vrecicu 😁😁 Bit ce to borba za haribo medicima kad Marcel poraste 😂😂😂

Abies
    22. Siječanj 2017. 15:15

Riti je minić?! Sreeeetaaan!

mare1989
    22. Siječanj 2017. 15:26

Riti sretan minic 

Ellie brz oporavak vam zelim

Sanjarka nece biti nista vise osim prehlade

Mi bili vani u setnji,sirena uzivala u suncu u kolicima,braco i seka su vozili bicikle,sad sirena spava a ja se kravim

TPol
    22. Siječanj 2017. 16:48

Evo i mene, nedelja nam je nekako uvijek ljena pa malo vamo tako ode vrijeme, bili smo kod svekica najeli se a oni zabavljaju bebu, i da ovaj tjedan smo bas imali dosta gostiju a ona se bas pravi dobra , tolko voli da drugi oko njem nit place nista  ... Znaci moram zvat goste svaki dan hahhaha a kad gledamo slikice sa sve pocne nako trest kolko joj je to zanimljivo, e pa bas svasta Hahha
    Nasa noc zaspala tek u 24 jer je u 9 imala spavanac (mislila sma reko spojit ce) al nista i onda u snu plakala pa sma je uzela spustila pa tako par puta sok u 1 nije bas cvrsto zaspala, sta bi to moglo bit ? 

Ja sam se sjetila da bi joj mogla kupit za proljece jaknicu na snizenjima pa cu mozda otic sutra s njom, sad mislim si dal riskiram s kolicima ili ne hehhe .... Mislim da ne , neda mi se imat posla s plakanjem 😬😬😬 cekat cu da pocne sjedit i kad pocne jest pa nece tolko bit ovisna o ciki

Ejic bas bez veze da se tolko budi.  Eto moja kad zaspe a to je oko 23,24 probudi se dva puta do jutra al vidim da bas dobro povuce i pojede. 
    Sunshine i ekipa bas ste se lijepo zabavili na kavi 👍🏻👍🏻👍🏻
    Abies e pa bas si lijepo odgojila Filila 👍🏻
    Jambica odlicno za skijanje, meni fali al sta cu kad muz nezna moram bebulju naucit oa cemo nas dvije u buducnosti hehe 
    Brojcana lijepo si si ti kupila odlicno 👍🏻
    Rita stetan minic
    Mare neka ste izasle van 👍🏻
     Ma ejic nemoj se bojat ga ostavit nece mu nista bit za ta 2,3 sata , uostalom veliki su oni da ih se vec zabavit , ja ostavim samo muzu isto najsuze 3 sata zbog dojenja a nekad odem ud rugu sobu pa spavam al to je drugo .

Sunshine1
    22. Siječanj 2017. 17:10

Rita ljepotice!! Kud vec 8! 😘😘😘😘

url=https://lilypie.com]

ejic
    22. Siječanj 2017. 20:05

Koje zatisje ovdje... Svi sa obiteljima? 😊

Moje djete spava, mm uci, a ja cu sad ukljucit film i kravit se do 10-11h 😊 A u meduvremenu gurat cicu Marcelu da ih isprazni. Sad su vec ko kameni. Danas je cijeli dan svega 2x sisao... 😕 Mislim da cu polako obustavljat dojenje. Popio je sad posljepodne opet nekih 50ml ad (a cicu nije tad htio) sto znaci da se polako privikava na taj okus. Mozda se tad prestane toliko buditi nocu... 😕

Sunshine, nije te briga 😁😁😁 Joooj mene je strah kako cu ja istrpit tih par sati bez njega i koliko sms-a cu ja poslati 😮😮 Dobro sto sam onda u romingu inace bi zvala svakih par min 😁😁

Toliko od mene, odoh se kraviti.

😙😙😙 svima!

mare1989
    22. Siječanj 2017. 20:41

Vecer cure

ja kad odem ne zovem😁 neki dan kad sam otisla u grad uopste nisam zvala😁 nek se snalazi ni on mene ne zove da vidi kako se snalazim

TPol
    22. Siječanj 2017. 20:49

Pitanje u vezi dohrane, sigurno ste 100put pisale ali zaboravi se pogotovo kad nisam bila u tom razmisljanju, sad se pomalo pripremam
    Kasicu date umjesto cike tj boce? I onda posle jos bocu ciku ? 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.