I da. Nikolina sramezljiva i nece pokazat sto sve zna. Ko zna mozda i ona puze vec. Sad sam se sjetila onog crtica kad beba ide svugdje po noci... Kako se ono zvalo?
Vecer cure
Ejic ja sam bolje jos grlo boli al nista strasno,sin jos nos curi
Abies brz oporavak ti zelim
Ellie super da ste bolje
Cure sirena vec 6 kakala i to 4puta u roku 1,5 ima vodenastu stolicu😢 i sad navecer je postala nerovozna. Isli smo u grad ja i ona i sin malo da izademo u grad i nekih par sitnica kupit za u kucu,usput sam joj kupila lijep kompletic u kiku. Snaha mi je u lidlu pokupovala robicu sto sam htjela
Vecer mame!
Mi budni od 15 h i evo tek sad ima naznaka da joj se spava. Kupali se, vecerali palentu s vrhnjem, skakali na pilates lopti, plesali, gledali crtić, čitali, igrali se, umorili su se mama i tata ali ne i Nikolina. Ah... Da, interesantno to, samo u svom krevetiću se vrti, okreće, i eto čak se postavila i na četiri. Ali na podu, krevetu samo leži, eventualno na bok se okrene ako stavim nešto baš privlačno (mobitel, daljinski). Ne osjeća se sigurno? Valjda bude uskoro. Krajnje je vrijeme.
Abies, prvi spavanac u 16??😲😲😲 Ozdravi brzo 😘
Ellie, zubic😄 Čestitke! I ona se ništa ne buni i ne plače i lijepo spava? Onda ju vjerojatno ne boli. I super što je tako.
Illani nista se danas nije bunila, zato pitam jel to to ili ih boli dalje?
Da, Sunshine Nikolina je mali Virgul 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji