Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    23. Siječanj 2017. 20:06

I da. Nikolina sramezljiva i nece pokazat sto sve zna. Ko zna mozda i ona puze vec. Sad sam se sjetila onog crtica kad beba ide svugdje po noci... Kako se ono zvalo?

mare1989
    23. Siječanj 2017. 20:27

Vecer cure

Ejic ja sam bolje jos grlo boli al nista strasno,sin jos nos curi

Abies brz oporavak ti zelim

Ellie super da ste bolje

Cure sirena vec 6 kakala i to 4puta u roku 1,5 ima vodenastu stolicu😢 i sad navecer je postala nerovozna. Isli smo u grad ja i ona i sin malo da izademo u grad i nekih par sitnica kupit za u kucu,usput sam joj kupila lijep kompletic u kiku. Snaha mi je u lidlu pokupovala robicu sto sam htjela

deeka
    23. Siječanj 2017. 21:03

Beba zaspala, sad pod tus i kravljenje. :D

23. Siječanj 2017. 21:06

Vecer mame! 

Mi budni od 15 h i evo tek sad ima naznaka da joj se spava. Kupali se, vecerali palentu s vrhnjem, skakali na pilates lopti, plesali, gledali crtić, čitali, igrali se, umorili su se mama i tata ali ne i Nikolina. Ah... Da, interesantno to, samo u svom krevetiću se vrti, okreće, i eto čak se postavila i na četiri. Ali na podu, krevetu samo leži, eventualno na bok se okrene ako stavim nešto baš privlačno (mobitel, daljinski). Ne osjeća se sigurno? Valjda bude uskoro. Krajnje je vrijeme. 

Abies, prvi spavanac u 16??😲😲😲 Ozdravi brzo 😘

Ellie, zubic😄 Čestitke! I ona se ništa ne buni i ne plače i lijepo spava? Onda ju vjerojatno ne boli. I super što je tako.

23. Siječanj 2017. 21:08

Hahah, Nikolina je Virguuul😁😁😁

mare1989
    23. Siječanj 2017. 21:11

ellie cestitam na zubicu

Ellie00
    23. Siječanj 2017. 21:15

Illani nista se danas nije bunila, zato pitam jel to to ili ih boli dalje?

Da, Sunshine Nikolina je mali Virgul 😁

Ellie00
    23. Siječanj 2017. 21:33

Nikolina 😁😘😁 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.