Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Siječanj 2017. 16:06

Mare bravo za sirenu ☺ nek i dalje nastavi u tom tonu.

Sunshine nek Tena isto ostane tako dobra aj nek bude bolja nocu 😆

Ugolina ti imas mrak svekice. Prvo je unuce i to je skroz normalno pokušaj joj ne uzet za zlo 👍

Ja nemam problema sa ostavljanjem gigija niti da ga se nose. Nema sanse da bi zabranila ni svojima ni njegovima da ga uzmu kad im dode nek uzivaju ljudi

Ilani aj nije velika steta. Ja nisam mislila ic u lidla al vidio muz reklamu i kaze ajde iskoristi ove cijene 😍 steta ni iskoristit 😆
    Ja bi skakala od srece da mi sveki posalje kolac 😂
    Kako su ispale tortilje? 

Babycoming povracanje? Ostatak viroze ili se prezderao frend? 😀
    Sve vise mislim da je gigi u takvoj fazi da nije to od zubica. Valjda ce brzo proc 😥😥😥
    Tvoja sveki jos jednom 🔫🔫🔫

Tpol zubi ? 🤔🤔🤔 😓😓😓😓

Summerbaby joj i kod tebe "veselo" 🤗🤗🤗

Deeka nisi jedina opsjednuta satima nocu 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Siječanj 2017. 16:09

Veronika u cc1 mislim, za mlijeko je spominjala

K u elementu? 😓

Sanjarka88
    23. Siječanj 2017. 16:11

Budan!

Sad sat i 15, jutros sat i 5min ja prezadovoljna

23. Siječanj 2017. 16:56

Hello mame! 
    Nas dvije smo odradile spavanac od sat vremena 😆. Baš lijepo. 
    Ova moja glumica glumi da ništa ne zna i ne može, a danas u dva navrata sam je vidjela kako se okrenula na trbuh, digla guzu i stala u cetveronozni položaj u kinderbetu😄 No na podu ili našem krevetu ne pokušava ništa slično. 

Baby, ja sam hvalila Veroniku. Mlijeko i ostali proizvodi su im jako dobri, kao domaći su. 

Sanjarka,da probaš sir uz neke druge žitarice ili kekse dati? Ja znam joj nekada samo uz malo kruha dati. Uz palentu mi je najbolji. 
    Tortilje su ispale super. Jedino se Inja kreveljila, očekivano. 😐

curicax3
    23. Siječanj 2017. 16:56

Ciao!svi u istom sosu😣
    Ja inace izbjegavam gledat sat po noci,al nocas pogledala u 2,a dotad vec jedno 5 budenja.I tako do 6:30,kad je bilo konacno budenje!i cvili cijeli dan!Nadam se da su zubi,jer kaka go grlica!

Ugolina,pa super si ti svekici!Ja se slazem sa Sanjarkom,svima dam da je nosaju i ostavljam je sa svima!Vjeruj mi,poslije ce ti to nekad stvarno bit potrebno,htjet cete ti i muz negdje nasamo,a zasto ne iskoristit!Koliko bi njih bilo sretno da im ima tko pricuvati djecu

Bas htjela pitat za palentu s cim da joj to dajem?jucer malo izdojenog u to stavila,al nije joj se svidjelo...

23. Siječanj 2017. 17:01

Curica,palenta moze uz neko povrce ili voce ,moze se i malo mesa dodati.Nikolina je voli samu bez icega sa kapi maslinovog ulja.Nekad skuham juhu pa zgusnem je sa palentom i smiksam sve skupa i povrce i meso i palentu.

deeka
    23. Siječanj 2017. 17:20

Ja nju isto mogu ostavit s mojima,a i muzevima. Al to.nosanje mi ide na zivce jer njegovi dodu 10 puta dnevno.
    Da je jednom, prosla bi priko toga. Al 10 puta na dan je bit naporan.
    Jbt jos malo.pa se necu imat kad od njih igrat s vlastitim ditetom. Mm vec ne moze. 😠😠😠😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.