Haha,ja isto nikako da ju ostavim na cuvanju,ali kada niti nemam potrebu..kaj,ostavim ju i nemam kud 😂😂😂 ono da odem doma spavat haha..
Sanjarka,i mi isti dan,tek u 12 mi je prvi put zaspala,evo jos spava,ja se kravim i isto kod svekrica na rucak..naravno...
Jucer mi se maloj dan skroz pobrljao,koma..ujutro spavala sat vremena,oko podne sat vremena,pa u autu 15 min pa po povratku od mojih navecer isto u autu 15 min,to je bilo oko sedam i naravno sve se ujebalo i tek iza 23 sam ju konkretno uspavala..divim se tpol i abies,oni svaki dan i jos sat,dva duze se muce sa svojim zlicama..koma
Brzinsko javljanje.
Ena nakon sto jucer cijeli dan njje povracala ispovravacala se oko 22 u snu.. ja kraj nje bila pa odmah I ja morala.. mm spasavao.
Danas nismo ni ja ni ona povracale, al ima proljev..
I sad izgleda I mm primilo.. uzas svi smo za nista..
Ugolina ti se smijes ali ja cu i to uskoro. Ostavit na cuvanju i otici odspavati par sati u komadu 😂
Zatisje na forumu i jučer i danas..Ljudi gustaju u vikendu😊
Sanjarka ,Ugolina cura vam zahvaljuje 😘
Ja moju najduže ostavim 2 ipo sata i to nastojim otic kad joj je vrijeme za spavanje(žao mi je da je bez mene)mada vjerovatno više ona meni fali nego ja njoj..I sad se mislim sljedeću subotu navečer na predstavu pa s curama na piće😏jedino mi je zbog hrane malo bzvz..mogu ostavit izdojeno ali ona do sad nikad nije povukla na bocu,samo je zvace pa joj tako kapne malo vode usta..
Ejic bit će on super kući s tatom ili s kim god..Ti se malo opusti i ajde na uljepsavanje😉
Jambice mama ti je zakon. Sms je 🔝🔝🔝
Ne popusti ni s drugim djetetom taj osjećaj, al ono prvom nije ništa falilo neće ni drugom.
Ellie viroze. 😷😖
Sin otišao s didom 😀
Obostrana sreća.
Mm pravi gozbu za tvora. Joj koji to .... Ima gulaš i pita oće li odmrznut šalšu? 😥
Dala mu da se zaljubi. Jbg oću sama po sina, moram malo u predujam 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji