Sanjarka muskarci!! Moj ce i poslusat, al me zivcira stoput ponavljat.
U nas super noc, jedno.budenje u 3ipo, a zaspala u 21 i budila se ima po ure :)
Dobro jutro!
Kako ste nocas spavali? Mi malo bolje (ili mi se to samo cini jer jos uvijek spava 😊). Dakle noc nam protekla, 20-21-22:30-2-3-6:30-i kako izgleda 9:30 😮😮 U 2h sam mu dala ad i popio je nekih 80ml. Morala sam mu mozda odmah dati i cicu da se najede do kraja, onda mozda nebi bilo onog budenja u 3?! Eksperimentiram s dijetetom kako da sto duze odspava nocu 😁😁
Abies,kod kuce nebi bio takav problem ostaviti ga samog s tatom 2-3h, to sam vec i napravila. Veci problem mi je ostavit ga u hrv kod mojih ili njegovih jer nije naviknut na njih i ono okruzenje posto smo zadnje u hrv bili za sve svete... Zadnjiput je kod mojih cijelo vrijeme plakao, nije htio ni spavati. Sve mu je bilo previse stresno, put, odjednom 10 novih ljudi koji skacu oko njega, vise decibela nego god kuce... Samo se mene drzao, jedva sam se i najela. Nadam se da ce sad biti malo bolje 😕
Brojcana, super za nove gleznjace i izlet do Hamburga! 😊 Mene taj grad bas nekako privlaci, bas bi htjela jednom ici tamo na izlet par dana 😊
Meni je se svidjelo kad smo bili u Njemackoj gradic Bad Tölz,Bad Aibling. Bila sam i Kölnu
Ja bila u Berlinu i Dresdenu.
Ejic ja mislim da se on budi jer mu falis ili ga muce zubici ili sta vec i zna da e dobit cicu za utjehu :) Ne virujem da je gladan, moja po noci malo pojede. znam kad mi je sveji cuvala i, kad sam joj ostavila izdojeno. shranila je i uspavala, ona se sveki jednom probudila i popila 80ml, a spavala 3h
Deeka, super za dobru noc!! Ponovila se svaki dan 😊
Na to sam isto vec pomislila da je njemu nocu cica samo za utjehu jer ne pojede puno, ali za 2h opet trazi. A dudu nece u toj situaciji. Prolazi jedino voda a to mu necu davati jer bi mogo punu bocicu popiti da mu dam... Po danu je isto opet poceo brljaviti hranom. Danas je cak jeo u pol 10, jucer nije htio do pol 12 kad sam mu dala kasicu. I s kasicom isto nije bio zadovoljan, poceo plakati i jedva jedvice sam mu uspjela dati pola hippove. Posljepodne je isto 2x jeo i to je vise okolo zujio nego jeo. Tek rizine u 19h je sve pojeo i za 2h opet trazio cicu. Ali ne opterecujem se vise time. Cesto mu nudim cicu, slazem i ad izmedu ako bi mozda rade to ali ako nece onda je moj zakljucak da ocito nije gladan. Ne vidim na njemu da gubi na tezini pa necu ni radit paniku vise oko toga.
U nj sam za sad bila samo u blizini Frankfurta. Ali sam tamo radila i bila sama pa nisam bas bila u razgledavanju grada.
Mare, bravo za snahu i dobru noc! Marcel samo nikako da slusa sta mu cura govori. Bit ce tvrdoglav na oca 😂😂😂
Joooj, nadam se da nije kakva viroza kod vas. Saljemo 😙😙 da sto prije prode!
Mi isto danas planiramo van. Lakse mi je kad je mm doma pa on uzme psica, inace me vuce ko lud pa se samo derem na njega 😁😁
Dobar dan ženice drage 😘
Junior zasapo svoj prvi spavanac a ja bi trebala oprat kosu i robu slozit al evo prevagnulo kravljenje 😆
Noc relativno losa. Vec u ponoc je trazio jest. Pa nemirno spavao ostatak. U 1h opet probudio pa rijesila duda u 3h opet pa ga prebacila kod sebe jer duda nije riješila. I produzili do 8h al mislim da je tu bilo jos vracanja dude samo to ne zapamtim jer bude kroz polusan.
Dan opet poceo s nervozom. Ni 5 min nece da bude sam i tako. Ovo sad bas vec poduze traje.
Danas kod svekica na rucak.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jambice bravo za skijanje 😎 vidis kako imas dobru curu koju mozes bez problema ostavit ☺
Ejic ima li kod vas ovih kolica koje zelim da mi ih doneseš u hr 😁
Ja mislim da samo nemas naviku da Marcela netko cuva trebate se naviknuti ti i on 😉
Mozda ti i traži cesce nocu jest s obzirom da preko dana slabo pojede? 🤔
Brojcana nek ste vi otisli malo u djir 😎🤗. Crna faza da..... 😏
Mare nece vas valjda opet kakva viroza slozit? Brzo ozdravite 🤗
Deeka vama se noci bas popravile, bravo! 😘
Velikoj djevojcici Riti sretnih 8mj 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Mora negdje greska 😂😂😂