Vecer.
Beba zaspala ima uru vrimena, nadam se da cemo imat dobru noc ko i sinoc. Danas se cili dan okrece s leda na trbuh, to joj je zanimacija.
Sanjarka jesu popravile se, neznam sta se dogodilo, mozda me odlucila prestat zezat. Dok ne dodu zubi
Ja se kravim, mm gleda tekmu.
Srecom imamo 3 televizije :)
Vecer mame!
Sretan minic Riti! 🎈🌸🎀
Ellie, joj, brzo ozdravite svi skupa.
Ugolina, mrak torta, a poklon - zadivljena sam, svekar ti je prefora,kažeš da je dosta star ali eto vidiš kako je moderan čovjek 😁👍
TPol, kašica bi trebala zamijeniti obrok ali ne odmah, postepeno. Ponudis joj mlijeko brzo iza kašice.
Abies ima divnog pristojnog sina 💕 Pa moram primijetiti da danas većini roditelja pristojnost i nije prioritet, na žalost. Stoga Abies, moj naklon.
Sunshine, mislim da će kozmo promijeniti svoje poslovanje, jer ga je preuzeo muller. Nadam se da će time i asortiman u kozmu biti poboljšan.
Mi danas zujali cijeli dan, svekrva, kumovi, lidl. Nikolina baš ne voli puno zujanja, voli svoju rutinu. Bude baš vesela kada vidi da je stigla kući. Zaspala je, odoh provjeriti kako se cure spremile za sutra za školu.
Na kraju nista od mog filma. Gledala utakmicu s mm 😕
Ilani, ni Marcel ne voli bas zujanje nekud. Zato i nismo od svih svetih bili u hrv. Njemu a i meni najvise odgovara nasa rutina kod kuce.
Zelim vam svima laku i prospavanu noc! 😙😙
Jutro mame!
Još nema kave? Evo stiže ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕. Za bubance čaj 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 Za sve koji nisu na dijeti 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
Sortiraj odgovore
Najstariji