Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    22. Siječanj 2017. 20:55

Riti sretan 8.minić 😘😘😘

deeka
    22. Siječanj 2017. 21:24

Vecer.

Beba zaspala ima uru vrimena, nadam se da cemo imat dobru noc ko i sinoc. Danas se cili dan okrece s leda na trbuh, to joj je zanimacija.

Sanjarka jesu popravile se, neznam sta se dogodilo, mozda me odlucila prestat zezat. Dok ne dodu zubi 

Ja se kravim, mm gleda tekmu.
    Srecom imamo 3 televizije :)

22. Siječanj 2017. 21:54

Vecer mame! 

Sretan minic Riti! 🎈🌸🎀

Ellie, joj, brzo ozdravite svi skupa. 

Ugolina, mrak torta, a poklon - zadivljena sam, svekar ti je prefora,kažeš da je dosta star ali eto vidiš kako je moderan čovjek 😁👍

TPol, kašica bi trebala zamijeniti obrok ali ne odmah, postepeno. Ponudis joj mlijeko brzo iza kašice. 

Abies ima divnog pristojnog sina 💕  Pa moram primijetiti da danas većini  roditelja pristojnost i nije prioritet, na žalost. Stoga Abies, moj naklon. 

Sunshine, mislim da će kozmo promijeniti svoje poslovanje, jer ga je preuzeo muller. Nadam se da će time i asortiman u kozmu biti poboljšan. 

Mi danas zujali cijeli dan, svekrva, kumovi, lidl. Nikolina baš ne voli puno zujanja, voli svoju rutinu. Bude baš vesela kada vidi da je stigla kući. Zaspala je, odoh provjeriti kako se cure spremile za sutra za školu.

curicax3
    22. Siječanj 2017. 22:26

Ljepotici Riti sretno😘😘😘😘

Jambica
    22. Siječanj 2017. 22:31

Sretan minic velikoj Riti! 😘😘

ejic
    22. Siječanj 2017. 22:43

Na kraju nista od mog filma. Gledala utakmicu s mm 😕

Ilani, ni Marcel ne voli bas zujanje nekud. Zato i nismo od svih svetih bili u hrv. Njemu a i meni najvise odgovara nasa rutina kod kuce.

Zelim vam svima laku i prospavanu noc! 😙😙

23. Siječanj 2017. 08:07

Jutro mame! 
    Još nema kave?  Evo stiže ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕. Za bubance čaj 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 Za sve koji nisu na dijeti 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.