Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Siječanj 2017. 21:15

Filip ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jambica
    21. Siječanj 2017. 22:54

Super za KA kavu!! I u zg jedna bila danas

Mi danas otisli na skijanje na Krvavec,,baka cuvala evu. Super bilo i nama i njoj, frajerica pila ad iz boce prvi put!!!! Drmala kasice, igrala se sama...jedino se ja vratila sa dva kamena umjesto cica iako sam ponijela izdajalicu pa za ruckom malo to pokusala izvuci. Jao grozno kad se tako napune..jedva cekala da dodjem doma da se nacica a ona taman vecerala 😂😂
    Pa.opet izdajaj. I sad prije spavanja me spasila

Sutra zadar

Laku noc 😘

ejic
    21. Siječanj 2017. 23:57

Abies, uzmes djecu sobom. Ima igraonica pa starijeg das na igranje, a s malima lako 😉
    Filip mamina maza? Mislim da bi i moj mogo biti mamina maza, samo me trazi pogledom kad ga tata cuva 😍😍❤💙

Sanjarka, napravila sam sad ad pa cu mu dati kod sljedeceg budenja ako bude htio. Probala sam posljepodne u jednom trenu ali samo sto je skuzio sta sam mu to podvalila je poceo izgurivati s jezikom 😕
    Super za dobro provedeni dan 😉 I za baku cuvalicu! ❤
    Jel nije jucer brojcana napisala da danas idu na neki izlet? Tako mi nekako ostalo u sjecanju...

Jambica, i ja mojem dajem vec skoro 2 tjedna oko 19h rizine u ad pa se evo budi svaka 2h. Probat cu sad jos s tim ad kod sljedeceg budenja da vidim hoce li uopce skuziti da to nije sisa i ako popije, hoce li duze spavati ili se opet za 2h probuditi... 😣
    Super za vas izlet! Sigurno ti je dobro doslo malo se maknuti od svakodnevnice (usprkos punih cica 😀).

Sad sam vam zavidna sto se mozete tako maknuti malo i pustiti bebe nekome na cuvanje. Ovaj moj bi poludio da me ne vidi... Sljedeci vikend idemo u hrv i planiram kod frizerke. Ne znam kako cu to izvesti. U frizerski ga nebi vodila jer bi mogo zbog buke od fena poceti plakati, a kod kuce bi mogao biti cirkus. Posebno ako cu jos morati cekati na red...  A ja htjela jos i na masazu ici... Vidjet cu hoce li biti to izvedivo ili ce ga mm morati drzati pokraj mene... 😕

Zelim vam svima laku i prospavanu noc! 😙

Sunshine1
    22. Siječanj 2017. 07:46

Dobro nedjeljno jutro svima!!

Zatisje na svim frontovima.
    Evo kave ☕☕☕☕🍼🍼🍇🍑🍉🍎🍕🍗🍫🎂
    Pizza i batak za Marinu sirenicu😂
    Torta ako tko slavi minic.

url=https://lilypie.com]

Abies
    22. Siječanj 2017. 07:52

Citiram kavu jooooj

Abies
    22. Siječanj 2017. 08:00

Ejic ma svi će se snaći s Marcelom. To smo mi mame s mozgom nitko se ne može brinut pazit mazit kao ja. A obično nam bebe budu dobrice kod tata baka djedova. A mi ih zovemo svakih pol sata, jel ok , jel kako, jeo, spava na desnom boku.... Mame što reć

Sunshine1
    22. Siječanj 2017. 08:23

Abies to si dobro napisala...mi i mozak..mozda bude bolje sa drugim djetetom. Jucer Tena bila najbolja na svijetu od 9-13. Lrvo sat vrrmena sveki.. Uspavala ju na 40 min pa bila sa mm... Nema veze kaj me docekala sa kasicom u nosu.😂😂😂 glavno da dijetr nije bilo gladno
    Ja mislim da i njima pase da nisu sa nama cijeli dan,malo promijene je dobro.

url=https://lilypie.com]

mare1989
    22. Siječanj 2017. 09:07

Jutro cure

Sirena se zahvaljuje na batku i kaze ukusan je😁😁😁

Sinoc je zaspala oko 21h budenje u 2h i vec oko 8h sam je cula da se vrti ali sam je ignorirala😁
    Rucak za danas imam pa cemo mozda s njima u setnju dok je mm doma.
    Gledam sinu nos curi i kasljuca,mene grlo boli i nos curi😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.