Cro ne treba to bit jako, dovoljno da ju priljubiš uz sebe malo jace nego kad podriguje. Alternativa masirat trbuščić kruznim pokretima obrnuto od kazaljke na satu... i to djeluje
Kod mene 2 budjenja. No to traje i traje. Pocica brzo i onda bleji. Stavim u kolijevku pa pocne cendrat. U rukama zasuti.
E pa onda u gluho doba noci ju stavila u krevet kao cim bolje zaspi prebacit cu ju. Aha, ja valjda u nesvijest. Madam procurila pelena, sad luftaj madrac, mijenjaj plahtu. Ok spavam ko zeko 😃 brzo i efikasno.
I opet tak oko 5h pa do 7. Sad spava. Bolje da odem pod tus dok stignem.
Jesam rekla da je taj cooltwister spas 😇
Nek spava s vama sta ima veze bitno da sna ulovis.
I uh dugo traje to kod vas, mi smo budni cca 30min, dok pripremim bocicu, dok pojede i učvrsti sam opet.
Otvorila paket pampers pelena iz dm poklon paketa. Promocile vec tri od sinoc 😗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
*san
A twister spas, onako nikako ohladit tu bocicu 😰
Kako stojite s kg i trbuhom? Ostatkom tijela?
Kg a oko -10. Trbuh kao 6mj t. Nestat ce. Samo da mogu pocet vjezbat. Bas mi to nedostaje
Jb carski....
Da lutkica ne voli spavat... jos mogu ja to.... jedino sam se ovih tj dana preko dana naspavala sto cijelu god ne izvedem
Uh, nadoknadila sam još dva sata sna sad ujutro sa malom dok je cicala, zaspale smo obje. Baš mi je to trebalo :) sad kad zaspi pokušati ću s njom u šetnju, vani je sunceee
Crazy, kod nas jako malo toga pali :(
Sanjarka, mislim ja da onda više ni neće doći, pa prošlo je dosta od njenog zadnjeg posjeta. Super za mirnu noć, naša je isto bila ok, bez budenja do ujutro, ali zato jučer grčevi... 😭
Abies, svaka čast za noćno dojenje, ja to ne mogu osim ležeći, tako mi je najlakše, a i zbog toga mala ipak spava s nama od starta. Ne znam kad ćemo je prebaciti u kindac, fali mi prostora u krevetu, a opet, zbog dojenja mi je najlakše a je iz mene... što su ti rekli kad carice mogu početi sa vježbanjem? Jel se ti cuvas što se tiče dizanja teških stvari i naprezanja?
Na sd pregleda te i fizijatar. Cim se rana osusi lagani trbusnjaci. Bas ono sto je opisala vjeverica. Noge skrcis, ruke ispruzis uz noge i podignes glavu i ramena uz udah. Zadrzi 10sek. Opusti i ponovo.
Mj dana bez napora. Veci napori nakom 3mj
Ja se kao prvo polomim lezeci dojit. A drugo strah me da se sin ne zaleti u krevet i na bebu.
E sad bi ju mlatila. Dojim i ok vise nema. Napravim 60ml a ona srkne 20.... aaaa mogla si toliko jos navuci
Sortiraj odgovore
Najstariji