Moj redovno place i grci se nakon predzadnjeg obroka cca od 19 bez prestanka. Onda pojede oko 22.30 i onda mir.
Probava? Ili nešto drugo nemam pojma
No u 90% slucajeva se dugo dere nakon hranjenja iako uredno podrigne i to vise puta
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka Biogaya? Kako se vec zovu.
I mozes caj komorac i kim. Blagi.
Kim meni suban ima super stvari. Dodje 10ak kn.
Joj curke da 120ml.... sad kad malo usporedim, iako je to glupavo jer je svaka beba individua, nije ni cudo da iza podoja zaspim u sekundi 😴
Patronazna. Pupak super, ocekuje vikend da otpadne. Radije neka ga do pon da se strucno sanira. Nekako mi taj gumbic nije sjeo. Ne gadi mi se, nego stapic pupak mi je bio prakticniji.
Vaga jeeee 4310. Probno dojenje 50g. (U pon 4100; probno 60g). Tako da se do sutra sigurno vracamo na porodjajnu. Jupi. (Iako je sad po probnom to to, ali jos ce bit puna pelena).
Zutice nema ni u tragu.
Ja sam nocnu odradila vrhunski. Mala cica, pa gleda. Stavim u kind cvili. Gleda cica. I tako do negdje 2am. Dolazi sin. Spava ne spava. Gladan. Hranim ga do 3. Sad vec oboje budni. Krevet. Napokon zaspimo. Muz ode u sinov krevet. Negdje oko 5 (razdanilo se dosta) opet mala.
Klinjo danas na izletu i prvi dan osim pon u vrticu. Jedva cekam da mi dodje onako medeni pun dojmova.
Abies u jbt koja noc dobro ti to ishendlas 😰
Sto malac tek sad poceo spavati u svojoj sobi pa se budi? Inace jede nocu? Uh
Super da curka lijepo napredije jej! Ja moram cekat prvu kontrolu u pedijatrice da ga izmiri al posto je samo na ad-u valjda je to ok.
Zut je jos malo
Jedno oko opet krmeljavo , zvala pedijatricu dala nam kapi na sekinu zdravstvenu
Abies stvarno kapa dolje. Kraljica si.
Nama je kod grčića najvise pomagalo cvrsto ga privinuti uz sebe i nosati kojih 15min i milina. Koristila sam i ja caj od kima i biogaia kapi... ali ovaj cvrsti zagrljaj je najvise pomogao. (Potakne tu peristatiku crijeva i oslobodi plinove)
Maje više imaju svi tu šizu oko 7navecer
Sin inace spava nocu. Mozda ode na wc al ni ne znam za njega. I tako od izlazka iz rodilista. Jucer nije jeo bas pa stislo u noci.
Krmelje. Tobrex za upalu. No sad pranje gazom i fizioloskom izvana prema unutra (to mi tako naopako al bolje isciti) i nekoliko puta po 20krugova malim prstom u unutarnjem kutu oka. Treba suzni kanal otvoriti. Ukoliko nece ici kirurski zahvat.
Sin dobio mast i kapi na prvom il drugom pregledu, sad i mala ima jedno oko krmeljavo 😞
Tobrex dobili i upute za fiziološku. Tobrex dobili prvi dan kad se rodio bilo bolje iako mu nisu cesto stavljali sad opet krmeljav
Crazy hvala na savjetima 👍
Crazy, mene je strah stisnuti je, ne znam koliko jako smijem :)
Sanjarka, zar kod vas ne dolazi patronazna? Evo nama je danas bila zadnji put, stvarno sam zadovoljna s njom, osim što je danas došla sa dva sata zakašnjenja pa mi je mala bila luda i od gladi i od umora. Meni mala isto počne ludovati predvečer od grčeva, ja ne znam više što nismo probali a da pomaže. 😞
Abies, 120ml, je li to po uputama sa kutije? 😮
Cro bila je prvi put kad sam prokrvarila koncetracija nula drugi put kad sam bila u bolnici 😕 neznam kad ce opet
Junior danas ugl spava bit ce ga juzina smantala 😂
Cro po gladi uputa. A veca je beba pa i s tim vise trazi. Cak se i patronazna iznenadila da je bolnica otpusnicu dala s napomenom dohrane. Veli jako rijetko to procita.
120 mislim da pise na kutiji od 3 tjedna.
Ionako je 95% na cici, a to tek nemam pojma koliko smaze. Samo da je ok
Junior spava umjesto vecernje "nervoze" moglo bi nocas bit veselo 😰
Sortiraj odgovore
Najstariji