Juutro
Mi budni. Prespavali noc al jucer se valjda najduze do sad uspavljivali. Ok inace ju samo stavoim u kindac I zaspi, al jucer je bila nabrijana a umorna..
Sanjarka fino si ti tog skuhala. Sto slavis? 😁
Prosnja- Crna Gora, iznenadila ga doslaskom ranije. On unutra u praznom lokalu, s podocnjacima I sav strgan (jos ga nisu otvorili). Kad me vidio, zagrlio me I kleknuo I zaprosio. Kupio je taj dan prsten I planirao je da odemo u Budvu za vikend (I jesmo) al kad me vidio morao je odmah.
Vjencali smo se 5 mj kasnije
Bellaru zakon prosnja
Jutrooo☕
Ajmo na fruhstuck 😂
Mi ok spavali. Imamo još uvijek dva papanja od 18-6.
Jakov mi još uvijek ima pobišenu temperaturu, 37.8. ne skidam to, noje za brinut se, a bidim da mu i trojke natekle, konačno će to van. Al je zato cendrav i nemoguć, ići će van na buru, pa da vidimo.
Danas sam s Josipom na pregledu kod pedice, možda dobijemo i 💉
Bellaru super da kile idu dolje 👍👍👍sad ću si i ja tvoj moto napisat na ruku, možda upali 😂
Ejić, zamračit možeš i ne moraš, ako ti je navikao spavati isključivo u mraku onda aj... Makni igračke 😁
Ajme zaruke hahahha. Mi već živjeli skupa neko vrijeme i dođu nam moji starci u posjetu. I sjednemo mi za stol i stari kaže: "No, mislite vi kaj?" i na to mm pita njega jel može tražit ruku njegove kćeri (😂) na što stari kaže "Kesno si se zmislil pitati" jer smo već živjeli skupa... Cijela situacija je bila tolko smiješna i neugodna 😂😂😂 prsten tad nisam dobila, al zato imam dijamant u vjenčanom 😎
Jutro!
Ellie ne znam jesam li tu ilinprivatno s bellaru pisala o tim putnim. Mislim da je granica 50km u jenom smjeru. A dr to vole prešutiti.
Noć pa neka 3 buđenja čak mogu reći spavala sam. Može ona to bolje
Ejic prosidba. Za moj rođendan, rekao mi da mi kupio nešto drveno i osnovu tvorbe zemlje (planeta) i da je jako veliko. Onda je tiću gdje jesmo sošao po mene i taman se oluja spremala, grmilo kleknuo, a meni bilo glupo jer smo znali da je to to. ... Sad vidim koliko se promijenio 😒
Illani provjeri jel I ti imas
Hzzo:
U kojim slučajevima se naknada putnih troškova isplaćuje bez obzira na udaljenost?
Pravo na naknadu za troškove prijevoza, neovisno o udaljenosti ima:
[ul]
[li]osigurana osoba do 18. godine života [/li][/ul]Po meni trebala bi dobiti novce za 4 karte. Pitaj
Abies nema bas nikakvih ogranicenja kad se radi o djeci. Rekli mi na Goljaku jucer da se I unutar Zg dobije, pogotovo ako se ide vise puta. Uzme se visestruki putni nalog I preda se kad se skupi
jutro cure
Bellaru prosidba vrhunska😁
Moj mm je izveo po starinski prosidbu😁 zivili smo skupa ali su on i njegovi starci kupili prsten i dogovorili s mojima da dodu na veceru i zatrazili ruku od mojih. Al on je je rekao kad ti mene zaprosis i ja cu tebe😁😂😁 pa sam ja njega zaprosila sa testom za trudnocu😁😂😁
E sad noc nam je bila dobra,lijepo je sirena spavala,budenje u 5h i konacno u 8h
veliki su nocas opet dosli u krevet jer se boje bure😭😭 pa dok kad ce puhat jer ce mene sve ukociti od guranja u u krevetu i nespavanja
Dobro jutro!
Nisam brojila tocno koliko ustajanja je bilo, 3-4 jos poslje ponoci?! 😣 Sad ujutro sigurno nekih pola sata on naveeeliko prica u kreveticu a ja ignore na najjace i odspavala do pol 9 😆 Ali sam se evo, naspavala 😊
Bellaru, nebi ja drugog, a ni tm 😂😂😂😂 Kakav god da je, dobar je meni moj 😛
Natuknula sam ja njemu to vec 1000x puta i imao je priliku, 9 bozica, novih godina, valentinova, moja diploma, rodenje bebe, razlicita putovanja.....ali mislim da on jednostavno nije taj tip i da ce to ostati tako. Sad se vise ni ne nadam nego cekam da konacno pocnemo nesto konkretno planirati 😉
A tvoja prosidba je bas fora, nesvakidasnja 😀😍
Brojcana, planiramo za kraj 8 ili u 9.mj (ako nademo jos gdje slobodnog mjesta za festu 😁)
Mare, znaci ti si njega zasposila s testom za trudnocu 😁😁 Vidis, mogla sam i ja svog tako 😁😁😁
Crazy, kesno si se zmislil 😂😂😂😂😂 A gle, bolje ikad nego nikad 😉 Ja cu valjda biti na nikad 😂😂
Duper su vam price! Zavidim!! I ja bi!! 😣
Sanjarka, bravo za Gigija!!! 👏👏👏💙💙 Neka samo nastavi tim sljedom 😘
Ovaj moj mali mi krijesti pod uhom 😁😁 Idem ga premotam i nahranim 😊
Jutric. Noc ok...vidjet cemo dalje al idemo malo van danas pa kud pyklo.
Divnih li prosidbi.
Moj mm i ja zivjeli zajedno. I on otisao na sluzbeni put u Slavoniju. Ja skuzim kasni menga..ja napravim test i ono +. Onda smo bili na teleonu pola noci. Koje uzbudjenje. Docekao me za dva dana na kolodvoru i pitao hocu se udat za njega. Reko pa necu valjd bit samohrana majka kad vec pitas 😅😅😅😅😅..
Premda meni vise kao prosnja izgleda razgovor u setnji po Bundeku par mheseci prije kad smo odlucili da se necemo paziti vise. To mi je nekako bio the moment kad sam pristala. Till the end...
Ahhhhhh.idem mu poslat p ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji