Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    18. Siječanj 2017. 22:19

Dijeta NE ŽDERI SVINJO

Sanjarka88
    18. Siječanj 2017. 22:28

Brojcana bas cudno da ti nosi tako mali broj. Gigi sa 7mj imao 7.700g i 72cm. Ima novosti s muzem? 

Masho profilnu prvo u neki okvir da ti je ne okrene. Al predivno! Fabi je presladak bebo bas bas 😍😍😍
    A i seka ❤ 
    I bravo za muza a i setnju 🖒

Deeka i sto si kuhala na kraju? 😉

Ugolina daj recept koji si pronasla s cokoladom 😀

Mare ako sireni potraje temperaturica, povracanje, proljev i nervoza ja bi na tvom mjestu u petak u ped. Zlu ne trebalo. Nadam se da su samo zubi 🤗

Ellie super info za sjedenje 🖒

Crazy brzo ozdravite ti i Jakov 🤗🤗🤗 koliko puta se sad Josip budi nocu? 

Ejic 🤗 i fige i za bolju noc i sutra dan da se mama malo odmori i stigne peglat 😀😀😀

Ilani i Nikolina nam uzivaju u kupanju 😍😍 moj voli prskati vodu to mu i dalje glavna fora doduse tek trebamo kupit patkice 😂

Jambice ja dobila prvo 2539 pa 200kn jos. Ugl dio mjeseca do punih 6mj ti je po punoj placi a ostatak po smanjenom 

Llr volim te vidit i na forumu 🤗 nek nam Rita sutra bude ko nova!!😘😘😘

Bellaru hoces ti preuzet Gigija i mudricu dok ja budem na go? 😆
    Bravo za smanjenje kg 💪💪💪💪🖒
    I nek i vama zubici cim prije izadu. Ljetnice napadnute zubicima 😑

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Siječanj 2017. 22:30

Brojcana tek sad vidim da je bio razgovor s tm 🖒

ejic
    18. Siječanj 2017. 22:30

Bellaru, 😂😂😂😂😂😂😂😂 za naziv djete. Bravo sto funkcionira! 👏👏

Curice, malo prase 😂😂😂😂😂

Ilani, nadam se onda bar da ce mu prijeci u naviku sam se igrati pa da uspijem nesto napraviti 😉 (bar jesti moram i ja nekad 😀)

Sad sam ga parput stavila u prijenosnom kreveticu na trbuh i pobacala mu igracke naokolo da ne misli da mora spavati. Okrenuo se za 180° 😍 Tamo gdje mu je prvo bila glava, kasnije su mu bile noge. I sad je to mali gospodin doslovno shvatio i poceo leprsat i po kreveticu kad bi morao spavati 😁😁 Mislim da ce i uspavljivanje poceti biti sve zahtjevnije 😕 Kako je ono Crazy rekla? Trebalo bi ga u zamracenu sobu staviti? Morat cu pocet to primjenjivati da nauci razliku kad je vrijeme i mjesto za spavanje a kad za igranje.

Sanjarka88
    18. Siječanj 2017. 22:34

Ovo za veličine robice sam napisala kako to ide po dobi službeno. A naravno svako dijete individualno.

Mudrica je uvijek pratila ovaj prosjek ili cak broj manji. Sad nosi 140-146 tj 9-10god. Inace brojevi su orijentirani po visini djeteta. Mudrica je u 9mj bila visoka 140.5cm Daklem to je to...

Curice koliko ti je visoka najstarija curka kad nosi 134?

Sanjarka88
    18. Siječanj 2017. 22:36

I da zaboravih najvažnije. Popodnevno spavanje opet na krevetu ja samo lezala kraj njega 🤔😀😀😀

ejic
    18. Siječanj 2017. 22:36

Sanjarka, a ako mi nece dati da to opeglam, hodat ce gol po svijetu 😁😁😁 Kosara mi puna samo njegove robe koju sam sad obnovila s vecom velicinom. Nase su 4 majce. Pranje i peglanje nase robe sljedi za vikend 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.