e mm ce danas da pravi cobanac i da cuva djecu dok odem u grad
jos mi govori pa kako cu ja i djecu i rucak😁😂😁😂 pa reko pomoci cu ti ja sve nasjeckat,ti samo stavi kuhat😁
jedva cekam danas to vidjet kako ce izvesti sve
Zene!
Ja kad mislim da nam dan ne može izgledat gore on me razuvjeri. Cijelo jutro mi je na rukama izuzev 5min dok sam doruckovala a on kraj mene u hranilici cuclao koru kruha.... 😩
Uspavljivanje u vise navrata 0 bodova. Dala mu na kraju bocu u 12.30 i zaspa na njoj evo jos spava.
Bia muz usput na marendu i evo popila kavu s njim. Glava me pocela bolit
Toliko o mom ribanju kuhinje danas 😩😩😢😢😢
Neda mi ni da mu provirim u usta. Gel mu pokusala namazat ma kakvi stisne usta i odma u plac.
Eto sad sam se malo pojadala 😥😓
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Uh, Sanjarka...ajde da vise izade!! 😔
Sunshine, cestitamo na zubeku, ide to vama!! Mi i dalje na 2..😀
Sanjarka bas ga muce to zubici,mozda do kraja dana proviri koji..koliko se sjecam nervoza je bila prisutna na ntu i za prosle zubice 😥😥
meni mama donila rucak pa sam i ja prosla liso s kuhanjem danas 😁
Mare nek se tm uci, ako polozi danasnji ispit mogla bi ti i cesce u grad a on da ostane s djecom 😀😀
Ilani ma ja ti uooce ne gledam na to da nam se noci popravljaju. Budu 2-3 dobre pa 2-3 lose i tako u krug pa se i ne nadam nicemu 😥 daj Bože da me razuvjeri.
Otisla u shoping? 😉
Crazy Jakov nema visoku temp i ne trebas to spustat. Valjda ce uskoro proc 🤗 kako prosao sistematski?
Brojcana uh kakve noci kod vas 😓😓😓 ocito i nju zubici bole.
Gigija sinoc nisam tribala uspavljivat vrtio se malo po kreveticu i zaspao opet kroz 5min
Masho otisli u setnju? 😎
Babycoming bas gadno uhvatilo Kikija 😥😥😥 ne ponovila se tako visoka temp! Majko mila. Kakvo je stanje?
Cuvat ovce u Liku 😂😂😂
A tvoja prosidba je def broj 1 😍😍😍
Ellie nista jos od kolica 😣😣😣 nema ih nigdje! Rekli mi jucer na mail da dolaze u 2mj pa cu vidit hoce li ako ne moram trazit druga 😣
Summerbaby evo moj kad se probudi ranije kao jutros oko 7h onda nastavi nakon boce al svakakvih smo tu faza prosli.
Sunshine s porazom al u duhu fair playa vam čestitam na zubicu 😂😂😂
Mare kako ce on rucak i djecu 😂😂😂😂
Babycoming da bilo je al ne ovako 😓 ovo je strasno.... jadnicak on a jadna i ja
Rekao muz da popodne odvedemo maloga u sveki pa odvedemo skupa mudricu u zubara i negdje u djir malo 💪 nek se ona backa s njim ionako ga voli nosat 😂😂😂
Da ne mislite da jos spava probudio se prije 14min 😂 evo lezi na meni i priča s dudom
I da zahvalna sam na dobroj noci da ne mislite da samo kukam 😁😁
Mi s Goljaka..pregled 5 min. Ena super beba (kao da ja to ne znam). Pita me dr jel hvata stvari I u tom casu dr uzme naocale. Da.da hvata. Sve sto treba I netreba
Sanjarka ja cu ih narucit na amazon.de I dat adresu od frenda u Njemackoj koji dolazi u zg svaka dva tjedna. Na amazonu su 89eura
Ja bi sad u setnju al Ena spava...
Skodu danas vracam. Smrc dobra je bas
Sortiraj odgovore
Najstariji