Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    19. Siječanj 2017. 12:52

e mm ce danas da pravi cobanac i da cuva djecu dok odem u grad
    jos mi govori pa kako cu ja i djecu i rucak😁😂😁😂 pa reko pomoci cu ti ja sve nasjeckat,ti samo stavi kuhat😁
    jedva cekam danas to vidjet kako ce izvesti sve

Sanjarka88
    19. Siječanj 2017. 13:22

Zene! 
    Ja kad mislim da nam dan ne može izgledat gore on me razuvjeri. Cijelo jutro mi je na rukama izuzev 5min dok sam doruckovala a on kraj mene u hranilici cuclao koru kruha.... 😩
    Uspavljivanje u vise navrata 0 bodova. Dala mu na kraju bocu u 12.30 i zaspa na njoj evo jos spava. 
    Bia muz usput na marendu i evo popila kavu s njim. Glava me pocela bolit 
    Toliko o mom ribanju kuhinje danas 😩😩😢😢😢

Neda mi ni da mu provirim u usta. Gel mu pokusala namazat ma kakvi stisne usta i odma u plac. 

Eto sad sam se malo pojadala 😥😓

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jambica
    19. Siječanj 2017. 13:35

Uh, Sanjarka...ajde da vise izade!! 😔

Sunshine, cestitamo na zubeku, ide to vama!! Mi i dalje na 2..😀

Littleladybug
    19. Siječanj 2017. 13:38

Sanjarka bas ga muce to zubici,mozda do kraja dana proviri koji..koliko se sjecam nervoza je bila prisutna na ntu i za prosle zubice 😥😥
    meni mama donila rucak pa sam i ja prosla liso s kuhanjem danas 😁
    Mare nek se tm uci, ako polozi danasnji ispit mogla bi ti i cesce u grad a on da ostane s djecom 😀😀

Sanjarka88
    19. Siječanj 2017. 13:39

Ilani ma ja ti uooce ne gledam na to da nam se noci popravljaju. Budu 2-3 dobre pa 2-3 lose i tako u krug pa se i ne nadam nicemu 😥 daj Bože da me razuvjeri. 
    Otisla u shoping? 😉

Crazy Jakov nema visoku temp i ne trebas to spustat. Valjda ce uskoro proc 🤗 kako prosao sistematski?

Brojcana uh kakve noci kod vas 😓😓😓 ocito i nju zubici bole.
    Gigija sinoc nisam tribala uspavljivat  vrtio se malo po kreveticu i zaspao opet kroz 5min

Masho otisli u setnju? 😎

Babycoming bas gadno uhvatilo Kikija 😥😥😥 ne ponovila se tako visoka temp! Majko mila. Kakvo je stanje?
    Cuvat ovce u Liku 😂😂😂
    A tvoja prosidba je def broj 1 😍😍😍

Ellie nista jos od kolica 😣😣😣 nema ih nigdje! Rekli mi jucer na mail da dolaze u 2mj pa cu vidit hoce li ako ne moram trazit druga 😣

Summerbaby evo moj kad se probudi ranije kao jutros oko 7h onda nastavi nakon boce al svakakvih smo tu faza prosli.

Sunshine s porazom al u duhu fair playa vam čestitam na zubicu 😂😂😂

Mare kako ce on rucak i djecu 😂😂😂😂

Sanjarka88
    19. Siječanj 2017. 13:42

Babycoming da bilo je al ne ovako 😓 ovo je strasno.... jadnicak on a jadna i ja 

Rekao muz da popodne odvedemo maloga u sveki pa odvedemo skupa mudricu u zubara i negdje u djir malo 💪 nek se ona backa s njim ionako ga voli nosat 😂😂😂

Da ne mislite da jos spava probudio se prije 14min 😂 evo lezi na meni i priča s dudom

Sanjarka88
    19. Siječanj 2017. 13:43

I da zahvalna sam na dobroj noci da ne mislite da samo kukam 😁😁

mare1989
    19. Siječanj 2017. 13:53

Bas mi mm zao sve mi suze teku hahaha

Ellie00
    19. Siječanj 2017. 13:57

Mi s Goljaka..pregled 5 min. Ena super beba (kao da ja to ne znam). Pita me dr jel hvata stvari I u tom casu dr uzme naocale. Da.da hvata. Sve sto treba I netreba

Sanjarka ja cu ih narucit na amazon.de I dat adresu od frenda u Njemackoj koji dolazi u zg svaka dva tjedna. Na amazonu su 89eura

Ja bi sad u setnju al Ena spava...

Skodu danas vracam. Smrc dobra je bas

Ellie00
    19. Siječanj 2017. 14:07

Sanjarka ako hoces narucim I tebi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.