Mene moj zaprosio..bili zajedno 4 g tad...doso pijan doma...napravio mi prsten od folije, post it papira i selotejpa. Na papir nacrtao kamencic i napisao cirkon. Kleknuo i zaprosio. Slj dan isli da si izaberem prsten...
Ejic mozda ce te sljedeci zaprosit😜
A mozda te iznenadi mm😉 probaj natuknut!😁
Ja još cekam malog da se probudi jest da mogu ic spavat 🔫
Zadnje jeo u 17.50h???? Cut će me sutra 😂😂😂
Idem mu uvalit bocu kroz san jer mi dusa spava
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ok. Dala mu bocu kroz san i sad me gleda iz krevetica i smije se 😲😲😲
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍪🍪🍰🍰🍰🍰🍫🍫🍫🍫🍮🍮🍮🍮🍮🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍇🍈🍉🍊🍋🍌🍎🍏🍐🍑🍒
Evo , jel obilno? Haha 😂
Moj sin ne znam sto je izvodio nocas no ja sam se naspavala. Em sam mu ja dala jest u ponoc em nije trepnuo jutros do 7h 👍
Dala mu prije bocu i nastavio je spavat.
Daklem danas u planu ribanje kuhinje. Rucak, imam umaka od cufti jucer pa cu samo tjesteninu.
Kako ste vi proveli noc?
Jutro mame!
Sanjarka,hvala na kavi. Vama se noci popravljaju,to daje nadu.Mi se i dalje budimo cesto,vise i ne brojim .
Ellie,super za putni nalog. Pa da,vi ste drugi grad ali eto tko bi se sjetio toga kada je to tako blizu ustvari.
Bellaru,koja prosidba!
Brojcana,neka ste porazgovarali s muzem. Valjda ce si posloziti neke stvari u glavi. A ti njegovi frendovi s kojima on banci,jesu li oni ozenjeni,jesu njima obitelji u Nj?
Sto danas? Muz je otisao na sistematski,nece na posao pa bih mogla to iskoristiti za shopping- setnju. Nisam izala iz kuce dva dana i vec mi fali zraka,a i Nikolini isto. A mogli bi opet i oni frendovi naletjeti danas,moram biti spremna.
Sortiraj odgovore
Najstariji