Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    18. Siječanj 2017. 23:33

Mene moj zaprosio..bili zajedno 4 g tad...doso pijan doma...napravio mi prsten od folije, post it papira i selotejpa. Na papir nacrtao kamencic i napisao cirkon. Kleknuo i zaprosio. Slj dan isli da si izaberem prsten...

bellaru
    18. Siječanj 2017. 23:34

Ejic mozda ce te sljedeci zaprosit😜
    A mozda te iznenadi mm😉 probaj natuknut!😁

bellaru
    18. Siječanj 2017. 23:35

Tm! Ne mm😁😁😁😁😁

Sanjarka88
    18. Siječanj 2017. 23:54

Ja još cekam malog da se probudi jest da mogu ic spavat 🔫
    Zadnje jeo u 17.50h???? Cut će me sutra 😂😂😂

Idem mu uvalit bocu kroz san jer mi dusa spava

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Siječanj 2017. 00:09

Ok. Dala mu bocu kroz san i sad me gleda iz krevetica i smije se 😲😲😲

Sanjarka88
    19. Siječanj 2017. 07:28

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍪🍪🍰🍰🍰🍰🍫🍫🍫🍫🍮🍮🍮🍮🍮🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍇🍈🍉🍊🍋🍌🍎🍏🍐🍑🍒

Evo , jel obilno? Haha 😂

Moj sin ne znam sto je izvodio nocas no ja sam se naspavala. Em sam mu ja dala jest u ponoc em nije trepnuo jutros do 7h 👍
    Dala mu prije bocu i nastavio je spavat.

Daklem danas u planu ribanje kuhinje. Rucak, imam umaka od cufti jucer pa cu samo tjesteninu. 

Kako ste vi proveli noc?

19. Siječanj 2017. 07:57

Jutro mame!

Sanjarka,hvala na kavi. Vama se noci popravljaju,to daje nadu.Mi se i dalje budimo cesto,vise i ne brojim .

Ellie,super za putni nalog. Pa da,vi ste drugi grad ali eto tko bi se sjetio toga kada je to tako blizu ustvari.

Bellaru,koja prosidba!

Brojcana,neka ste porazgovarali s muzem. Valjda ce si posloziti neke stvari u glavi. A ti njegovi frendovi s kojima on banci,jesu li oni ozenjeni,jesu njima obitelji u Nj?

Sto danas? Muz je otisao na sistematski,nece na posao pa bih mogla to iskoristiti za shopping- setnju. Nisam izala iz kuce dva dana i vec mi fali zraka,a i Nikolini isto. A mogli bi opet i oni frendovi naletjeti danas,moram biti spremna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.