U podrum 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ejic sad kad smo kod robe si me sjetila da nisam kupila tbl za pranje 🔫🔫🔫
Vecer zene.
Evo mene. duuuuuug dan.
Popodne jos otisla do pedijatrice po putni nalog. Ja pojma nisam imala nit mi je itko rekao da imam pravo na putni nalog za Enin Goljak. Ja sam gore valjda vise od 20 puta vec bila. Rekla mi pedijatrica da ce probat vidjet jel mogu dobiti retroaktivno nesto al vjerojatno ne.
Poslije pedijatrice otisla do SUpernove i na kavu. Malo sam pretjerala danas s aktivnoscu.
E da i meni sjela mizerija od porodiljnog.. Ja sam dobila koliko sam si izracunala (6 dana pune place, 25 dana mizerije),
Sutra opet Goljak neuropedijatrica pa 2 tjedna pauza pa fizijatrica i vjezbe s novom tetom.
I da. Rezervirali hotel u Montreux u Svicarskoj i najavili se mojoj teti. Idemo 5.5 . Najprije cemo do moje tete u Basel tjedan dana i onda do Montreuxa, mm tamo studirao i imaju neko okupljanje... Autom cemo, jednostavnije nam jer zelimo malo po CH djirat
Idemo sad redom vas citat. Jucer sam na 1300 stala
Simonu sretan minic. Cmooooka
Illani s jedne strane je super imati takve prijatelje, s druge strane opet.. al dobro nisu uvijek u HR.
Mi svaki put dobivali datum za sljedece vjezbe, al to su valjda cekali da se vrati teta s bolovanja.
Pincetni hvat? Ena sve sitno hvata s dva prsta, sva se udubi u to. Jel to to?
Jambice zao mi je za tatu. Nadaam se da bude brzo ozdravio
Ni Ena nece nista zgnjeceno. A to je malo problem jer ne znam kako da napravim cistu kasicu od piletine???
Ostalo mi isparilo... Citala sam vas pola sata. Ovo ucenje prava ubija mozdane stanice
Gigi dugačak i plav ja stvarno ne znam na koga je to dijete 😂😂😂
Ellie onda necete bit za Enin rockas u hr? ☺
Da to je pinceta hvat 😉
Nadam se da ces dobit lovu za putne troskove...da ti to nitko nije mogao rec do sad 🔫
Mene je zaprosio al sam znala da će me zaprosit 😂😂😂😂
Mozda u nekom drugom zivotu 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji