jutroo..da napisem koje slovo i ovdje..
malac lezi kraj mene na kucu, miruje i gleda u tv..nemam mu srca sad branit i taj tv kad mi je cili buban i nikakav..
jucer nam je dan poceo povracanjem i temp 39.1..skidali to sirupom no nikako skinit ispod 38.3..do veceri je temp narasla posteno, priznajem cak me i panika bila oprala kad sam vidila da ide dalje od 40..toplomjer sam izvadila na 40.2 nisam uopce mogla cekat da se zaustavi i da signal da je mjerenje gotovo..odmah sam morala reagirat, skinila ga,oblozi, cepic..posijedila sam definitivno sinoc..noc opet povracanje, gori, izbezumljen samo jeca..ma grozno i uzasno i ne ponovilo se 😢
jutros je ok, temp je pala ispod 38 tako da je skoro i nema i nadam se da nece ni rast vise i da ce mu se zelucic smirit..
Sanjarka super noc kod vas, ponovila se i veceras 😀
evo saljem te i ja na godisnji, makar produzeni vikend 😂 ostavi petra i mudricu tm i ajd u liku cuvat ovce i radit snjegovica 😂😂
i da bravo za Gigija i sjedenje na kaucu, rekla sam ti oni su lini dalmatinci..svasta znaju al im se neda jer su lini
2410 super da si uspila popricat s tm, nadam se da se takve scene nece vise ponavljat..moj muz je dosta mladi od tvog pa mu jos mogu i tolerirat neke djecje ispade..ustvari mogla sam dok nismo dobili dijete..sad je druga prica, godine nemaju veze sa odgovornoscu prema ovom malom stvorenju..tm je vjerojatno malo nezrel i dobro mu dode to balavo drustvo za pobjec od te cinejnice da ipak ima dijete i obavezu prema njoj..razgovorom se sve moze rijesiti, ukazi mu na neke stvari ali budi i ti spremna na kompromis..
ko je pitao za zaruke? ejic?
kod mene je bilo iznenadenje za rodendan..ja sam bila na poslu i zugala kako mi nista nije kupio i ono moze ga bit sram bla bla..
dosao po mene nakon posla, i ono filmska prosnja 😁 povez na oci da nista ne vidim dok nismo usli u stan, kupio je one sarene balone za napuhavanje i na svakom napisao po jedno slovo tako da su tvorili magicnu recenicu..u dnevnom pogasena svjetla, nasa jedna pjesma u pozadini, torta sa upaljenim svjecicama i kraj nje kutijica s prstenom..naravno kleknuo je, ja se rasplakala ko koza i tako pale balave puse i eto zivjeli su dugo i sretno 😍
i da, uspio me iznenadit jer stvarno po nicem nisam shvatila da ista sprema 😀
Bellaru tvoja prosnja je genijalna, bas je tm originalan..imat ces sta pricat unucima 😂
Mare hahaa evo ti test i oces me ozenit 😂 👍 za dobru noc
Llr super da je Rita bolje, zilave male bebice..saljem joj 😘 veliku
Ugolina bilo mu je jaaako stresno dole u Crnoj gori. I jako puno mu znacilo kad sam pustila sve doma I dosla k njemu u Podgoricu. To mi jos dan danas zna spomenut
Mene moj zaprosio u jednom parkicu gdje smo bili na prvom dejtu..na trecu godisnjicu veze... i bilo je presmijesno, zamislite, covjek stavi vrecicu na pod i na nju klekne da si ne zmaze hlace 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 dan danas se sprdamo od te vrecice!!!! i da,on mene zaprosi,a ja umjesto da kazem da,ja ga pitam jesi li dobro????!?!??
Sortiraj odgovore
Najstariji