Babe! Doslo vrijeme i za moje kravljenje. 💪💪
Dan prezivila, nekako. Bila odvest malu i na gimnastiku, u ducan napunit frižider...
Gigi popodne odspavao sat ipo!!! 💪💪 da sam se bar kravila za to vrijeme nego rucak kuhala 😏😑
Danas sjedio 10min sam na kaucu bez padanja 💪💪💪 daleko je to od cvrstog i stabilnog al pao mi kamen sa srca. Nego zna se namjerno bacit unazad kad mu dosadi, jel to i vasi rade? 🤔
Brljavio je i s hranom. Pola vocne kasice jutros. Za rucak mu skuhala batat i krumpir pojeo pola uz cendranje pa nakon spavanja mu uvalila ostatak.
Sutra imam u planu oribat kuhinju al sve se bojim uz ovakav ritam s njim 😢
I cekam da se probudi jest jer mi se spavaaa
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer
Da se javim malo tu.... malac i dalje nervozan zbog zuba i kasice nula bodova....al ajd bar odspava cijelu noc. I po danu odspava 3-4 puta.
I da, sunshine, cijelu noc odspava. Ne znam kako cu izdrzat to vise 😝
Moram sutra prije 7 ustat i vec mi je zlo. 😣
Rucak imam za sutra od danas...dijeta traje i dalje...brojevi na vagi se smanjuju . Bravo ja!
Sretna minic mrvici!
Brz oporavak bolesnima!😙😙
Evo i mene u krevetu.
Da nadopunim sto sam prije zaboravila.
Sretan minic nasem velikom Simonu! 👶💙🎉🎊
Jambice, tati zelim sto brzi oporavak. Nadam se da ce vas dr pozitivno iznenaditi i da nece trebati op! 😙
Llr, jos se Rita muci s temperaturom 😔 Jadnica mala bubana 😔 Zelimo joj sto brze ozdravljenje! 😙😙
Brojcana, da lijepa okrugla brojka. Treba to izdurat 😁😁 Da u maticnom smo rijesili prosle godine samo zbog prezimena. Ja sam rekla da ne zelim da mi djete ima drugacije prezime nego ja pa su postojale 2 opcije, ili ce imati moje prezime ili cemo se vjencati pa da imamo svi isto.
Sanjarka, bravo za Gigija za spavanje i sjedenje 😊
Moj se zna tako odbaciti kad ga nosam. Vec mi je nekolikoputa tako skoro pao. Iz cista mira se samo odbaci prema iza... 😟 Kad ga nosam po stepenicama ga uvijek pridrzavam s drugom rukom da mi u tom trenu to ne napravi...
Sortiraj odgovore
Najstariji