Žene, super priče! Baby, tvoja je stvarno filmska!
Ja neću pričati svoju, davno je to bilo. Reći ću samo da još čuvam njegova pisma 💘. Da da, tada su ljudi još pisali pisma, bilo je to doba bez mobitela i interneta. Ajme, ovo zvuči ko da sam iz 17stoljeca😱😲, a jesam stara 😵😂
Ručak gotov, vratina, pire, mahune od jučer. Vani je sunce i hladno je. Idemo na zrak!
Ovo za starost, dobila sam sada malo melema na ranu 😀 Zove neka žena sa nekim promocijama, reklamama, ja se javim, ona pita a jel ima koga starijeg kod kuće? Kažem, imam 41godinu,jel to nije dosta staro? Žena nije mogla vjerovati. Ajde, bar imam mlad glas 😁
Sanjarka jesi ti kupila na kraju kisobran kolica? Zaboravi te pitat
Pozz svim mamicama,
prosidbe su vam predivne 😍 i nasa je bila posebna ali smo vec zivjeli zajedno pa je nekako bila i ocekivana 😊
Noc je fino protekla, Nika se naspavala, 2 budenja od 23 do 8
Ima neku foru da kad se ujutro probudi, nedugo nakon toga (cca sat vremena kasnije) jos odspava pola sata...ima li jos takvih beba?
Imam puno za citat,valjda cu kroz dan polovit. Spavanac odraden,odemo van.
Samo da javim Sanjarki. In your face!! 4ti zubek vani. I cini se da sam zavirila bas kad je probio jer je bilo krvavo. 😣
url=https://lilypie.com]
Ilani aaa pisma rastapam se. Jedan prof na veterinarskom se žalio kako su docenti nepismeni i dječjeg rukopisa zbog kompjuterizacije. Istina.
I mm je hrv jezik nikakav, a zeza me da je imao 5, možda bila slovenka profesorica...
Sad imam borbe s hrv sa sinom, pokupio ovaj dijalekt. I ja pomalo i borim se sama sa sobom.
Ugolina vrećica haha koja picajzla sorry
Baby pobjednik!
E mi nešto i spavali.
Masho evo idemo nas dvije malo oko kuće u marami.
Sarmu imam od jučer. Al večeras ću novu. Jer kad podijelim sebi u tvoru ... Tja
Sortiraj odgovore
Najstariji