Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2017. 10:43

Žene, super priče! Baby, tvoja je stvarno filmska! 
    Ja neću pričati svoju, davno je to bilo. Reći ću samo da još čuvam njegova pisma 💘. Da da, tada su ljudi još pisali pisma, bilo je to doba bez mobitela i interneta. Ajme, ovo zvuči ko da sam iz 17stoljeca😱😲, a jesam stara 😵😂

Ručak gotov, vratina, pire, mahune od jučer. Vani je sunce i hladno je. Idemo na zrak!

19. Siječanj 2017. 10:54

Ovo za starost, dobila sam sada malo melema na ranu 😀 Zove neka žena sa nekim promocijama, reklamama, ja se javim, ona pita  a jel ima koga starijeg kod kuće? Kažem, imam 41godinu,jel to nije dosta staro? Žena nije mogla vjerovati. Ajde, bar imam mlad glas 😁

Ellie00
    19. Siječanj 2017. 11:29

Sanjarka jesi ti kupila na kraju kisobran kolica? Zaboravi te pitat

summerbaby
    19. Siječanj 2017. 11:32

Pozz svim mamicama,
    prosidbe su vam predivne 😍 i nasa je bila posebna ali smo vec zivjeli zajedno pa je nekako bila i ocekivana 😊

Noc je fino protekla, Nika se naspavala, 2 budenja od 23 do 8 
    Ima neku foru da kad se ujutro probudi, nedugo nakon toga (cca sat vremena kasnije) jos odspava pola sata...ima li jos takvih beba?

Sunshine1
    19. Siječanj 2017. 11:50

Imam puno za citat,valjda cu kroz dan polovit. Spavanac odraden,odemo van.

Samo da javim Sanjarki. In your face!! 4ti zubek vani. I cini se da sam zavirila bas kad je probio jer je bilo krvavo. 😣

url=https://lilypie.com]

Abies
    19. Siječanj 2017. 12:13

Ilani aaa pisma rastapam se. Jedan prof na veterinarskom se žalio kako su docenti nepismeni i dječjeg rukopisa zbog kompjuterizacije. Istina. 
    I mm je hrv jezik nikakav, a zeza me da je imao 5, možda bila slovenka profesorica... 
    Sad imam borbe s hrv sa sinom, pokupio ovaj dijalekt. I ja pomalo i borim se sama sa sobom. 
    Ugolina vrećica haha koja picajzla sorry
    Baby pobjednik!
    E mi nešto i spavali.
    Masho evo idemo nas dvije malo oko kuće u marami.
    Sarmu imam od jučer. Al večeras ću novu. Jer kad podijelim sebi u tvoru ... Tja

deeka
    19. Siječanj 2017. 12:24

Meni sveki ponudila rucak.
    Meso i povrce s grilla.
    Ne odbijam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.