vecer tete😁
mi se sad kupali,bas je uzivala u vodi,pustila sam je 10min da se brcka. Danas je imala kratki spavanac nekih 30min i onda.od 14-17h dobar spavanac.
Hello! Evo i mene malo.
Noc nam nije bila bas pohvalna, 20-21-23:30-1-3-5-7(ignore s moje strane)-8:50 konacno budenje. Ne kuzim to njegovo cesto budenje oko pola noci, a ujutro odvali po 3-4h u komadu... Dan nam isto nije bas bio puno bolji. Spavao 2x po 1h i sad navecer pola sata tako da nista nisam stigla. I jos se nije htio sam igrati... Nadam se nocas boljoj noci i sutra boljem danu... 😕
Cijeli dan sam vas usput citkarala i naravno da sam zaboravila sve sto ste pisale... 😕
Sirenica nam bljucka i povraca 😔, Marcel salje 😙😙 da sto prije ozdravi u slucaju da je kakva voroza ili da zubic izade ako je to zeza...
Crazy i Jakov nam isto smrkavi, ozdravite nam sto prije! 😙😙
Ugolinina zlica sama zaspala, bravooo!!! 👏👏👏 Ponovilo se! ❤
Kad se pise o tome kako dugo smo u vezi s mm, nama ce ove godine 10 godina!! 😮😮 A nadam se i crkvenom vjencanju konacno 😀😍 (ako uspijem njega pokrenuti po pitanju organizacije 😁😁)
Sanjarkin gigi danas nervozan 😦 Nadam se da ce zubic uskoro izaci pa da se opet lijepo sam zabavi 😙😙
Tako, vise nisam zapamtila. Dijete spava a ja se idem pridruzim mm na kaucu u kravljenju. Pegla ce cekati bolja vremena 😊
Vecer mame!
Eto i mi se okupali i sada idemo pajkiti. Kupanje nam je poprimilo novu dimenziju, sada dosta dobro sjedi u kadi, samo je malo pridrzavam pa se i igramo, bila nam je jako smiješna loptica kako iskače iz vode i puno smo se smijali. 😍😍😍
Mare, jel stalo to bljuckanje kod sirene?
Sanjarka, nema te. Gigi zeza?
Ugolina, jeste uspjeli još koji put zaspati bez uspavljivanja?
Ejic, a ne znam, nadam se da će Marcel opet lijepo dugo spavati, ali nemoj previše računati s tim, što su veći, manje spavaju i traže više pažnje.
Cure, vezano za porodiljni drugih 6mj koji je sad sjeo?
Koliko ste dobile? Meni to sve nesto cudno...
Crazy, ja bi rado kafu, ali bojim se da nece biti vremena, volja je itekakva!! 😀😀
Kao drugo, ne znam ti reci niti koji dan niti koje vrijeme jos, a sumnjam da ces moci skociti kad ja kazem, e sad mogu 😂
Ali mogu se javiti kad budem znala nesto detalja, pa cemo vidjeti.
Hvala svima na lijepim zeljama za tatka, valjda bude sve ok. 😚
Večer
Da vas malo pozdravom i ovdje..
Moja cura treći dan ima temp.muči je virusna upala grla.Danas je malo bolje napokon..čak smo koji sat bili i bez povišene temp.
Ugolina bravo za zlicu!!velika cura se sama uspavala💕
Mom zetu Simonu sretan minić💞😘od Rite
Ilani tebi se divim kako si organizirana i sve uspijes držati pod kontrolom💪💪💪
Crazy nek Jakov čim prije ozdravi😘
Brojcana žao mi je zbog situacije s tm.Nadam se da ćete riješiti što imate.
Sanjarka ,Mare profilne su vam😍😍😍
Ejic vama želim bolju noć od predhodne,da svi lijepo odmorite😘
Više nisam zapamtila..još sam nešto htjela ali isparilo mi je...
Ilani prestalo je,hvala na pitanju.
Llr brz oporavak malenoj ljepotici
Promjenih sliku profila i gle. Leze naopako.
Ma mali moji naopaki. Spavajju. Uh sto ih volim kad spavaju.
Danas mm s posla kaze odi malo u setnju. Na kavu. Sta god. I ja bila. Ko nova sam ;) odlucila necu jest slatko. Izdurala dan. I dodjem u ducan s djecjim igrackama di sam cesto...i zenska izvadi neke cokoladice. I gotovo.
Mare, moj zbljuca svaki dan cuda...pa meni to bljuvanje ko dobsr dan. Nek je stslo
Riti zelim noc i sve druge dane bez temp..
Jakovu isto.
Zuboboljcima zubice.
I sebi mirnu noc. I svima...
Puse svima
Sortiraj odgovore
Najstariji