Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2017. 14:42

Mare, kažeš da i nervozna ovih dana i proljevastu stolicu imala, možda kakav virus. Možda da joj zasad ne daješ kašice već samo mlijeko dok se ne smiri sve.

mare1989
    18. Siječanj 2017. 15:02

ilani

Mare, kažeš da i nervozna ovih dana i proljevastu stolicu imala, možda kakav virus. Možda da joj zasad ne daješ kašice već samo mlijeko dok se ne smiri sve.

Hvala na savjetu

Ellie00
    18. Siječanj 2017. 15:02

Pozz zene vidim marljive bile.
    Ena I ja na nogama od 8.bile na vjezbama, na sudu (nesto za ispit) I kod frendice.

Teta Ines cak ok bilia, ispitala ju svasta I ok bilo. Sjedenje samostalno do 9 tj navrsenih 10 mj je ok. Prije tog bi se trebali sami probat posjest.. radili neke zanimljive stvari ak vas zanima objansim. Sljedeci put nam dolazi natrag nasa terapeutice koja nam dodjeljena jos u 8 mj I onda otisla na bolovanje pa ju ni ne znamo. By by teta Ines

Idem odahnut pa vas citam

18. Siječanj 2017. 15:15

Ellie,mene itekako zanima sto ste naucili danas,ma da mi smo mozda jos nezreli za sve sto radi Ena,ali ipak...Ajde,neka vam bar zadnji put bilo ok s tetom Ines.

summerbaby
    18. Siječanj 2017. 15:24

Ugolina u Vu i sve je bilo ok i dr i sestre

CrazyPuppet
    18. Siječanj 2017. 15:44

Slabo vas pratim, jedva stignem pročitat uz preskakanje stranica...
    2410 imao i moj muž slične izljeve, nikad nije otišlo predaleko, al svačega bilo. Al kad znate da se volite, onda ovakve izjave iz afekta ne shvatiš preozbiljno. Skockat će se on s vremenom, mm i ja smo skupa već 7g, tek se počeo normalno ponašat kad se Josip rodio. 
    Jambica žao mi zbog tate, nadam se da će sve biti dobro. Ako budeš od vremena i volje, javi se pa možemo probat neku kavu iskombinirat. 
    Ugolina bravo za imenjakinju, eto ja otpočetka tupim da bebe ne treba uspavljivat 😂 
    E ovo za luk, mene spasi onaj smrznuti u vrećicama od 450g... Ima u lidla i svugdje u biti za 5kn. Puno mi skrati vrijeme pripreme, jer je već nasjeckan, a i kraće mu treba da se ispeće. I ona podravkina srca oni temeljci, to mi je zakon kad mi ponestane temeljca (ja sve s temeljcima radim, ne podlijevam vodom) 
    Mi smo inače tako-tako, Jakov i ja dosta šmrkavi, on ima i blagu temperaturu, ali ne skidam. Dobar je, zaigran. Josip je za sad dobro, HB. Uveli dohranu, papao rižine i danas smo probali jabuku-krušku. Nije bio baš oduševljen, al ajd nek se privikne malo. Od početka dohrane, smanjio je noćne obroke pa su mi cice ujutro pune. Možda nam se i posreći pa izbacimo koje buđenje.

Ellie00
    18. Siječanj 2017. 15:54

Illani rekla mi je na pocetku da se vraca teta Neda pa sam odmah bila dobre volje. Lol.
    Radili posjedanje iz cetveronoznog I sjedenje na petama a da je isped nje neka tvrdk a podloga (npr neotvorene puzzle) u visni njenog pupka. Stavis im igracke na tu podlogu I onda se igraju I vjezbaju

Ugolina
    18. Siječanj 2017. 15:55

Crazy tnx bas cu pogledat,nisam imala pojma da postoji tak luk!!
    Doduse,uvijek ga imam doma,ovo je prvi put da mi je neceg ponestalo..muz je ekonom i pol,nema cega nemam doma!!

Bejbi bi opet sad popodne onako zaspala al zazelila se cicat tak da mi je tak na cici i zaspala, to inace se rijetko dogodi..ne uspavljujemo se na cici,nije joj to fora..pojede,pljune i trazi dudicu jer bi cicala ali nebi jela..pametnica moja..ak joj probam vratit cicu,pljune 😂😂😂 super mi je to!! i da,zaspe oko tri i deset,probudi se,mozda je sanjala kaj,skoci,padne na kauc sa tog svog "gnijezda",mozda se i lupila u dudu i plac,trese se, katastrofa,jedva ju jadnu smirila,tek oko pola zaspala nazad

Ugolina
    18. Siječanj 2017. 15:58

Ugolina

Crazy tnx bas cu pogledat,nisam imala pojma da postoji tak luk!!
    Doduse,uvijek ga imam doma,ovo je prvi put da mi je neceg ponestalo..muz je ekonom i pol,nema cega nemam doma!!

Bejbi bi opet sad popodne onako zaspala al zazelila se cicat tak da mi je tak na cici i zaspala, to inace se rijetko dogodi..ne uspavljujemo se na cici,nije joj to fora..pojede,pljune i trazi dudicu jer bi cicala ali nebi jela..pametnica moja..ak joj probam vratit cicu,pljune 😂😂😂 super mi je to!! i da,zaspe oko tri i deset,probudi se,mozda je sanjala kaj,skoci,padne na kauc sa tog svog "gnijezda",mozda se i lupila u dudu i plac,trese se, katastrofa,jedva ju jadnu smirila,tek oko pola zaspala nazad

Mislim pala s visine  nekoliko cm,da ne mislite odkud je pala..muz i ja to zovemo gnijezdo poploncic na kojem lezi kad spava tu u boravku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI