sanjarka danas je vise puta kakala i bila je rijetka stolica i temp oko 37,3 sumnjam na zubice
ugolina popije ona caja i po 300ml dnevno jos joj malo meda stavim😁
brojcana kako mozete tako da ne pricate?
Mi kad se posvadamo bude tiha misa dan dva i pomirimo se. A tako ne bi mogli da se mimoidemo i ni mu ni be da ne reknemo😁😂😁
Večer curke, ne mogu vas pohvatati :D
Nisam stigla do foruma par dana a vi preko 70 str. ispisale, svaka čast na aktivnosti
Moja mišica je konačno zaspala...
Ovih dana smo isprobavale Frutekove voćne kašice i odlično ih je prihvatila (jeeej!)
Pokušat ću vas iščitati unatrag koliko stignem, nadam se da su svima temperaturice prošle i da su sad sve bebe odlično
Vidim razmirice s muževima su u toku...to se zove bračni život :D nekad ih volimo jako, nekad malo manje :)
Imaju li vaši bebači vrtiće? Razmišljam o kupnji pa me zanima hoće li mi to koristiti ili ću samo baciti novce
Da se javim iz kreveta.
Zadnjih par noci odlicno!
Meni se upalila cica nije puno ali boli. Antibiotici!
Idem lec vcr ranije, fali mi sna!
Laku noooc
Mare, 300ml caja popije sirena 😮😮😮 A ja mislila da ako Marcel popije 100ml vode da je to previse 😮😮 Jel znas koliko smiju sad popiti vode/caja? Pitala sam prosliput dr pa mi odgovorio da njemu ne treba voda ni caj ako dojim. Kako mu ne treba ako nece cicu i place, a kad mu dam vode pije ko da 2 dana nije nista za piti dobio 😮😮
Deeka, nadam se da ce upala brzo proci. Ja sam cesto imala upaljeno, dam mu tu cicu da isprazni najvise sti ide, a onda pod tus i pod sto toplijom vodom masiram i istiskujem jos ostatak van.Obicno kad se otvori kanal koji je bio zacepljen, izade istajalo pa je puno lakse.
Brojcana, 7-8 dana izdrzis a da ne pricas s tm 😮😮 Svaka cast!! Ja izdrzim max 4 dana. I ako se onda on ne pocne ulizivati (a nikad ne pocne), onda mu ja pravim kolac za pomirenje 😂😂😂
Da, sad sam opet puno mirnija kad lijepo doji 😍😍 Ali mu ipak navecer i dalje dajem rizine pahuljice u ad da nocu ne trazi tolikoputa cicu.
Summerbaby, mi od pocetka imamo putni krevetic u kojem spava preko dana, a kasnije ce se igrati u njemu. Nama definitivno nije baceni novac jer kad idemo u hrv nam treba prijenosni krevetic, a kako imamo psica u kuci, ce se u tom kreveticu Marcel igrati bez da ga psic cijelo vrijeme lize i krade mu igracke.
TPol, bravo za dobru cupavicu!! 👧❤👏👏
Zelim svima laku noc! 😙😙
Vecer.
Ena zaspala u pola 6 I probudila se u 10 I umislila si da je jutro. Malo se svi mazili I sad spava ko velika
Brojcana nisam skuzila ovo s pancetom? Susite meso u Njemackoj?
Uf ja muza neb mogla izbjegavat. Pogotovo kad smo vani zivjeli stvarno je pazio na mene jer je znao da sam zbog njega sve napustila I dosla s njim
Ostalo ne pamtim. Uspjela ucit danas I isparilo mi sve drugo
Noooc
ejic mi vise ne dojimo i onda dadnem joj vode u koju stavim 2-3kapi limuna jer obicnu vodu nece,ne pije svaki dan caja u tim kolicinama ali sigurno 200ml dnevno popije vode i caja. Tako sam radila i starijima kad su bili mali pa nema problema.
mm jucer nagovara da joj probamo dati svjeze mlijeko jer smo sa 4mj sinu uveli svjeze mlijeko umjesto ad-a
brojcana svaka cast da se tako mozete ignorirati. Koliko dugo ste skupa?
Ellie bravo za ucenje👏 kako je bilo tm na poslu? Jel mu nedostajalo?
Sortiraj odgovore
Najstariji