Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    16. Siječanj 2017. 22:10

sanjarka danas je vise puta kakala i bila je rijetka stolica i temp oko 37,3 sumnjam na zubice

ugolina popije ona caja i po 300ml dnevno jos joj malo meda stavim😁

brojcana kako mozete tako da ne pricate?
    Mi kad se posvadamo bude tiha misa dan dva i pomirimo se. A tako ne bi mogli da se mimoidemo i ni mu ni be da ne reknemo😁😂😁

summerbaby
    16. Siječanj 2017. 22:31

Večer curke, ne mogu vas pohvatati :D
    Nisam stigla do foruma par dana a vi preko 70 str. ispisale, svaka čast na aktivnosti 

Moja mišica je konačno zaspala...
    Ovih dana smo isprobavale Frutekove voćne kašice i odlično ih je prihvatila (jeeej!)
    Pokušat ću vas iščitati unatrag koliko stignem, nadam se da su svima temperaturice prošle i da su sad sve bebe odlično
    Vidim razmirice s muževima su u toku...to se zove bračni život :D nekad ih volimo jako, nekad malo manje :) 

Imaju li vaši bebači vrtiće? Razmišljam o kupnji pa me zanima hoće li mi to koristiti ili ću samo baciti novce

deeka
    16. Siječanj 2017. 23:01

Da se javim iz kreveta.
    Zadnjih par noci odlicno!
    Meni se upalila cica nije puno ali boli. Antibiotici!
    Idem lec vcr ranije, fali mi sna!

Laku noooc

ejic
    16. Siječanj 2017. 23:26

Mare, 300ml caja popije sirena 😮😮😮 A ja mislila da ako Marcel popije 100ml vode da je to previse 😮😮 Jel znas koliko smiju sad popiti vode/caja? Pitala sam prosliput dr pa mi odgovorio da njemu ne treba voda ni caj ako dojim. Kako mu ne treba ako nece cicu i place, a kad mu dam vode pije ko da 2 dana nije nista za piti dobio 😮😮

Deeka, nadam se da ce upala brzo proci. Ja sam cesto imala upaljeno, dam mu tu cicu da isprazni najvise sti ide, a onda pod tus i pod sto toplijom vodom masiram i istiskujem jos ostatak van.Obicno kad se otvori kanal koji je bio zacepljen, izade istajalo pa je puno lakse.

Brojcana, 7-8 dana izdrzis a da ne pricas s tm 😮😮 Svaka cast!! Ja izdrzim max 4 dana. I ako se onda on ne pocne ulizivati (a nikad ne pocne), onda mu ja pravim kolac za pomirenje 😂😂😂
    Da, sad sam opet puno mirnija kad lijepo doji 😍😍 Ali mu ipak navecer i dalje dajem rizine pahuljice u ad da nocu ne trazi tolikoputa cicu.

Summerbaby, mi od pocetka imamo putni krevetic u kojem spava preko dana, a kasnije ce se igrati u njemu. Nama definitivno nije baceni novac jer kad idemo u hrv nam treba prijenosni krevetic, a kako imamo psica u kuci, ce se u tom kreveticu Marcel igrati bez da ga psic cijelo vrijeme lize i krade mu igracke.

TPol, bravo za dobru cupavicu!! 👧❤👏👏

Zelim svima laku noc! 😙😙

Ellie00
    16. Siječanj 2017. 23:29

Vecer.
    Ena zaspala u pola 6 I probudila se u 10 I umislila si da je jutro. Malo se svi mazili I sad spava ko velika

Brojcana nisam skuzila ovo s pancetom? Susite meso u Njemackoj?
    Uf ja muza neb mogla izbjegavat. Pogotovo kad smo vani zivjeli stvarno je pazio na mene jer je znao da sam zbog njega sve napustila I dosla s njim

Ostalo ne pamtim. Uspjela ucit danas I isparilo mi sve drugo

Noooc

mare1989
    16. Siječanj 2017. 23:34

ejic mi vise ne dojimo i onda dadnem joj vode u koju stavim 2-3kapi limuna jer obicnu vodu nece,ne pije svaki dan caja u tim kolicinama ali sigurno 200ml dnevno popije vode i caja. Tako sam radila i starijima kad su bili mali pa nema problema.

mm jucer nagovara da joj probamo dati svjeze mlijeko jer smo sa 4mj sinu uveli svjeze mlijeko umjesto ad-a

mare1989
    16. Siječanj 2017. 23:36

brojcana svaka cast da se tako mozete ignorirati. Koliko dugo ste skupa?

Ellie bravo za ucenje👏 kako je bilo tm na poslu? Jel mu nedostajalo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.