Mare, znaci onda nebi smio biti problem ako Marcel popije 100-150ml vode dnevno. Iako, odkako je poceo ponovo lijepo sisati vise ne trazi toliko vode. Dam mu samo nakon kasice i ako kojiput vidim da nece cicu, a nesto bi. Onda popije nekih 10-20ml vode od jednom.
Mlijeko ces probati dati kupovno iz tetrapaka ili domace kravlje?
Ellie, svaka cast za ucenje! Ja se sad nikako nebi mogla motivirati uciti.
jutro cure
Ejic planiram kupiti dukatovo svjeze mlijeko i 70%mlijeka 30% vode ili caja od kamilice
Noc nam je bila dobra,samo dva budenja. Jos su nam sin i kcer dosli u krevet jer su se uplasili vjetra koji nenormalno puse
Dobro jutro,zene, bas sam se dsnas naspavala,nesto ranije se sinoc onesvijestila,a bejb me samo nekih pet puta probudila,ali bili veci razmaci,ono svakih dva sata..ali nije svaki put da moram ustat i na cicu ju stavljat,dam dudu i malo pricekam da vidim,i nekad sano zaspe nazad,a nekad bi papala..pijem kavu,a ona se igra kraj mene... od svih igracaka njoj je omiljena spagica za dudu ona iz dm-a od babylove i kako mi je bas dobra,mama i tata ju pocastili s jos jednom novom tom spagicom i sad ima dvije 😂😂😂😂 i jos jedna je kupljena za rezerva..tak im se veseli,ne zna koju bi prije stavila u usta hahaha
Presmijesna je,kokos 😂
Tihe mise kod nas ne postoje..mi to odma rjesavamo!!! a najblize tome je,da se bas tak jako posvadamo,da muz ode u sobu kao spat da se resetira i ohladi..ali ne znam jel se to dva puta dogodilo...s tim da on ode,a ja za njim galamim..al me potero van 😂 nismo se bas dugo tak gadno posvadali..
Putni kindac,ne i drago mi je da ne,ali mi smo pola dnevnog boravka pregradili sto kutnom,sto ormaricem,tabureima i stavili joj dole one puzzle..ima svoj prostor iz kojeg ne moze i to puuunooo prostora..mislim da bi moja ovak zivahna i aktivna ispizdila u tom malom vrticu..ovak nema osjecaj da je zatocena zapravo haha
Jutro.
Mi si u 5 umislil da je jutro al zaspala je opet...
Ja rentala auto (ima frend rent a car) da imam za par dana od sutra jer moram hrpu tog obavit I to mi ispadne najjeftinije.
Snjega hb nema puno. Kako je na moru zene?
Mare Mm bio jucer na poslu, pokusava pohvatat konce. Al radit ce skraceno ovaj tj jos jer se umori
Brojcana niste dugo zajedno I vec takve drame. Ili ste vise ekscentricni.
Ugolina I Ena voli te vezice od dude.
Jutrooo ekipa 😘
Vani usrano totalno da prostite. Puse bura ko luda, nosi i snijeg. Bas neko pasje vrime. ❄
Kako je kod vas. Noc je bila ok. 21-0.30-8. ( s tim da je od 5 spavao kod mene uz par vracanja dude u usta). Moze to puno mirnije kod njega tako da izgleda da se nervoza nastavlja...
Kako sinoc nisam nju vodila na gimnastiku tako nemam nista u frizu. A bome neman vise ni kasica, ad mi pri kraju...aj imam zamrznute snicele za nas a sto cu njemu pojma nemam...
Prije mi dajem bocu i nece da pije. Tek kad sam izgasila telku i napravila tišinu u kuci pojeo je iako ne sve....zeza od ranog jutra
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ellie super da si se snasla za auto.
brojcana ja mislila vi vec puno godina zivite skupa pa tako burno reagirate,mi 9god zivimo skupa i stvarno imali smo svega dvije ekstremne svade i milion mojih tihih misa koje su trajale najduze 3dana. Jer ja ne mogu da nas dvoje ne pricamo
Ugolina sinoc sam sliku okacila i u grupu na viber nisi vidila?
Zlica voli vezice 😁😁 mom u zadnje vrijeme za igru najdraza plastična zdjelica.. naravno za daljinski i mob bi dusu prodao. U biti voli sve sto nije za njega haha
Ajme Mare med, kravlje mlijeko, limun 😁...svaka cast na hrabrosti. Ja taj med ne mislim dugo davat a ni kravlje do godine po meni je ad daleko bolji izbor za bebe. Ja nemam muda za kontrirat danasnjim saznanjima 😂😂
Summerbaby o tu si, nisi nestala 😉 super da vam kasice idu dobro 👌 vrtic cu dobit na posudbu. S mudricom sam ga kupila pa nije htjela uopce bit u njemu eto sad cu bit pametnija pa cu ga posudit. No u svakom slucaju dobro dodje za skladistenje igračaka 😂
Deeka bravo za dobre noci 😘 i cim prije nek prodje upala!
Brojcana o bome odlicna noc kod vas. Bravo Neli 😀😀😀
Meni te flekice ne zvuce alarmantno. Prati. Kad se povuče opet joj kroz koji dan daj kruha malo i keksiju pa ces vidit jel od toga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji