Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Siječanj 2017. 21:39

Crazy uh bas vas pogodilo vrijeme za taj pothvat sutra 😕 

Ugolina e jbg sad bi i ja hamburger 🍔🍔🍔🍔 a i tu zlicinu kasicu 😂😂 nije htjela vise od pola ili joj ti nisi dala? 
    E sad bi i taj tvoj sladoled pm

Brojcana ti se i dalje drzis podalje od muza? 😂😂😂

Ejic super za dojenje jedna briga manje! 👌
    Pusti ti nas oko čišćenja, mi smo jedne obicne ljubomorne duse 😂😂

Tpol cupavica voli drustvooo 😉
    Nismo isli na gimnastiku. Vani bas puse tj divlja vjetar... vise mi je radi nje i da ne izlazi s treniga po takvom vremenu. 
    Ja jutarnjih pola sata iskoristim za dorucak. Popodnevnih za stavit rucak kuhat i ako bude treći spavanac on je za kravljenje no sad njega izbacuje bemti haha
    Sredujem uz njega ili ga mudrica pripazi ako je kući

Ugolina
    16. Siječanj 2017. 21:47

Sanjarka88

Crazy uh bas vas pogodilo vrijeme za taj pothvat sutra 😕 

Ugolina e jbg sad bi i ja hamburger 🍔🍔🍔🍔 a i tu zlicinu kasicu 😂😂 nije htjela vise od pola ili joj ti nisi dala? 
    E sad bi i taj tvoj sladoled pm

Brojcana ti se i dalje drzis podalje od muza? 😂😂😂

Ejic super za dojenje jedna briga manje! 👌
    Pusti ti nas oko čišćenja, mi smo jedne obicne ljubomorne duse 😂😂

Tpol cupavica voli drustvooo 😉
    Nismo isli na gimnastiku. Vani bas puse tj divlja vjetar… vise mi je radi nje i da ne izlazi s treniga po takvom vremenu. 
    Ja jutarnjih pola sata iskoristim za dorucak. Popodnevnih za stavit rucak kuhat i ako bude treći spavanac on je za kravljenje no sad njega izbacuje bemti haha
    Sredujem uz njega ili ga mudrica pripazi ako je kući

😂😂😂😂😂 izbacuje tvoj san za kravljenje,presmijesno...
    Nije htjela vise od pola, ja ti nju hranim dok god ide 😂😂 nek se dijete veseli

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Siječanj 2017. 21:46

😂😂😂😂

[OBRISANO] 16. Siječanj 2017. 21:49
    Ugolina
    16. Siječanj 2017. 22:03

Sanjarka88

😂😂😂😂

Aahaha,daj mi posalji molim te ovo na viber il wapp il negdje

mare1989

Sirena bila zaspala u 19.30 i ponadala se da ce nastaviti i nakon 30min se probudila i mm je uzme ona se izriga po njemu,ja je presvucem i nakon 10min opet riga. Maloprije sam joj napravila caj od kamilicei popila je 150ml i napokon zaspala. Nadam se da ce biti dobra noc

Sanjarka88
    16. Siječanj 2017. 21:49

mare1989

Sirena bila zaspala u 19.30 i ponadala se da ce nastaviti i nakon 30min se probudila i mm je uzme ona se izriga po njemu,ja je presvucem i nakon 10min opet riga. Maloprije sam joj napravila caj od kamilicei popila je 150ml i napokon zaspala. Nadam se da ce biti dobra noc

Viroza? 🤔 ili zubici.. od njih moze biti proljev al povraćanje? 🤔

Ugolina
    16. Siječanj 2017. 22:04

mare1989

A jadna sirena, ali popila 150 ml???'? 😂😂 jebote moja jedva kroz dan toliko popije

Sanjarka88

Nego, di nam je Ilani

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI