Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Siječanj 2017. 18:54

Ejic pa lipa noc vam bila 👌 samo nek nastavi u tom tonu. Brzo ce to doc na jednom dva budenja za papanje. Kako ide s dojenjem? 

Ugolina dobro se ti isfurala na mene 😂😂😂
    Suosjecam za spavanje. Isto nam je. Zajedno smo jače haha 
    I dobro si ovo rekla za Ejic 😂😂😂

Brojcana ti bila vrijedna danas 👌 i bravo za njemacki. 😎😎😎

Crazy mislim da je unatoc svim losim spavanjima na temi Josip rekorder s tih 15min 😲😲😲

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Siječanj 2017. 18:55

Hvala svima za profilnu 😘😘😘

CrazyPuppet
    16. Siječanj 2017. 19:04

Sanjarka odspava on 3x po 15min, aj nakupi se 45min u danu 😂 nekad uspijemo i duže, al to je iznimka... 
    Ja sutra moram s Josipom na uzv mozga, a Jakov mi bolestan u temperaturi. I sad ga jadnog moram vući tamo sa sobom, jer ga nemam kome ostaviti. A ne mogu ni odgoditi jer se čeka 2mj za termin. A vrijeme sutra nam je stvarno idealno 🔫

Ugolina
    16. Siječanj 2017. 19:10

Ma imenjaku je oprosteno kad covjek ode spat u sest popodne 😂😂😂😂
    Mama mi jucer poslala fasirance za spec pa sam samo kupila hambi peciva i hambi umak i narezala zelenu,luk, paradajz i kisele krastavce i malo pomfrita spekla i ubili se u hamburgerima..maloj kuhala blitvu, krumpir i mrkvu 💪 al zato kuhinja bila zasraaanaaa, ejic dodi 😂😂😂 nisam ja to tak pocistila kako bi ti 😂
    Osim toga bavim se vesom, cijeli dan se nesto pere i susi, i hrpu sam ispeglala..sve to sam mogla jer je muz doma pa ju on pazio, dao joj kasicu i tako..
    Mi smo sluzbeno uveli veceru,treci obrok!! jednostavno mi je dijete neko gladno 😂😂😂 otkrili smo od fruteka neku laku noc kasicu,kao mlijeko kakao i prosene nesto, stvarno je fina kasica,ko puding od cokolade izgleda i ima takav okus, pa ko nebi htio za veceru to jest 😂😂 ugl,pola te kasice joj je dosta za veceru..i jos cica,tako da mi je to ok, nek se dijete veseli, cim vidi da nosis zlicicu i zdjelicu,veselje na najjace..ah,i ona bu sirota stokilasica ko mater 😂💪

ejic
    16. Siječanj 2017. 20:16

Sanjarka, sad lijepo sisa na obje cice.. Odkako smo otkrili tu pozu za lijevu cicu, vise ne pravi problema oko toga koju mu dajem 😉
    Nadam se da ce uskoro to doci na 1-2 budena 😊 Ali nisam toliko optimisticna jer jos nema niti jedan zubic. Ta kalvarija nas jos ceka 😒

A jeste zloceste... Ja pokusavam napraviti generalku kuce a vi mi se rugate 😧 Eto, sad nejdem pospremat kuhinju nakon sto sam veceru slozila nego se kravit 😛😛

Bebo spava, nadam se slicnoj noci kao jucer 😊

TPol
    16. Siječanj 2017. 20:17

Pozdrav svima , bas sam se ismijala za ono za pola sata hahha bolje nista ni ne zapocinjat heheh ali meni je to jedina prilika eto da usisam i pospremim sude j popijem kavu u miru posle moram se s njom zabavljat nista nju ne hipnitizira hahha ...
    Eto bila je ta moja poznanica i bebulja bila super tako se veselila raspolozena onda se umorila malo sam je uspavala i posle dosli u babinje to su najvise poznanici od svekra i svekrve koji su znali mog muza dok je jos bio mal pa sad dolaze u Babinje i opet je bial dobra tako se veseli ljudima hahha .... Nista moram svaki dan zvat sebi ljude jer vidim da joj pase 
    I sanjarka jesi odvezla mudricu na gimnastiku, bas ima ouno za vjezbat 
    Ugolina i zakjubljivanje haha
    Crazy barem imas mir od 7-7 heheh ako nista drugo... Al da nema goreg nego ici negdje po ruznom vremenu , dobijete nalaze odmah? 
    Brojcana tvoja je stvarno neumorma i da posle sam se sjetila da si vec rekla odakle si ... Sorry ma duplo, pitanju
    Na forum sam dosla jos prije trudnoce zbog posta o policisticnim jajnici a al tada nisam skuzila da postoji tema za trudnice nego tek negdje kad sam bika u 20tjednu

TPol
    16. Siječanj 2017. 20:18

A ejic opet cistis? Hahha

Ugolina
    16. Siječanj 2017. 21:15

Beba uspavana..kokoska..borba i pol,al ajde nije puno cvilila, prenijela sam svoju smirenost na nju danas valjda pa je brzo zaspala...pokusavala je ustati,pa sam legla s njom i stisnula ju sebi.. ak sam zivcana onda to potrajeee 😂 kravim se i jedem sladoled

Sanjarka88
    16. Siječanj 2017. 21:29

Ja u krevetu da pokusam bar jednu vecer zaspat ranije. Danas sam sva neka malaksala... triba se obnovit malo 

Gigi jeo u 21h, zaspao na boci. Nadam se bar miru do 1h. Iako sudeci po zadnje dvi noci previše ocekujem 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.