Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    17. Siječanj 2017. 14:30

Neke sitne pahulje fura vjetar okolo.. lijepo promatrat iznutra 😂
    Zlica je danas cak sat i pol odspavala,bilo bi super da ju mogu sad opet uspavat,oko pol cetri dolazi sogorica ju maltretirat,a ova kokos bu taman umorna tad..kvragu... a ko bi ju sad uspavo,aktivnija ne moze bit nego sto je!! 😲
    Uspjela skuhat rucak..juha,pire,pecena piletina, maloj krumpir mrkvu i spinat,sve je potamanila...jutros jela kasicu od jabuke,sljiva i keksa,isto sve potamanila..izmedu cica...bas super jede.. speglala ves da mogu maknut glupi strik,ipak sogi dode,moramo negdje moc prolazit 😂😂  lijepo vidjet boravak bez strika uopce,rijetko se dogada!! mala se igra u kindacu,ja tipkam..dok se boravak i kuhinja luftaju.. pokusat cu ju uspavat tamo sad kad zatvorim prozore i upalim radijator,mozda ju omami hladnoca...yeah right

Ugolina
    17. Siječanj 2017. 14:48

Bome,zene,ona spava 😂😂😂😂

TPol
    17. Siječanj 2017. 15:40

Evo ja nikako do foruma, sve citam usputno preko mobitela, nemogu odgovarat glupi iphone ps tek posle mogu s ipada
    Evi mala spava svoj beuty sleep a ja si mislim dal i ja da malo zaspem ili da napisem post
    Danas smo se uputile do grada da kupim koji body jer sve mi zakaki, znaic 3 puta presvlacenje , tako izgleda da kaka 😬 Tolko sam se nazivcirala jer sam sve morala cekat hehe ... A zivcira me jer voze rijetko ti busevi i jos kasne a znaci mi zivimo jos uvijek u gradu nismo van grada nego tu ako nisi bas u centru cekaj bus 🙄 

To sto pisete za flekice moja zna imat u jutro pa se posle poviku tokom dan, na obrazims , znaci to je alergija? Al na sto? Dojim je samo 

Sanjarka uh znam kako ti je bas po tom vremenu nije za nigdje
    Brojcana bas tvoj porod 😬😬😬 nisi puknula nista?

Vrtic mislim da cu kupit tako da kad neko zvoni kad moram u wc da ju stavim na miru inace cu mislit gdje je sta dira ...
    Ugolina tboja zlica bas dobro jede

Da noc nam je super bila vec 3 noci zaspe u 22 i budi se u jutro pola 9, 9 i budi se za jelo al ne gledam kolko je sati nocas mislim samo jednom. Necu je hvalit da se ne pokvari hihih

TPol
    17. Siječanj 2017. 15:41

Da tiha miss, ma nema sanse da ja sutim ili da ne kazem sto me smeta pa mislim da bi pukla prije hahha a svi misle ja mirna sutljiva dobrica 😈😈😈

Ellie00
    17. Siječanj 2017. 16:00

Pozz zene..
    Tata dosaao ranije s posla pa proseteala do lidla..
    Iii it's shopping time..od 23.u lidlu

Taman mi trebaju

mare1989
    17. Siječanj 2017. 16:19

Ajme Ellie bas ja govorim mm da moram kupiti sireni neke stvari.Hocu pomalo da 74 pripremam velicinu.
    I sad fakticki za 200kn svasta mogu kupiti

Ellie00
    17. Siječanj 2017. 16:20

Sunshine nema jos na netu ni u katalogu I ja sad gledala. Ovo je na ulazu u lidl.
    Dugo nisu imali za bebe

deeka
    17. Siječanj 2017. 16:26

Odoh ja u ponediljak odma u 7!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.