Neke sitne pahulje fura vjetar okolo.. lijepo promatrat iznutra 😂
Zlica je danas cak sat i pol odspavala,bilo bi super da ju mogu sad opet uspavat,oko pol cetri dolazi sogorica ju maltretirat,a ova kokos bu taman umorna tad..kvragu... a ko bi ju sad uspavo,aktivnija ne moze bit nego sto je!! 😲
Uspjela skuhat rucak..juha,pire,pecena piletina, maloj krumpir mrkvu i spinat,sve je potamanila...jutros jela kasicu od jabuke,sljiva i keksa,isto sve potamanila..izmedu cica...bas super jede.. speglala ves da mogu maknut glupi strik,ipak sogi dode,moramo negdje moc prolazit 😂😂 lijepo vidjet boravak bez strika uopce,rijetko se dogada!! mala se igra u kindacu,ja tipkam..dok se boravak i kuhinja luftaju.. pokusat cu ju uspavat tamo sad kad zatvorim prozore i upalim radijator,mozda ju omami hladnoca...yeah right
Evo ja nikako do foruma, sve citam usputno preko mobitela, nemogu odgovarat glupi iphone ps tek posle mogu s ipada
Evi mala spava svoj beuty sleep a ja si mislim dal i ja da malo zaspem ili da napisem post
Danas smo se uputile do grada da kupim koji body jer sve mi zakaki, znaic 3 puta presvlacenje , tako izgleda da kaka 😬 Tolko sam se nazivcirala jer sam sve morala cekat hehe ... A zivcira me jer voze rijetko ti busevi i jos kasne a znaci mi zivimo jos uvijek u gradu nismo van grada nego tu ako nisi bas u centru cekaj bus 🙄
To sto pisete za flekice moja zna imat u jutro pa se posle poviku tokom dan, na obrazims , znaci to je alergija? Al na sto? Dojim je samo
Sanjarka uh znam kako ti je bas po tom vremenu nije za nigdje
Brojcana bas tvoj porod 😬😬😬 nisi puknula nista?
Vrtic mislim da cu kupit tako da kad neko zvoni kad moram u wc da ju stavim na miru inace cu mislit gdje je sta dira ...
Ugolina tboja zlica bas dobro jede
Da noc nam je super bila vec 3 noci zaspe u 22 i budi se u jutro pola 9, 9 i budi se za jelo al ne gledam kolko je sati nocas mislim samo jednom. Necu je hvalit da se ne pokvari hihih
Da tiha miss, ma nema sanse da ja sutim ili da ne kazem sto me smeta pa mislim da bi pukla prije hahha a svi misle ja mirna sutljiva dobrica 😈😈😈
Pozz zene..
Tata dosaao ranije s posla pa proseteala do lidla..
Iii it's shopping time..od 23.u lidlu
I
Taman mi trebaju
Ajme Ellie bas ja govorim mm da moram kupiti sireni neke stvari.Hocu pomalo da 74 pripremam velicinu.
I sad fakticki za 200kn svasta mogu kupiti
Sunshine nema jos na netu ni u katalogu I ja sad gledala. Ovo je na ulazu u lidl.
Dugo nisu imali za bebe
Sortiraj odgovore
Najstariji