Bokić!
Zanemarila forum... oprosti. Brojčana. Alergijske nisu suha koža i fkeke nego te fleke se pojavljuju i nestaju tokom dana.
Ilani nema, ma javit će se ona nama. Sigurno joj zabavno.

Jutro mame!
Ejic, 2410, Ugolina, Sanjarka - hvala na savjetima 😘
Mi se takoder volimo igrati vezicom od dude 😄 a tek zvakati ju...mljac

Ako vas ima s mora koje volite snijeg, pozvane ste, kod nas je bas napadao, prava snjezna idila...i dalje pada

E da i mi smo imali ovo ljeto suhu kozu na nogicama i malo crvenih flekica...isto kao i kod Curice ad nam ustanovljen . Kupili adermu i mazem ga s njom jednom dnevno a kupamo se u aderma kupki i to je to. Stanje mu je skroz ok.
Meni je pedica rekla da s obzirom na to treba pripazit na hranu no hb do sad nije na nista reagirao

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
evo i da ja napisem stagod ovdje..malac spava ja se kravim i pisem na forumu..ko je ono rekao da za pola sata ionako ne stignes nista napravit, pa se bolje kravit 😁 bome je u pravu
2410 vi ste karakterno ko ja i moj muz, mi kad se svadamo to leti sve, karakterno smo slicni, tvrdoglavi oboje a kratkog fitilja 😂 al kad produ tihe mise i svade budemo jos bolji 😁 on jarac ja ovan, nasla se dva rogata i tvrdoglava 😂
Sanjarka pokazala mmu ovu sliku s mackom, kaze ista ja😂
i meni je friz prazan, mm radi a meni se neda po ovom vremenu u solo izvedbi s malim po ducanima 🙂 nesto cu iskombinirat za nas, a za njega bas nemam pojma sto cu
Mare bome kako Sanjarka kaze hrabro ti s tim cajem, limunom, km..ja nemam toliko muda 😂 al ajd imas ih troje pa znas sta mozes
Summer mi dobili vrtic za krstenje od mog brata, koristili ga ko skladiste igracaka do nedavno jer je u fazi propuzavanja pa ne zeli bit na jednom mjestu..zasad sam ga spremila al cim se posjedne ide opet u njega 😁
Ugolina i K voli vezicu od dude, i etikete,i patent na jakni, a za daljinski bi dao sve 😂 e i najnoviji hit su kucne papuce 😀
Hehehe,a isti svi, daljinski i mobitel,mi svi pipkamo po tome,a one ne smije,ma daaa 😂😂
I moja ima tu suhu kozu,narocito po faci isto namazem adermom..
sanjarka,vidla sam jutros macku na viberu haha

Pozdrav drustvo! Puno ste pisale,kasnije cu citat. Samo da se javim.
2410 odmah i tebi odg. Temp prosla,kasljaj jos uvijek tu. Pedica rekla pluca i uha cista. Inhalacije i to je to. 🤔
Danas me zavarala ujutro da je nervoza gotova jer ujitro super volje. Izbio nam treci zub🎉🎉🎉 cekamo jos 4ti pa ce valjda bit bolje. Mozda pocne i jest😅
Snijezni pozdrav svima!❄❄💋

url=https://lilypie.com]
Jutro,mame!
Evo da se konacno malo javim.Mi nastavljamo u istom tonu,jako malo spavanja,puno nosanja,zahtjevamo punu pozornost.Umorna sam.Pocela je skola ,sada smo dosta same kod kuce a ona se navikla da ju netko non stop zabavlja pa sad taj netko moram biti ja. Vani danas nije za izaci,koliko puse.Jucer bili u setnji,ali toliko lose ociscene ceste da se s kolicima neda nigdje,tako da smo zarobljeni do zatopljenja.S kasicama isto nesto brljavi vec danima,pojede svega po tri cetiri zlicice i nece vise.Danas riba na meniu,mozda ce to bolje pojesti.
Sanjarka,profilna je preeeeslatka! Kakav sop! Nista ne brini za sjedjenje,tvoj Gigi(mrak mi je nadimak) je super! Probaj se ti s njim malo vise kraviti na podu
Brojcana,mislim da su takve flekice znak atopicne koze,pa probaj samo mazati sa djecjom kremom,ako se bude sirilo ,pitaj pedijatra,ima hrpa proizvoda za atopicnu kozu. Moje velike cure su obje atopicarke i njima najbolje pomaze jedna krema od Aromatice,proizvodi se u Hr.
Summerbaby,ja nisam nikada imala taj vrtic pa ne mislim ga ni sada nabavljati,ali u svakoj prostoriji imam "mjesto za odlaganje bebe",ili ljuljacku ili sjedalicu i ni u cemu nece biti tako da ugl samo je spustim na pod. Evo i babygim nismo koristili vec danima,pospremit cu ga ,ali je super posluzio.
Tpol,s malim zakasnjenjem sretna vam godisnica.Lea voli drustvo :) a slatkis mali
Abies,sto izvodi Petra? Naravno da trebas biti ponosna na nju,cura je prenapredna.
Crazy,jeste uspjeli obaviti UZV. Kako je Jakov danas?
Summerbaby,ja nisam nikada imala taj vrtic pa ne mislim ga ni sada nabavljati,ali u svakoj prostoriji imam "mjesto za odlaganje bebe",ili ljuljacku ili sjedalicu i ni u cemu nece biti tako da ugl samo je spustim na pod. Evo i babygim nismo koristili vec danima,pospremit cu ga ,ali je super posluzio.
😂😂😂 morat cu i ja napravit mjesta za odlaganje bebe

Znate vi cure da ja ne pratim tablice i pravila😁😁
Ja po svom prezivili su prvo dvoje i trece ce😁 samo pazim na alergijske reakcije i to je to.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji