sirena spava od 13h nkad se probudi ceka je mrkva i jabuka😁🍎
Kazu da je danas najdepresivniji dan u godini e pa bome meni je najzivcaniji i bas mi se nista neda😁,kruh sam ispekla rucku nemam pojma sta bi. Sad cu nesto smisliti 😁😁
Ejic,kad god vidim sano rijec plocice u tvom postu,pocnem se smijat 😂😂😂😂 spaljena si...
Brojcana,takva ti je situacija kod vecine nas tu..kod nas situacija ova,muz i ja imali smo malu ekipu,nekoliko frendova i jedna frendica..nas dvoje se ozenili i dalje izlazili s njima,ali onda sam ostala trudna,cijelu trudnocu skoro nikud nisam isla,prvo zbog mucnina i riganja a onda kad mi nije bilo zlo,vec sam bila ko slon ogromna i samo mi se spavalo i nije mi se nikud islo..muz je takav da bez mene nikud ne zeli ic,a narocito ne sada kad je i mala tu..inace,mm i ja smo pupcanom vrpcom povezani 😂😂😂 i da opet sam zaljubljena 💕 hihihi
Spavanje, imala je svoj ritam,ja sam znala tocno kad ju moram stavit i koliko dugo ce spavat,ovisno o tome kad ujutro ustane..dva do tri spavanja dnevno..a isto si je sama radila raspored.. u sredini dana bi po dva sata bez problema,a ako bi se i probudila,proskilji,vidi da sam tu,zatvori oci i nastavi spavat.. a od bolesti, budi mi se nocu skoro svakih sat,sat i pol,pred jutro i cesce i cvili..a danju,prvo ziva borba za uspavljivanje,a drugo,svako malo se trgne.. evo sada recimo,zaspala je oko deset do tri,pol sata je cvrsto spavala, cak sam se i s muzem stigla podruzit, a sada zadnjih neznam koliko,stalno se trza,moram kraj nje sjedit jer ako nisam tu,ona ti se ustane i odpuza nekud 😂😂 koja kokos..a za uspavat je bila borba katastrofa,vristala iz petnih zila,a zmiri jer ne moze od umora oci otvorit
Ugolina 😂😂😂😂😂😂😂😂 jos brisem suze od smijeha 😂😂😂😂😂😂😂😂 Ali ima nesto u tome sto kazes. Ima jos 1-2 m2 plocica kod psica za izribat. To sad nisam jer su tamo misevi i tek sad mm iznio one sto su se nocas primili na misolovku 😛
A sutra? U planu je peglanje Marcelove nove rode 😛
A sta cu kad spava po 2 sata 😁😁 ili se igra u viperu/baby gymu. Necu ga onda nosat nepotrebno okolo. Moramo mu i mi sloziti puzaliste (plan je vec u glavi) pa cu se onda i ja moci s njim korljati po podu a ne stalno samo ribati 😉
Ma kakvo spavanje po danu, moj odrijema tih 15min i gotovo. Super ako kavu popijem za to vrijeme. Al zato već sad spava noćno.
Ugolina haha da usrećila se i ja sa sveki hahaha...
Ejić a jesu ti prozori čisti? Nemoj da dođem u kontrolu 😂
Sanjarka profilna je 😍😍😍
Joj što se meni spavaaa😴 kaže mm da je noću otvorio balkonska vrata meni kraj glave jer se nešto zdimilo iz peći, nisam uopće reagirala 😂😂😂 jedino djecu čujem
Kuc kuc tete gdje ste? Bas slabo danas tipkanja...
Gigi spava svoj treci spavanac. Jutros je rano bio prvi pa nije bilo sanse da ostane na dva pogotovo jer su oba bila kratkaaa. Nije ponovio jucerasnji dugi 😏
Mi rucali domace kobasice i pire s kapulom a Gigi piletinu/mrkvu/tikvicu/krumpir...i sve smazao. Joj kako to dijete voli jest to je milina. Doručkovao je jabuku/breskvu/bananu i to je smazao.
Ja se bas mislim hocu uopce s mudricom na gimnastiku vani je bas koma vrijeme... a tribala bi, frižider mi prazan 😏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
vecer tete
sirena danas nije bila zainteresirana za kasicu.
ja sam na kraju pravila kupus corbu i domaci kruh.
Vani puse bas brrr❄ imam osjecaj da mi se kuca trese od vjetra
Sortiraj odgovore
Najstariji