Tpol uzivaj u druzenjima 👌 vidis da ovdje neće bit bas zaostataka 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I Gigi je jutros kratko sjedio oslonjen rukom na igracku 😃😃😃😃! Uspila ga i slikat, ne vidi se sve na profilnoj al to je ta situacija 😂
Drugima riječima : mama ne brini i pusti me da radim sta hocu i kad hocu 👌
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello! Spavamo i drugi spavanac. Nadam se da ce potegnut kakva 2h 😉
Sanjarka, naspavala sam se ali moglo bi i bolje 😉
Zaspao u 20 i nije se budio do 23h!! 😮 Pa se najeo, sljedece budenje oko pol 1, pa u 3, oko pol 7 poceo na veeeliko pricati, ocistila nosic, dala cicu i spavali jos sat vremena 😉
Oko 10 spavao prvi spavanac i sad evo vec drugi 😊😍👶💙
Gadanje posranim pelenama, pa slaninom 😂😂😂😂😂 Mi kad se ljutimo onda su to tihe mise, cista kuca i dijeta za mene ali nista ne leti po zraku 😂😂😂
TPol, cujes je kad kaka? 😁😁 Meni se Marcel prosli tj probudio cijeli pokakani i vec sve suho, ja nisam cula ni kad je tiskao ni da smrdi (zastopani nos 😀)
Super za dobru noc! 😊
Mare, kako je danas sirena? Jel vec zubic viri? 😊
Crazy, brzi oporavak malom bubancu Jakovu! 😙😙 Nadam se da nece preci ni na tebe ni na Josipa! 😙
Idem sad (opet) nesto raditi dok spava 😊
Idem se furat na sanjarku i pisat s dva prozorcica...da vidim ocu li se snac hihi..
Ellie,tocno kuzim,tak je muz bio mjesec dana s nama doma kad sam rodila..zacas proleti,naviknes da je tu,a onda mora ic radit😥 bas mi koma bilo..a narocito jer s njegovim odlaskom na posao,se pocela svekrva nametati hehehe
Sunshine,ak je glupa neka teta,onda se stvarno ne isplati nikud ic..ja tak ne vidim po vasim pricama tu,bas nikakvu svrhu tih vjezbi osim silnog forsiranja
Brojcana, ruku iz bodija 😂😂😂 a jesu zivahni covjece
Sanjarka,profilna 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘
Crazy se isto usrecila sa sveki hihihi
Mare,jadna sirenica,saljem pusu 😘😘😘
Tpol,babinje? koma, hvala bogu ja se tog rijesila..jel bar dolazi netko drag?
Jambica,i ja isto nis ne radim dok bejbe spava, ne isplati mi se nis zapocet,ona se probudi,ja bezveze zivcana 😂
Ejic,kod nas nema tihih misa,ali da mrsavim ko ti,mozda bi ih bilo hehehe 😂😂😂
Hehe,sanjarko,pa nisi ti ni luda ovako svima nesto odgovoris,a ovako sto bi i htjela,pola zaboravim ili se pogubim u citiranju 😂😂💪
Idiotski osmjeh i ja ja ja 😂😂😂 brojcana,s obzirom da si se tek nedavno prikljucila na forum,jel ti krivo sto nisi i ranije?? recimo,ja sam se prikljucila tamo negdje hmmm oko dva mjeseca pred porod,tako nekako,i pomislila sam si,ajme pa ja ipak imam s kim pricat,ko da sam opet dobila drustveni zivot 😂😂😂 virtualni,al bolje i takav nego bas nikakav..ovo mi dode do kakav ispusni ventil.. pogotovo kad vidim da i druge djeca zajebavaju,a ne samo mene hihihi
Nama se tak poremetio ritam tog njenog spavanja i svega odkad je bila bolesna
Moje djete joooos spaaavaaa 😮😮😮 2 i pol sata!!! Sad cu ga probudit. 😈 Evo, ja stignem za vrijeme njegovog spavanca izribati plocice u kuhinji 😛
Brojcana, ma nije tako da ja namjerno mrsavim kod svade. Te svade mi jednostavno uzmu apetit i ne mogu nista jesti 😉 A kako mi daju onaj neki adrenalin, to iskalim na ciscenju kuce 😀😀
Super za razgovor s dimnjaracom 👍
Bas si bila vrijedna 😉👏
Sanjarka, profilna ti je 😍😍
Idem probudim djete inace nema nista od vecernjeg spavanja, a u 6 ce mi spavati na rukama jer vise nece izdrzati... 😮
hello
Sanjarka i ja se nadam da nece oni pokupiti od muza prehladu
Ejic snaha nema jos zubica😠 ali ima temp 37, cak je raspolozena bila
brojcana bravo za setnju i komunikaciju sa dimnjacarem😁
Ugolina carice jucer si ocito bila zaljubljena u muza pa si bila smirena kod svekrve 😂😂😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji