Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    15. Siječanj 2017. 21:06

Tpol sretna godisnjica i da ih docekate jos punooo 😘😘 vis kak je cupavica dobra kad hoce bit hihi 😂

Svekrva..hmm.pokusat cu bit kratka.. muzevi starci su si valjda nes zabrijali da mi skoro svaku nedjelju dodemo kod njih na rucak..u vecini slucajeva mi je to ok,jedinac je i nemaju nikog drugog,ali brate mili bas svaku nedjelju mi se neda.. nekada cak imaju foru,mi kazemo da necemo doc,a onda stari kaze joj pa vec sam kupio malo vise mesa i tak te neke fore i onda opet na kraju dodemo.. prekjucer smo bili tamo i pitali su nas kaj u nedjelju..i muz im je rekao i cak nekoliko puta naglasio da necemo dolaziti, da on radi,a da cu ja mozda do svojih,ovisi o vremenu,ak bu snijeg da nejdem nikud bla bla.. 
    Da bi meni danas oko dva sata dosla poruke od svekrve da gdje sam,jesam li doma ili kod svojih..ja kazem da sam kod svojih,a ona meni napise kak je ona maloj napravila kasicu od piletine i povrca i da jel ocu doc po to kad cu doma ic ili ce mi ju ona sutra donijet ?!?!?!? ja mislim da sam taj tren posijedila.. ono koji kurac,jebote,pa rekli smo da necemo dolazit i onda nas tu mami na neku foru..i naravno da smo otisli po to jer ne mislim da mi dolazi sutra doma,a pogotovo ne mislim djetetu davati kasicu koja stoji od dan prije.. pa kaj vi nebi popizdile!??!?!???? s tim da sam joj napisala u poruci da se nismo nista dogovorili,ali ajde dobro..
    🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
    Uf!!!!!!!!! ajde da im ne odvodim malu ali fakat ju vodim,jednako kao i svojima.. muz je popizdio,i jos kad sam mu rekla jos neke stvari kaj nije znao od prije..ali danas sam nekako dobre volje pa sam mu rekla da im necemo nista srat danas,ali ako se jos samo jednom ovo ponovi,pa ce morat to s njom rijesit jer ako ja otvorim paljbu,nebu dobro..
    A ove druge stvari kaj nisam rekla muzu, vec mi je jedno tri puta banula bez najave,samo cujem kako mi se vrata od stana otkljucavaju?!? onak,halo jebote,barem poruku posalji..kao nece zvat niti zvonit u slucaju da msla spava,samo je nsvratila da mi nes ostavi..reko bas me briga jel ona se zadrzi minutu ili pola sata,banula mi je doma bez najave a to ne moze,tocka usklicnik jebote

mare1989
    15. Siječanj 2017. 21:08

Ejic zet mi prava dobrica 😍 Sad ljencari zasluzila si

Sanjarka88
    15. Siječanj 2017. 21:12

Ooo Ugolinaaa 🔫🔫🔫🔫🔫🔫. Oni su toliko ocajni da vide unuku da vas bas love na te fore. Očajnički 🔫🔫
    Dobro si rekla, da je ne vide cesto pa aj al ovako stvarno bezobrazno.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Siječanj 2017. 21:14

Ja sam rekla da se oko Petricevog napretka necu brinut kao oko Laninog. 
    Al sad me stvarno brine sto on uopce ne moze sjedit solo 😑😑
    Onako, uopce nema razvijene kako god se zvale prednje i bocne nesto...tj ne oslanja se na ruke nego samo padne. U roku odmah 😕

Sanjarka88
    15. Siječanj 2017. 21:16

Brojcana  joj da predvidila nekako to pitanje.
    Cepice koristis i u slucaju bolova, ista stvar kao i tbl za nas. 
    Stavis pola cepica npr. Ja nebi cijeli. 
    Gel neki imamo. Namazem no jel djeluje neman pojma sta bi ti rekla 🤔

Sunshine1
    15. Siječanj 2017. 21:28

Sanjarka svekar nam je palacinka majstor i nedjeljom cesto zna napravit cuda 😅 volim svog svekra

Ejic danas mislim da nije za rucak pojela niti 5 zlicica,ma niti 3 ...a inace bi valjda pojela karton😅

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    15. Siječanj 2017. 21:38

Vecer zene.
    Okupani svi, bebo spava mi na kaucu. Izmorila se danas,.bila je jaaaako aktivna.

Sanjarka nemoj se brinut oko sjedenja. Ne josmoram. Vjezbaj s njim ono sto je hm Sunshine (nisam sigurna jel ona) opisivala. 
    Mi isto ne sjedimo sami skroz, a Petar I Ena su korigirano vrsnjaci I svi dr mi govore da jos nije zabrinjavajuce. Idem neuropedijatrici u cet pa cu jos sve ispitat pa ti prenesem

Ugolina. Svekrva je... a nemam rijeci.. 
    Po meni Ista stvar kao I kod moje- nedostatak svog zivota I dosada pa nadje vas. 
    Dobro si odregirala, al ceka vas razgovor ozbiljniji ako ce to pomoci..

Uzivajte mi sve u kravljenju

mare1989
    15. Siječanj 2017. 21:39

Sanjarka ma pocet ce on i sam sjediti,dosadit ce mu padanje sa strane😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.