Joj super Ellie ajde bas pitaj.
On sjedi odlicno u narucju, u hranilici i kolicima se iz polulezeceg posjedne cim se dohvati neceg...al solo bez ičega nula bodova....
Racunam rotira se, na trbuhu se odguruje unatrag, noge lovi bez frke, eto i u usta je stavi...valjda je sve ok 😲😲
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drago mi je da me kuzite... i onda ajde odemo tamo,bili ma niti sat vremena, a ona nju hrani i kaze mi-a eto automatski sam i za nju posebno stavila kuhat... samo sam rekla ahaaa.. nadam se da se nece ponovit
Tpol sretna godišnjica. Spavala u autu. Neka bude tako ubuduće. Ugolina da tako su i mm roditelji svaku nedjelju ručak pa meso je napacano..... X puta poželila da smo u sesvetama il zaprešiću da im nismo tako blizu. A i ovako su samo srali da smo jako daleko 13km. Uvijek su mi išli na živce. Poštujem ja i to je to.
Sanjarka sin mi sa 7,5 sjeo. O imenjakinji neću. Moram ju snimit. Strava. Sekunde nemam. A s druge strane ponosna.
Tata ju i danas čuvao. I ona spava...satima u nekoliko navrata. Nije fer....
I tak prođe dan....
Kaj nije za zabrinut se za sjedenje jos rano? Ono mora se posjest od 6-10 mj?
Ja se tjedan dana brinem oko svega,pa tjedan 'kad bude bude' i tako u krug. Al ono...kasni mj dana i to je ona...treba joj vremena da skuzi
url=https://lilypie.com]
Hvala svima na cestitkama 😘😘 7godinu smo prezivjeli... 😀😀😀
Ugolina uh ono da ti ulazi u stan to je bas too much , pa ja bi se prepala !!! Al dobra si bas gledas da si pravedna malo kod tvojih malo kod njegovih 👍🏻
Sanjarka po onoj mojoj tablici sjedenje samostalno je u 7mjesecu a to moze bit na kraju ili na pocetku mjeseca tako da mislim da ce to uskoro on savladat ....
Brojcana hahhaha kakvih sve slucajeva ima
Idem spavat dok je prilika laku noc
Sanjarka, ma dobar je on kad hoce biti 😉😍 Ali ima nekad i svoje musice pa bi se samo nosao 😩 ipak takvih dana je u manjini 😉
Prije nekih 20min je jeo i dalje spava. Nadam se da se nocas nece puno buditi, htjela bi se naspavati-i ja imam zelje, jel? 😁😁
Ma ne brini sto jos ne sjedi. Deckici su malo iza cura po pitanju razvoja. Gle da se mala cupavica vec okrece i papa noge, a moj mali ljencina se okrene kad mu ja dam prst da se primi i potegnem, a noge dira dok ih ja dignem kod prematanja. Sam digne noge tek toliko da se primi za koljena. Sve ce oni to nauciti 😉
Ugolina, joooj ta tvoja svekrva. Kao slucajno stavila kasicu, aha 😕 Toliko da ti nabije griznju savjesti ako ne dodes. Da je moja to napravila a mi smo u hrv i nemamo namjeru ici do njih, mm bi joj reko neka baci da necemo doci. Ja neto takvo nebi mogla reci ali on da ako nije dogovoreno da dodemo kod njih.
A ovo za nenajavljeni ulazak u stan i onda si jos sama odkljuca 😨😨😨😨😨 Ja mislim da bi momentalno ostala bez kljuca!! 😨😨😨
Toliko od mene za danas. Odoh sad spavati. Laku noc! 😙
Jutro. Nema kave?
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Mi budni..prospavali noc, moja spavalica
Danas nam velik dan. Mm otisao radit nakon 70 dana bolovanja. Uf. Vec zaboravila kako je biti doma bez njega. Mislim da nikad u nasoj vezi nismo bili toliko zajedno u komadu.
Fali nam vec...
Najavljuju snijeg cijeli tjedan. Nisam odusevljena
Strajk foruma? Di ste svi? Eto mene da Ellie nije sama
Mi lagano kasljucnemo tu i tamo tako da cekam popodne pa kod dr da je poslusa i statijaznam.
Vjezbe cu odgodit,necemo nista propustit,ovaj tjedan zlocesta teta. A i ak taj snijeg bas zapada.
ugolina aaaa koji biseri,al ovo sa ulazom u stan mi je too much. Pa uzmite im kljuc!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji