Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    15. Siječanj 2017. 11:33

Mi od 9 na podu. Vecinom se sama igra. Ne moram napominjt da je sve rasturila cak I puzle pocela razdvajat 😁😁😁

ejic
    15. Siječanj 2017. 15:19

Jeeeeeee, dnevna i blagovaona izribane i obrisan visak deterdzenta. Izgleda ko da imamo nove plocice 😮😮😍😍
    Sutra jos kuhinja i dio gdje psic spava i onda mi je srce na mjestu 😛
    Marcel spavao u podne 1,5-2h, a sad se vec 2h ihra sam u viperu 😍

Idem dovrsit rucak a onda nam (opet) dolaze gosti, a ja isplanirala kravljenje ostatak dana 😕 Nadam se samo da nije nitko bolestan... 😒

Brojcana, super za izlazak i kavu!

Marcel mi upravo skoro zaspao. idem ponutit cicu ako htjeti. Uzivajte u ostatku dana! 😙

Ugolina
    15. Siječanj 2017. 16:58

Imam jednu rijec- SVEKRVAAAAAAAAAAAAAA

Jedva cekam da dodem doma i da ju vam tu istracam!!!!! ne mogu sad!!!! waaaaaaaaa

mare1989
    15. Siječanj 2017. 17:05

Vecer cure

Ugolina cekamo izvjestaj😁😁

Ja se ponadala da sirena se smirila a ono sipak nastavlja da bude nerovozna,jela je malo kasice ali nije to to.

Sta ste kuhale rucku-veceri?

Ja pizzu pravim,dosao je i od mm brat pa cemo svi skupa jesti

Ellie00
    15. Siječanj 2017. 17:21

Mi bili u setnji pa probali svo troje leci al nista od spavanja samo nas je istkukla. Rambo mali da. Misice ima na rukama vece nego mama I tata 

Ugolina suosjecam. Drz se

TPol
    15. Siječanj 2017. 18:23

Evo da vas pozdravim danas nam je godisnjica braka pa smo osli svi troje na rucak oa sam se izmorila hahha 
    Inace moja cula ica je bila super, zaspala u autu nije se bunila gledala ljude opet zaspala u autu , juce zaspala u 22 hahha neznam sta je to valjda nam je to poklon za 7godina

Sta sam  zapamtila ejic opet cisti hahhaha a brojcana tvoja bas mali zivac heheh ...

mare1989
    15. Siječanj 2017. 19:10

tpol sretna godisnjica🎁🎉
    Cupavica odlucila da vam da najbolji poklon😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.