Mi od 9 na podu. Vecinom se sama igra. Ne moram napominjt da je sve rasturila cak I puzle pocela razdvajat 😁😁😁
Jeeeeeee, dnevna i blagovaona izribane i obrisan visak deterdzenta. Izgleda ko da imamo nove plocice 😮😮😍😍
Sutra jos kuhinja i dio gdje psic spava i onda mi je srce na mjestu 😛
Marcel spavao u podne 1,5-2h, a sad se vec 2h ihra sam u viperu 😍
Idem dovrsit rucak a onda nam (opet) dolaze gosti, a ja isplanirala kravljenje ostatak dana 😕 Nadam se samo da nije nitko bolestan... 😒
Brojcana, super za izlazak i kavu!
Marcel mi upravo skoro zaspao. idem ponutit cicu ako htjeti. Uzivajte u ostatku dana! 😙
Imam jednu rijec- SVEKRVAAAAAAAAAAAAAA
Jedva cekam da dodem doma i da ju vam tu istracam!!!!! ne mogu sad!!!! waaaaaaaaa
Vecer cure
Ugolina cekamo izvjestaj😁😁
Ja se ponadala da sirena se smirila a ono sipak nastavlja da bude nerovozna,jela je malo kasice ali nije to to.
Sta ste kuhale rucku-veceri?
Ja pizzu pravim,dosao je i od mm brat pa cemo svi skupa jesti
Mi bili u setnji pa probali svo troje leci al nista od spavanja samo nas je istkukla. Rambo mali da. Misice ima na rukama vece nego mama I tata
Ugolina suosjecam. Drz se
Evo da vas pozdravim danas nam je godisnjica braka pa smo osli svi troje na rucak oa sam se izmorila hahha
Inace moja cula ica je bila super, zaspala u autu nije se bunila gledala ljude opet zaspala u autu , juce zaspala u 22 hahha neznam sta je to valjda nam je to poklon za 7godina
Sta sam zapamtila ejic opet cisti hahhaha a brojcana tvoja bas mali zivac heheh ...
tpol sretna godisnjica🎁🎉
Cupavica odlucila da vam da najbolji poklon😉
Sortiraj odgovore
Najstariji