Tpol sretna godisnjica. Poklon ste dobili od cupavice. Kako je samo pazljiva 😀😀😀🙆🙆🍷
Idem oprat pod ukuhinji. Zmajko zaspala. Cini se da nam stizu gornje jedinice. Nateceno i bijelo. Temp lagano 37...nervoza...
Sutra novi snijeg?🌨🌨🙋
Ejic i ribanje plocica.🤓🤓🤓🤓🤓🙈
url=https://lilypie.com]
E i nista danas nije htjela od hrane. Tek oko 6 pola kupovne kasice od breskve. Dam joj i zvace i cvili. Smeta ju valjda.
url=https://lilypie.com]
TPol, sretna godisnjica!! I to jos 7. Znaci prosli ste onu najgoru godinu 😉 (kazu da se u 7.godini braka dogada najvise rastava)
Bebo okupani i vec spava. Nije vise mogao izdrzati. Kako sam ga spustila u krevetic iste sekunde je zatvorio oci 😍😍 A sad me time jaaaaj!
To se desi kad samo tipkas i tipkas pa slucajno posaljes 😂😂 Htjela sam napisati jeeeej!!! 😆😆
Sunshine, i ja sam na Marcelu primjetila da zadnjih dana nesto brljavi s kasicama.Prije bi dusu dao samo da dobije kasicu. Sad pocne plakati, savijati se, rukama prema punim ustima ili jos bolje, za punu zlicu pa raznosi svugdje... A ne pojede ni upola toliko kao do sad... Dok navecer rizine pahuljice na kasicu pojede i jos za svaku zlicu kaze mmmmmmm 😍😍
Nadam se da je to samo zbog te viroze i da ce poceti ljepse spavati i papati kad potpuno ozdravi (mos mislit 😒).
Idem se kraaavitiiii 😛
Vecer mame! Evo mene na mom kaucu. Zapocelo vecernje kravljenje 😂😂😂 to mi je najdraze jer imam puuuno mira 💪
Bili kod mojih na rucku pa dosli svekici kod nas. Pa dosli i moji jer se nisu vidili za blagdane. U 7.30h se pokupili svi. Brze bolje Gigija u kadu. Toliko mu je bio turbulentan dan da mi zaspao u narucju nisam ga ni uspila stavit u kolica 😂
Danas smo imali svakakvi raspored sa hranjenjem. U 7h boca, 10.30h boca, 14h jabuka/sljiva ( propisno se pokenjao posli 💪) , 17h boca, 19.30h tikvice/kumpir/maslinovo ulje. I sad spavaaaanac. Vidit cemo kad ce trazit bocu.
Dobila mi sveki Violeta pelene a njih mrzim. No na oko su puuuno duze od pufiesa pa ako im se cicak ne odlijepi mozda i izdrže noc 🤔
Gigi iznenadio popodnevnim spavancem. 1.35h min 😲😲😲.
Inače i danas uzasno razdraljiv i placljiv pa očekujem opet tesku noc. Nadam se da su zubi jer ako nisu ne znam koji mu je Bog
Ima neki film u 21.30h pa ceekam. Mm spava, mudrica se tusira.
Sta vi radite?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ja evo sa djecom gledam crtani na rtl-u.
sireni sam stavila pola cepica u guzu za mirnu noc,nadam se da ce mirno spavati
Ejic odi se kravit zaslužila si 💪💪💪
I kako ti imas dobrooo dijete 😍😍😍
Mare nadam se da ce sireni brzo zubici da se ne muci tako dugo 😓
Mi rucali kod mojih. Bile gradele. A popodne svekici donili domaceg prsuta, kobasica, pecenice..pa smo to zamezili.
Brojcana ma bravooo za Neli nek samo tako nastavi 😘
Tpol pa sretna vam godisnjicaaa 😘 i bravo za cupavicu 😍😃😃
Sunshine sve pohvale svekru na palacinkama. Vidjeh slike na viberu, mljac! 😍
Ugolina jos cekamooo trac partiju 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji