Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    15. Siječanj 2017. 19:54

Tpol sretna godisnjica. Poklon ste dobili od cupavice. Kako je samo pazljiva 😀😀😀🙆🙆🍷

Idem oprat pod ukuhinji. Zmajko zaspala. Cini se da nam stizu gornje jedinice. Nateceno i bijelo. Temp lagano 37...nervoza...

Sutra novi snijeg?🌨🌨🙋

Ejic i ribanje plocica.🤓🤓🤓🤓🤓🙈

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    15. Siječanj 2017. 19:56

E i nista danas nije htjela od hrane. Tek oko 6 pola kupovne kasice od breskve. Dam joj i zvace i cvili. Smeta ju valjda.

url=https://lilypie.com]

ejic
    15. Siječanj 2017. 20:35

TPol, sretna godisnjica!! I to jos 7. Znaci prosli ste onu najgoru godinu 😉 (kazu da se u 7.godini braka dogada najvise rastava)

Bebo okupani i vec spava. Nije vise mogao izdrzati. Kako sam ga spustila u krevetic iste sekunde je zatvorio oci 😍😍 A sad me time jaaaaj!

ejic
    15. Siječanj 2017. 20:40

To se desi kad samo tipkas i tipkas pa slucajno posaljes 😂😂 Htjela sam napisati jeeeej!!! 😆😆

Sunshine, i ja sam na Marcelu primjetila da zadnjih dana nesto brljavi s kasicama.Prije bi dusu dao samo da dobije kasicu. Sad pocne plakati, savijati se, rukama prema punim ustima ili jos bolje, za punu zlicu pa raznosi svugdje... A ne pojede ni upola toliko kao do sad... Dok navecer rizine pahuljice na kasicu pojede i jos za svaku zlicu kaze mmmmmmm 😍😍
    Nadam se da je to samo zbog te viroze i da ce poceti ljepse spavati i papati kad potpuno ozdravi (mos mislit 😒).

Idem se kraaavitiiii 😛

Sanjarka88
    15. Siječanj 2017. 20:54

Vecer mame! Evo mene na mom kaucu. Zapocelo vecernje kravljenje 😂😂😂 to mi je najdraze jer imam puuuno mira 💪

Bili kod mojih na rucku pa dosli svekici kod nas. Pa dosli i moji jer se nisu vidili za blagdane. U 7.30h se pokupili svi. Brze bolje Gigija u kadu. Toliko mu je bio turbulentan dan da mi zaspao u narucju nisam ga ni uspila stavit u kolica 😂

Danas smo imali svakakvi raspored sa hranjenjem. U 7h boca, 10.30h boca, 14h jabuka/sljiva ( propisno se pokenjao posli 💪) , 17h boca, 19.30h tikvice/kumpir/maslinovo ulje. I sad spavaaaanac. Vidit cemo kad ce trazit bocu. 

Dobila mi sveki Violeta pelene a njih mrzim. No na oko su puuuno duze od pufiesa pa ako im se cicak ne odlijepi mozda i izdrže noc 🤔

Gigi iznenadio popodnevnim spavancem. 1.35h min 😲😲😲.
    Inače i danas uzasno razdraljiv i placljiv pa očekujem opet tesku noc. Nadam se da su zubi jer ako nisu ne znam koji mu je Bog

Ima neki film u 21.30h pa ceekam. Mm spava, mudrica se tusira. 
    Sta vi radite?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    15. Siječanj 2017. 21:01

ja evo sa djecom gledam crtani na rtl-u.
    sireni sam stavila pola cepica u guzu za mirnu noc,nadam se da ce mirno spavati

Sanjarka88
    15. Siječanj 2017. 21:03

Ejic odi se kravit zaslužila si 💪💪💪
    I kako ti imas dobrooo dijete 😍😍😍

Mare nadam se da ce sireni brzo zubici da se ne muci tako dugo 😓
    Mi rucali kod mojih. Bile gradele. A popodne svekici donili domaceg prsuta, kobasica, pecenice..pa smo to zamezili. 

Brojcana ma bravooo za Neli nek samo tako nastavi 😘

Tpol pa sretna vam godisnjicaaa 😘 i bravo za cupavicu 😍😃😃

Sunshine sve pohvale svekru na palacinkama. Vidjeh slike na viberu, mljac! 😍

Sanjarka88
    15. Siječanj 2017. 21:04

Ugolina jos cekamooo trac partiju 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.