Noć....ah. oko 1 se probudila i TATA ju uzeo i zaspala na njemu. Čak je sin bio u svom krevetu a on u našem (inače sin i ja u zadnje vrijeme spavamo). Aha ne gine sex. Pa petra opet i opet... On je kao spavao. Seksa nije bilo. 😁
Zubi dolje dvojke.
Karlo sretan minić
Brojčana baš 🔫 za tm i put u hr. Ne ponovilo se.
Ja dam čaj koji malo popije al nisam pratila koliko. Bacam non stop sadržaj flašice.
Mare sirena popravila noć. Bravo

Dobro jutro!
Sretan minic Karlu!! 💙🎉🎊
Evo da se i mi pohvalimo sa dobrom noci! 😊 20-21-23-1-3-4:30-8:40 😊 Nije toliko dobra kao kod nekih od vas sa 1-2 budenja, ali za nas je dobra nakon onih noci od 200 budenja 😉
A i nosic ce polako bolje. Nocas smo ga samo jednom cistili 😊
Sanjarka, bravo za Petrica s popijenim sokicem! 💪
Mare, super za dobru noc! Ipak mi se snaha popravila 😘
Brojcana, 🔫🔫🔫 za muza. Nekad se ti muskarci ponasaju ko da su jos uvijek solo a ne kao da imaju obitelji... 😬😡
Abies, neka si ti njega iskoristila! Neka malo iskusi cari roditeljstva koje ti prolazis svaki dan 👍
Cestitamo na zubicu! ❤
Ugolina, zlica pocela ustajati 😮😮 Onda joj ubrzo puzaliste vise nece biti dosta... 😮
Sta imate u planu za danas? Ja ribati podove 😛 Imamo dosta reljefne plocice u prizemlju i u udubinama se nakuplja prasina + sto se donese cipelama + sto psic donese sapicama + kod brisanja podova voda vec nije toliko cista pa ta zamazanoca ostaje u tim udubinama i plocice nam izgledale ko da ih 2 godine nismo brisali Sad je mm nasao neko dredstvo kojim to relativno lako izlazi. Jucer je on polovicu prizemlja izribao ❤ Ja cu pokusat danas ostatak (ako mi Marcel dopusti). Izribane sad izgledaju ko nove i bas sam jako jako jaaako sretna zbog toga 😊😊 Koliko je covjeku malo potrebno da bude sretan 😀
Zelom vam ugodan dan! 😘

Abies bravo za tatu. Bome ne gine ti zaljubljivanje 😂😂😂
Dvojke znaci? I ja mislim da ce mom prije donje dvojke nego gornje jedinice.
Brojcana palac gore za 2 setnje dnevno 💪 a muz i mulci ah stvarno neki nikad ne odrastu...🔫
Ejic ajme na sto nas malci naviknu kad budes zahvalna na takvoj noci 😲. Triba to izgurat. Kapa dolje svim majkama!
I opet ides cistit 😲 sram me mog kravljenja 🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro.
Noc standardna osim budjenja oko 11 kad smo isli mi spavat.
Danas idemo do frendova na rucak + moram peglat. Mm se vraca na posao sutra
Ejic opet ribas aaaaaa
Brojcana svaka cast na zivcima... ja bi vec skrenula.
Ja se od Eninog rodjenja jednom posvadjala s mm, moram ga pohvaliti dobar je

Sanjarka, ma ja sam se kravila sad cijeli tjedan pa moram opet malo kucu dovest u red 😉 A sad sam uzbudena jer mogu konacno ocistiti te plocice koje me zivciraju vec vise od godinu dana 😁😁 A i dosla sam do onog stupnja kad mi je lijepo cistiti i pospremati. Kako se svijet promjeni, nekad mi tesko bilo usisati svoju sobu a sad bi svaki dan ribala kucu 😁😁
Ellie, i ja bi morala peglati. Narucila sam za Marcela 2 paketa robe 68 velicinu i to se opralo i posusilo pa bi to morala opeglati, ali evo, to cu odgodit za sutra/prekosutra 😉 Kad pocnem opet nece biti kraja koliko je to tih malih stvarcica 😣

Dobar dan!!!
Da se pohvalim dobrom noci,nekih pet budenja, ja leeetiiiim 😂😂 mogu rec da sam se naspavala jer sam koji put po dva,dva i pol sata u komadu,odma sam drugacija.. svasta..
Toliko o tome da si moja mala mijenja raspored i da cu ju danas u podne stavit spavat, naravno,dogodilo se ono sto sam i mislila da ce se dogodit-spava!!!! tak je bila cendrava da ne nozes nis drugo neg stavit ju spavat..probudila me u 8:20,ko zna od kad ona luduje po kindacu, dude na podu,kutijice od duda na podu 😂😂

Brojcana,to me podsjetilo na mog muza jos dok smo hodali..koliko je taj pio to nije bilo normalno i meni dopizdilo jer mi se cinilo kako se polako otima kontroli... jos mu je i stari alkic.. i onak, onda sam pukla i rekla mu da meni alkos u zivotu ne treba, il nek prestane pit il nek se pozdravi samnom .. pozdravio se s alkoholom 😂😂😂 mislim,popio bi pivu dve kad smo idli u birc,ko i ja, a sada apsolutno nis ne cuga jer nikud ne ide,poso doma

Gigi spava, odustali od kave vani bas puse a u zatvorene kafice ne idemo s njim.
Ejic svaka cast na volji 😎
Ugolina leti zbog SAMO 5 budenja 😂😂😂
Vec 10 dana mu propusti pelena nocu 😏 ne znam dali da idem na veci broj or what 😏 a 4+ od 9kg

I budaaaan. 34min 🔫🔫🔫

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji